#کیک_خیس_شکلاتی_بدون_فر
سلام دوستان وقت بخیر. من اومدم با ی کیک بینهایت خوشمزه و بدون فر. دوستان تمام کیک هایی که بدون فر هستن رو میتونید توی فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه درست کنید
مواد لازم:
آرد سفید یک و نیم پیمانه_
پودر کاکاوو نصف پیمانه_
تخم مرغ چهار عدد_
روغن نصف پیمانه_
شکر یک لیوان_
شیر داغ یک پیمانه_ (لب سوز نباشه)
وانیل نوک ق چ_
بکینگ پودر یک ق م سر خالی
ابتدا قابلمه رو با دم کنی از یک ربع قبل روی حرارت بزارید. نوع قابلمه اصلا مهم نیس و نیاز به ریختن اب در قابلمه نیس من بارها و بار ها درست کردم و هیچ مشکلی هم برا قابلمه بوجود نمیاد . حرارت هم روی شعله متوسط گاز با حرارت کم، حرارت کمه کمه کم نباشه ها😉
خب آرد و بکینگ و پورد کاکاو رو سه بار الک کنید و کنار بزارید. تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزن و بعد شکر رو بریز و چهار دقیقه با دور تند حسابی بزن_ بعد شیر داغ رو بریز همزن همچنان روشنه و سریع هم بزن به مدت یک دقیقه . روغن مایع بریز و هفت ثانیه بزن و در اخر مواد خشک الک شده رو طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور کند همزن بزن و خاموش. با لیسک یا قاشق کف مواد رو هم بزن ک مطمعن شی تمام مواد مخلوط شدن اما فقط هفت ثانیه_ قالب رو ک از قبل چرب کردی مواد رو میریزیم داخل قالب قالب رو میزاری کف قابلمه که رو گاز گرم شده . دم کنی رو میزاری تا یک ساعت بعد درب قابلمه رو باز میکنی . یعنی باید تا زمانی که روی کیک سفت شده و به انگشت نچسبید توی قابلمه بمونه. بعد از این مرحله قالب رو برگردوندم توی ی تابه با حرارت کم تا روی کیکم برشته و حسابی سفت شه.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#باقلوا
@shirini71
مواد لازم براي خمير باقلا:
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن 2 قاشق غذاخوري
بكينگ پودر 2/1 قاشق مرباخوري
شير 2/1 ليوان
نمك يك پنسه (مقداري كه ميان دو انگشت جا بگيرد.)
آرد 150 تا 200 گرم
مواد لازم براي درون خمير باقلوا:
پودر بادام 500 گرم
پودر قند 250 گرم
هل سائيده 1 قاشق غذاخوري
كره 200 گرم
مواد لازم براي شربت باقلوا:
شكر 250 گرم
آب + گلاب يك ليوان
طرز تهيه:
200 گرم كره را در قابلمه كوچكي بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا آب شود و به رنگ طلايي درآيد. سپس پودر بادام، پودر قند و پودر هل را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
بكينگ پودر، زرده تخم مرغ، نمك و شير را با دو قاشق از روغني كه از آب كردن 200 گرم كره به دست آمده و خنك شده با هم مخلوط كنيد. سپس آرد را به تدريج روي مواد بريزيد و خمير كنيد (آنقدر آرد بريزيد تا ديگر خمير به دست نچسبد). سپس خمير را مدت 10 دقيقه ورز دهيد و بعد در ظرفي بگذاريد روي آن را با حوله بپوشانيد تا 2 ساعت استراحت كند.
پس از 2 ساعت يك جعبه فلزي مناسب باقلوا، انتخاب كرده و آماده كنيد. سپس يك گلوله كوچك از خمير (به اندازه يك گردو) برداريد. روي ميز كمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه به صورت يك لواش نازك و به اندازه يك سانتيمتر بزرگتر از قالب باز كنيد و در كف قالب پهن كنيد. روي خمير با قلمو از كره اي كه قبلاً آماده كرده¬ايد بماليد. سپس به همين ترتيب 3 ورق ديگر لواش در قالب بيندازيد. فراموش نكنيد روي هر ورق لواش را با قلمو كره بماليد.
مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل را روي سومين لواش در قالب بريزيد و با پشت قاشق صاف كنيد. كمي فشار دهيد سپس چند قطره گلاب روي بادام و پودر قند بپاشيد.
براي قسمت روي باقلوا سه ورق ديگر لواش در نظر بگيريد و به همان ترتيب روي ظرف پهن كنيد و حتماً روي هر لواش را با قلمو مقداري كره آب كرده بماليد.
پس از انداختن آخرين لواش باقلوا را به شكل لوزي يا چهارگوش ببريد و بقيه كره آب كرده را روي باقلوا بدهيد. سپس قالب را روي اولين طبقه از فر با حرارت 300 درجه فارنهايت، برابر 150 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
پس از 20 دقيقه قالب را روي سومين طبقهء فر به مدت 15 دقيقه بگذاريد. وقتي روي باقلوا طلائي شد از فر بيرون بياوريد و دوباره با كارد برش ها را تكرار كنيد تا قطعات از هم جدا شوند. پس از كمي سرد شدن شربت آماده را روي آن بدهيد.
طريقه درست كردن شربت باقلوا:
گلاب و شكر و آب را در قابلمه كوچكي بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد. وقتي جوش آمد از روي آتش برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.
نكته: بهتر است شربت باقلوا در چند مرحله با فواصل زماني مشخص به خورد باقلوا داده شود.
نكته: براي جلوگيري از شكرك زدن شربت باقلوا بهتر است از كمي جوهرليمو و يا آب ليموي تازه استفاده کنید
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_مرغ_وقارچ_تابه_ایی
#پیتزا_فوری
#بدون_فر
پیتزا قارچ و مرغ داریم چه پیتزایی 😋 از همون نوع سریع و راحت و بدون فر با خمیر فوری بدون استراحت که قبلا هم گذاشتم فقط اینبار با تابه معمولی درست شده .
مواد لازم براي خمير پيتزا:
آرد...... یک و نیم پيمانه
نمک ...... یک قاشق چایخوری
ماست ...... يك دوم پيمانه
بکینگ پودر ... یک ق چ
روغن مايع ...... 2 قاشق سوپخوري
تخم مرغ ...... 1 عدد .
مواد داخل پیتزا :
پیاز .. گوشت چرخکرده یا سویا یا سوسیس یا مرغ .... قارچ ... فلفل دلمه ..
.
مواد داخلش .
مرغ را مکعبی و ریز از شب قبل خرد کرده با پیاز و ادویه و پودر زیره سبز و زردچوبه و زعفرون و پودر سیر و یه قاشق ماست بزارین با در بسته در یخچال طعم دار بشه و صبح با همون پیاز تفت بدین و یه قاشق روغن و نصف لیوان اب حرارت کم بزارین خوب بپزه و بعد قارچ ورقه شده و فلفل دلمه را افزوده و ادویه اویشن و پاپریکا و فلفل و و نمک .
فقط نباید مواد اب داشته باشه .چون قارچ اب نیندازه باید تفت بدی حتما یه دونه رو برای تزیین میتونی روی پنیر بزاری. باید خوب خنک بشه.
حالا خمیر :
ابتدا آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را داخل کاسه بریزین و خوب با قاشق مخلوط كنيد. اين خمير حالت چسبندگي دارد.اروم با انگشت به اطراف تابه بکشید تا پهن بشه
كف تابه را چرب كنيد و خمير را كف ظرف پهن کنید. این خمیر هر چقدر نازک تر باشه بهتره قبلا من از تابه دوطرفه استفاده کردم ( واشر نارنجی تابه رو دربیار) ای دفعه تابه گرد معمولی استفاده کنی اما دم کنی حتما بزارچون عرق میکنه و خمیر خیس میشه. تابه بزرگ باشه بهتره .
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دوم_اسفند_ماه👽👽
🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار
🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو
🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته
🍋بعد از شام ۱ عدد هویج
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود.
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیر_عسل_دارچینی
#نوشیدنی_گرم
یکی از نوشیدنیهای خیلی مفید برای پاییز و زمستون شیر عسل با دارچینه، که هم خیلی انرژی زاست و هم برای موقعهایی که سرماخوردید و گلودرد دارید عالیه.
اینجوری درستش کنید:
داخل یک لیوان شیر گرم(خیلی داغ نباشه) یک قاشق عسل، نصف ق چایخوری پودر دارچین و نوک ق چایخوری پودر وانیل بریزید (میتونید وانیل رو حذف کنید).
خوب هم بزنید و گرم نوش جان کنید❤️
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پرتقال_خشک
ميدونين پرتقال خشكاي خوشمزه رو ميشه با چايي و دمنوش هم استفاده كرد و عطر فوق العاده اي به دمنوشتون ميده❤️
لذت تجربه دمنوش با عطر پرتقالي تو هواي سرد زمستون رو تجربه كنين😍🍊
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سوپ_لبو
کل مواد زیر ۱ فنجان
هویج
کرفس
لبو
سیب زمینی
سیر ۲ حبه
پیاز
قارچ
ذرت
برگ کرفس
گل کلم سفید
جعفری
جو دوسر پرک
کینوآ
لیمو ۳ عدد بزرگ(۴ قاشق آب لیمو)(دلخواه)
آب جوش آمده ۳ لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق
ادویه.نمک و فلفل
#طرز_تهیه
#هویج و #سیر و پیاز و کرفس و برگ کرفس و گل کلم سفید و لبو و سیب زمینی و ذرت و کینوآ و جو دوسر پرک با آب جوش اومده ۲۰ دقیقه بپزید 🌱
بعد از پخت خوب با میکسر پوره کنید...
قارچ و تفت بدید و بهش ۲ قاشق #روغن_زیتون و آب لیمو اضافه کنید
جعفری و قارچ و به سوپ اضافه کنید و ادویه بزنید و ۱۰ دقیقه حرارت بدید.
@shirini71
#ته چين مرغ
برای ته چین امروز اول مرغ رو با یدونه پیاز ویه قاشق آبلیمو میپزیم و بعد از پخت فیله های مرغ رو کاملا ریز میکنیم و با مقداری روغن تفت میدیم،حالا مقداری کشمش و خلال پسته به مرغمون اضافه میکنیم و یه تفت کوچیک میدیم و در پایان نمک و زعفران و مقداری ادویه اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.
برنج رو آبکش کرده وبا زعفران، ماست ویکعدد زرده تخم مرغ مخلوط میکنیم(میتونیم از تخم مرغ کامل هم استفاده کنیم).
کف و دیواره قالبها رو با روغن چرب کرده و مقداری از برنج رو کف قالبها میریزیم بعد یک ردیف از مایه گوشتی میریزیم روی برنج به شکلی که با دیواره قالبها تماس پیدا نکنه و بعد مابقی برنج رو میریزیم و با قاشق کمی فشار میدیم تا منسجم بشه،حالا روی قالب رو فویل کشیده وچند سوارخ کوچک ایجاد کرده و به مدت یک ساعت داخل فر میزاریم.اگه دوست دارید اطراف ته چین ها کاملا ته دیگ ببنده بعد از اینکه اونا رو از قالب خارج کردید مجددا ته چین ها رو در سینی فر چیده و چند دقیقه داخل فر بزارید.نوش جانتون 🌺
@shirini71