فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_اموزشی
چند تا کار جالب با تخم مرغ
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#بورک_کباب
مواد لازم
▪️500 گرم گوشت چرخ کرده
▪️به تعداد لازم خمیر یوفکا
▪️2 عدد پیاز متوسط
▪️3 حبه سیر
▪️100 گرم جعفری تازه
▪️به میزان لازم نمک و فلفل
▪️3-2 عدد زرده تخم مرغ
▪️3 ق س روغن مایع
طرز تهیه
1. جعفری ها را پاک کنید و بعد از شستن ، با چاقوی تیز خوب خرد کنید . پیازها و سیرها را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.در یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را بریزید، سپس پیاز، سیر، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.
2. در یک کاسه کوچک زرده های تخم مرغ را با روغن خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. خمیرهای یوفکا را روی یک سطح تمیز کنار هم قرار دهید و باز کنید. مایه کباب را روی یکی از لبه های خمیر قرار داده،با کمک دست آن را به شکل یک سوسیس قطور و بزرگ درآورید. حالا مواد و خمیر را با هم لوله کنید،تا این استوانه قطور با خمیر یوفکا کاملا روکش شود ، سپس مخلوط تخم مرغ و روغن را با قلم مو روی آن بمالید. حالا با استفاده از یک چاقوی تیز و لب کنگره سوسیس روکش شده را به صورت رولت هایی با قطر یک سانتی متر برش بزنید.
3. حالا باید رولت های آماده شده را گریل کنید. بعد از آنکه بورک کباب ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و در صورت تمایل با نان یا پلو سرو کنید.http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کنسرو_قارچ
سه کیلو قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خرد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن
بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و درشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش برمیدارم ،
از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دقیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍😍
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شیرینی_نخودچی😋👇
مامان علی وفاطمه😍😍😍
روغن جامد ۱پیمانه
پودرقند ۱پیمانه
هل ساییده ۱ق چایخوری
آردنخودچی ۲تا۳پیمانه(به میزان لازم)
ابتداروغن وپودقند راباهمزن آنقدرمیزنیم تاسبک وسفیدشود بعد هل رااضافه کرده سپس آردرا الک کرده کم کم اضافه میکنیم وخمیرراورزمیدهیم تاجایی که وقتی ازگلوله ای ازخمیررا دردست گردمیکنیم به راحتی گردشود دیگر نیازی به آرداضافه نیست.
خمیررادرکیسه فریزر قرارداده وحداقل۱۲ساعت استراحت میدهیم درمحیط آشپزخانه البته جای خنک یادریخچال.
بعدازاستراحت گلوله هایی اندازه گردوی کوچک ازخمیربرداشته گردکرده ورویش راباته کاتر یاماسوره و .... طرح میزنیم ویاباکاترقالب زده ودرسینی که کاغذروغنی انداختیم چیده ودرفرقرارمیدهیم بادمای ۱۴۰درجه وبه مدت تقریبی۲۰دقیقه
🔴من ازمخلوط کره محلی بدون دوغ وروغن جامد استفاده میکنم
🔴بعدازپخت به هیچ عنوان به شیرینی دست نزنید تاکاملاخنک شده وخودش رابگیرد سپس باخیال راحت جداکرده وبه ظرف موردنظرمنتقل کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشک بادمجان
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شکرپنیر_خونگی
#آبنبات
#شکلات_چای
برا تهیه این آبنبات ۳لیوان شکر.
نصف لیوان شیر.
نصف لیوان گلاب
رو باهم مخلوط کنید.بعد قابلمه رو بزارید رو گاز تا خوب شهد غلیظ شه.وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با سرعت و احتیاط کافی..چون شهد خیلی داغه..با قاشق فلزی و در ی جهت مدام هم بزنید..مچ دستتون ورزیده میشه😅😉😉تا وقتی مثل بستنی شه غلظتش..تو این مرحله میتونید هر نوع مغزیجاتی اضافه کنید..کف ی ظرف رو با کمی روغن مایع چرب کنید.
بریزید داخل ظرف بزارین خوب خنک شه.بعد از اینکه سفت شد تکه تکه کنید و داخل ظرف درب دار نگهداری کنید...من به جای شیر..شیر کاکائو ریختم رنگش تیره شد..
شما میتونید زعفرون بزنید.
نکته:اگه دوس داشته باشید میتونید این آبنبات رو نارگیلی تهیه کنید.ینی دو قاشق نارگیل موقع هم زدن اضافه کنید..
خودتون میتونید با هل.نارگیل.زعفرون.بادوم.پسته و...تهیه کنید..خیلی عااالی و خوشمزس..
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شکر_پنیر_گردویی
#شکلات
#آبنبات
مواد لازم
شیرکم چرب ،پاستوریزه ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
پودر حل. ۱/۴ قاشق چایخوری
گردو نگینی خرد شده. ۱/۴ لیوان
طرز تهیه
ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شود و جوش بیاید شعله را کم کرده و اجازه میدهیم تا آبنبات به قوام بیاد
باید مراقب باشید چون مواد سر میرود وقتی به قوام آمد برای اینکه مطمئن شوید آبنبات آماده است داخل یک کاسه چند قالب یخ بریزید و کمی آب تا کاملا سرد شود یک قاشق از مواد را داخل آب سرد بریزید ودر دستتان گلوله کنید اگر کاملا سفت شد زمان گرفتن آبنبات است اگر نرم بود زود است و باید هنوز بجوشد .
زمانی که مواد به قوام آمد پودر حل و گردو را اضافه میکنیم داخل سینی را کمی چرب میکنیم و مواد را سریع در سینی میریزیم و می گذاریم تا خنک شود بعد خرد میکنیم .
نوش جان
نکته: ۱-اگر دوست دارید آبنبات پر رنگتر شود میتوانید کمی کاکائو بریزید
۲-میتوانید وقتی شیر جوش آمد شعله را کم کنید وقتی ۲/۳ شیر تبخیر شد بعد شکر را اضافه کنید .
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006