eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
سه کیلو قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خرد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دقیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و درشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش برمیدارم ، از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دقیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍😍 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
😋👇 مامان علی وفاطمه😍😍😍 روغن جامد ۱پیمانه پودرقند ۱پیمانه هل ساییده ۱ق چایخوری آردنخودچی ۲تا۳پیمانه(به میزان لازم) ابتداروغن وپودقند راباهمزن آنقدرمیزنیم تاسبک وسفیدشود بعد هل رااضافه کرده سپس آردرا الک کرده کم کم اضافه میکنیم وخمیرراورزمیدهیم تاجایی که وقتی ازگلوله ای ازخمیررا دردست گردمیکنیم به راحتی گردشود دیگر نیازی به آرداضافه نیست. خمیررادرکیسه فریزر قرارداده وحداقل۱۲ساعت استراحت میدهیم درمحیط آشپزخانه البته جای خنک یادریخچال. بعدازاستراحت گلوله هایی اندازه گردوی کوچک ازخمیربرداشته گردکرده ورویش راباته کاتر یاماسوره و .... طرح میزنیم ویاباکاترقالب زده ودرسینی که کاغذروغنی انداختیم چیده ودرفرقرارمیدهیم بادمای ۱۴۰درجه وبه مدت تقریبی۲۰دقیقه 🔴من ازمخلوط کره محلی بدون دوغ وروغن جامد استفاده میکنم 🔴بعدازپخت به هیچ عنوان به شیرینی دست نزنید تاکاملاخنک شده وخودش رابگیرد سپس باخیال راحت جداکرده وبه ظرف موردنظرمنتقل کنید. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
برا تهیه این آبنبات ۳لیوان شکر. نصف لیوان شیر. نصف لیوان گلاب رو باهم مخلوط کنید.بعد قابلمه رو بزارید رو گاز تا خوب شهد غلیظ شه.وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و با سرعت و احتیاط کافی..چون شهد خیلی داغه..با قاشق فلزی و در ی جهت مدام هم بزنید..‌مچ دستتون ورزیده میشه😅😉😉تا وقتی مثل بستنی شه غلظتش..تو این مرحله میتونید هر نوع مغزیجاتی اضافه کنید..کف ی ظرف رو با کمی روغن مایع چرب کنید. بریزید داخل ظرف بزارین خوب خنک شه.بعد از اینکه سفت شد تکه تکه کنید و داخل ظرف درب دار نگهداری کنید...من به جای شیر..شیر کاکائو ریختم رنگش تیره شد.. شما میتونید زعفرون بزنید. نکته:اگه دوس داشته باشید میتونید این آبنبات رو نارگیلی تهیه کنید.ینی دو قاشق نارگیل موقع هم زدن اضافه کنید.. خودتون میتونید با هل.نارگیل.زعفرون.بادوم.پسته و...تهیه کنید..خیلی عااالی و خوشمزس.. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم شیرکم چرب ،پاستوریزه ۴ لیوان شکر ۳ لیوان پودر حل. ۱/۴ قاشق چایخوری گردو نگینی خرد شده. ۱/۴ لیوان طرز تهیه ابتدا شیر را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا حل شود و جوش بیاید شعله را کم کرده و اجازه میدهیم تا آبنبات به قوام بیاد باید مراقب باشید چون مواد سر میرود وقتی به قوام آمد برای اینکه مطمئن شوید آبنبات آماده است داخل یک کاسه چند قالب یخ بریزید و کمی آب تا کاملا سرد شود یک قاشق از مواد را داخل آب سرد بریزید ودر دستتان گلوله کنید اگر کاملا سفت شد زمان گرفتن آبنبات است اگر نرم بود زود است و باید هنوز بجوشد . زمانی که مواد به قوام آمد پودر حل و گردو را اضافه میکنیم داخل سینی را کمی چرب میکنیم و مواد را سریع در سینی میریزیم و می گذاریم تا خنک شود بعد خرد میکنیم . نوش جان نکته: ۱-اگر دوست دارید آبنبات پر رنگتر شود میتوانید کمی کاکائو بریزید ۲-میتوانید وقتی شیر جوش آمد شعله را کم کنید وقتی ۲/۳ شیر تبخیر شد بعد شکر را اضافه کنید . http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شکر پنیر رو هر طعم و مغزی که دوست داشته باشید می تونید اضافه کنید و بهش تنوع بدید👆😍
👆 پسته 50گرم شکر نصف پیمانه گلاب ربع پیمانه گلوکز ربع پیمانه( جایگزین گلوکز ,عسل) سفیده_تخم_مرغ 1عدد آرد مقداری سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که با برگرداندن ظرف نیزه. گلاب و شکر رو روی حرارت متوسط باهم مخلوط کنید .اجازه بدین تا به جوش بیاد بعد گلوکز رو اضافه کنید و حدود 5دقیقه بهم بزنید تا ترکیب بشن. یک قاشق از مواد رو داخل سفیده بریزین تا هم دما بشه. سپس با هم ترکیب کنید و هم بزنید. وقتی غلیظ شد پسته رو اضافه کنید. 15دقیقه صبر کنید تا خنک بشه. یک قاشق از مواد رو داخل آرد بغلطونید و شکل بدین بعد داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
خوشمزه جاتی که می تونید برای کنار چای پذیرایی آماده کنید 😍👆👌 👆 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_سیرابی ابتدا سیرابی را برای دو ساعت داخل آب جوش می پزیم بعد ریز کردن داخل کره تفت داده چیلی_سبز اضافه کرده تفت داده حال رب_گوجه و سیر و نمک و فلفل پاپریکا اضافه می کنیم بعد کمی پختن داخل تنور به همراه روغن_حیوانی برای ده دقیقه می پزیم http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006