شکر پنیر رو هر طعم و مغزی که دوست داشته باشید می تونید اضافه کنید و بهش تنوع بدید👆😍
#گز_آردی
#شکلات
#تنقلات
#کلیپ_آموزشی👆
پسته 50گرم
شکر نصف پیمانه
گلاب ربع پیمانه
گلوکز ربع پیمانه( جایگزین گلوکز ,عسل)
سفیده_تخم_مرغ 1عدد
آرد مقداری
سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که با برگرداندن ظرف نیزه.
گلاب و شکر رو روی حرارت متوسط باهم مخلوط کنید .اجازه بدین تا به جوش بیاد
بعد گلوکز رو اضافه کنید و حدود 5دقیقه بهم بزنید تا ترکیب بشن.
یک قاشق از مواد رو داخل سفیده بریزین تا هم دما بشه.
سپس با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
وقتی غلیظ شد پسته رو اضافه کنید.
15دقیقه صبر کنید تا خنک بشه.
یک قاشق از مواد رو داخل آرد بغلطونید و شکل بدین
بعد داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
خوشمزه جاتی که می تونید برای کنار چای پذیرایی آماده کنید 😍👆👌
#آبنبات_قیچی
#شکرپنیر
#گزآردی👆
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_سیرابی
ابتدا سیرابی را برای دو ساعت داخل آب جوش می پزیم بعد ریز کردن داخل کره تفت داده چیلی_سبز اضافه کرده تفت داده حال رب_گوجه و سیر و نمک و فلفل پاپریکا اضافه می کنیم بعد کمی پختن داخل تنور به همراه روغن_حیوانی برای ده دقیقه می پزیم
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان🍥
نان رول دارچینی دایره ای
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
❣️❣️❣️
#کوکی_بدون_پخت
کره 1/2 پیمانهhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
شیر 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای روشن 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
کره بادام زمینی 2/3 پیمانه
عصاره وانیل 1و1/2 ق چ
جو پرک 3 پیمانه
کره و شیر و شکرها و پودر کاکائو را در قابلمه ای روی حرارت کم گذاشته هم بزنید تا کره آب شود حرارت را کمی زیاد کرده و صبر کنید تا بجوش آید یک دقیقه زمان دهید تا بجوشد و مداوم هم بزنید از روی حرارت برداشته و کره بادام زمینی و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید در انتها جو پرک ها را اضافه کنید و مخلوط کنید با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد برداشته و داخل سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود نوش جان
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتف_و_بال_اسپایسی
بهمراه_فیلم
طرز تهیه:
برای درست کردنش یک کیلو کتف و بال رو داخل یه طرف بریزید
و یه ق غ رب گوجه ( یا سس تند)، یه مقدار روغن زیتون. نمک، آب لیموترش ، ادویه اسپایسی ( ادویه های تند و معطر) و دو ق غ ماست و پودر سیر و پیاز و اگه میخواد حسابی تند بشه نصف ق چ فلفل قرمز تند بهش اضافه و مخلوط،کنید . روی ظرف سلفون بکشید و بذارید حداقل چهارساعت داخل یخچال مزه دار بشن.
بعد داخل تابه بالها رو مثل فیلم بچینید و ردیف وسط هم سیب زمینی خلالی بچینید
کمی روغن یا کره ذوب شده روی سیب زمینی بریزید نمک و فلفل هم بپاشید. میتونید مثل فیلم گوجه مینیاتوری و فلفل هم مرکز تابه بچینید
تابه یا ظرف حاوی کتف و بال رو داخل فر 200 درجه به مدت 1 تا دو ساعت یا زمانی که بپزه و برشته بشه قرار بدید.
میتونید روی ذغال کباب کنید یا رو شعله ی گاز کباب یا سرخشون کنید.
در هر صورت بسیار خوشمزه خواهد بود
اگه کتف و بال دوس ندارید این غذا رو با سینه یا ران مرغ یا بوقلمون درست کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#ترشی_لیمو🍋
لیموهارو شسته خشک میکنیم از وسط نصف میکنیم هسته ان را در میاریم بعد یک قاشق عسل یک قاشق نمک به همراه سرکه روش میریزیم میزاریم بموته جا بیوفته بسیار خوشمزست
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
سوهان-کنجد-عسلی
کنجد : ا لیوان
عسل : ۳ ق غ
شکر : ۳ ق غ
ارده : ۲ ق غ
گردو نگینی شده : ۴ غ ق
زعفران حل شده : ۱ ق م ( به دلخواه )
ابتدا یه سینی رو با فویل آلمینیومی بپوشونید.
کنجد و گردو را با شعله ملایم کمی تفت بدین .حدود ۳ تا ۵ دقیقه
در ظرفی کوچک ( به خاطر راحتی کار حتما تفلون باشه ) شکر و عسل را روی حرارت کم بزارین و هم بزنید وقتی شکر حل شد زعفران و کنجد و ارده را اضافه و سریع هم بزنید تا مخلوط شود.
بعد در ظرف فویل کشیده شده بریزید و روش رو با پشت قاشق تمیز به طورت ضربه ای بزنید تا صاف شود.
وقتی کاملا صاف شد قبل از اینکه سرد بشه برش بزنید .
حتما امتحان کنید خیلی خوشمزست😋😊
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر
الهی تو این گردش روزگار
هر چی بدی و زشتيه
ازتـون دور بشه
و هر چی خوبی و قشنگیه
نصیب لحظه هاتون بشه
زندگیتون بر مدار خوشبختی چهارشنبه تون شاد و زیباhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شیرینی_نعلی
#شیرینی_نعلی_بدون_فر👇
آرد دو لیوان
روغن جامد یا کره ۱۷۰ گرم (تقریبا بیشتر از نصف لیوان)
پودر قند:نصف لیوان)
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف ق چایخوری
بکینگ پودر یک ق چای خوری
ابتدا بکینگ پودر و آرد و یک پنس نمک رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
سپس درون ظرفی کره و وانیل و پودر قند رو ریخته و با دور تند همزن سه چهار دقیقه هم بزنید تا حسابی کرم رنگ شه بعد تخم مرغ رو اضافه کن و دو دقیقه هم بزن و بعد ارد رو طی سه مرحله بدون هم زن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کن یه خمیر خیییلی لطیف بما میده که به دست نمیچسبه
اگه دیدید به دست چسبید کم کم بهش ارد اضافه کنید نباید زیاد شل باشه با قاشق هم بزنید اصلا با دست ورز ندید وگرنه به روغن میوفته
قابلمه که از قبل(ده دقیقه زودتر) گذاشتید روی حرارت کم تا داغ شه
از مواد به اندازه یه گلوله کوچک برداشته و با کمک کف دستان اونو لول کنید خیلی اروم و یکم سریع نباید زیاد با خمیر بازی کنید وگرنه به روغن میوفته و شیرینی خشک میشه. توی قالب خمیر رو به شکل نعل در بیارید
قالب که پر شد بگذاریدش توی قابلمه
درب قابلمه رو به همراه دم کنی بگذارید و بعد از نیم ساعت چک کنید تا زمانی که دور شیرینی طلایی بشه باید توی قابلمه بمونه
تقریبا نیم ساعت شاید یکم بیشتر طول میکشه . بعد از پخته شدن و خنک شدن .
نوک لبه های شیرینی رو در شکلات اب شده فرو کنید( بعد دوباره بگذاریدش روی همون کاغذ روغنی تا شکلات سفت بشه
بعدبا پودر پسته و...تزیین کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006