eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم طرز تهیه : ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید . منظور از لیوان ، لیوان فرانسوی هست !
آرد۲ پيمانه شكر ۱ پيمانه باترميلك ۱پيمانه يك ليوان شير با يك ق غ سركه مخلوط كرده بعد از ده دقيقه آماده ست . روغن مايع نصف پيمانه تخم مرغ ۱ عدد نمك ميوه ۱ ق م بكينگ پودر ۱ ق م وانيل نوك ق چ تخم مرغ و وانيل رو هم زده تا از لختگى در بياد و شكر رو اضافه كرده و هم مى زنيم تا كرم رنگ بشه بعد روغن و باتر ميلك آماده شده رو اضافه كرده هم زده تا كامل يكدست بشه بعد مواد خشك آرد و بكينگ پودر و نمك ميوه رو سه بار الك كرده و كم كم به مايه اضافه كرده و هم مى زنيم تا كامل مخلوط و يكدست بشن و داخل قالب مورد نظر چرب شده ريخته ودر فر از قبل گرم شده با دماى ۱۸۰ درجه به مدت۴۰ _۵۰ دقيقه بسته به فرتون قرارداده تا بپزد. به همين راحتى ... پ.ن:من مقداری کشمش پلویی رو در کمی آرد غلطوندم و لابه لای مواد کیک دادم. پ.ن:برای جایگزین نمک میوه میتونید از جوش شیرین به مقدار کمتر استفاده کنید. @shirini71
‌ 🎀 کوکو پونه 🎀 ‌ مواد لازم : سیب‌ زمینی : ۵ عدد ‌ تخم مرغ : ۳عدد ‌ پونه : ۱ پ ‌ ترخون خشک : ۱ ق غ ‌ پیاز : ۱ عدد ‌ نمک، زرد چوبه، فلفل سیاه : به مقدار لازم ‌ آرد : ۱ ق غ ‌ گردو آسیاب شده : تصف استکان ‌ طرز تهیه : ‌ ابتدا سیب‌زمینی و پیاز رو رنده میکنیم، سپس آب آنها میگیریم. تخم مرغ را اضافه می کنیم بعد با هم مخلوط می کنیم. ‌ ادویه جات را اضافه می کنیم بعد پونه و ترخون را اضافه می کنیم. ‌ گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم و در آخر آرد را اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم. ‌‌ سپس روغن را در ماهیتابه داغ می کنیم (من کوکو ها را باقالب قلبی سرخ کردم) ‌ حتما امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه. ( من از پونه ی کوهی خشک استفاده کرد ) @shirini71
٤ ليوان شير رو با١٧ ،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر (ختما بچشيد و به شيرين بودنش دقتكنيد)تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيد و بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد .خيلي دسر خوشمزه اي هست حتما درست كنيد و لذت ببريد😍 😍 @shirini71 😍
پان اسپانیایی از اعضای خوب کانال مرضیه بانو نوش جانشون بسیار زیبا وعالی😍😍😍👏👏👏👏👏
مواد لازم: ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر طرز تهیه ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد شاد باشید عزیزانم‌ @shirini71
آرد 460 گرم شکر 400 تا 450 گرم من 400 ریختم تخم مرغ 5 عدد روغن مایع 260 گرم بیکینگ پودر 4قاشق چایخوری پودر کاکائو 40 گرم پودر قهوه 1قاشق سوپخوری نسکافه 7 قاشق سوپخوری آبجوش 8 قاشق سوپخوری ماست 320 گرم نمک یک پنس دمای فر 180 درجه سانتیگراد زمان پخت 40 تا 50 دقیقه البته زمان پخت متفاوته بستگی به دمای فرتون داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه بعد از 40 دقیقه حتما چک کنید طرز تهیه : 1.نسکافه رو در آبجوش کامل حل کنید و بگذارید خنک بشه . 2.پودر قهوه ، آرد ، پودر کاکائو ، نمک و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید. 3.شکر و تخم مرغ ها رو بمدت پنج تا شش دقیقه بزنید تا کاملا سبک و روان بشه و باصطلاح پف کنه . 4.بعد به ترتیب روغن مایع ، محلول نسکافه که خنک شده و ماست رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . 5.در نهایت مخلوط مواد خشک رو که الک کرده اید رو به مایه کیکتون اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قالب مورد نظر ریخته و در فر گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید. نکات 1.دوستان با این مقدار مواد علاوه بر این کیک چهار تا هم کاپ کیک تهیه شد. 2.میتونید کیک رو با نصف مواد درست کنید ، در صورت نصف کردن مواد سه عدد تخم مرغ کوچک یا دو تا تخم مرغ بزرگ استفاده کنید . 3.اندازه نسکافه بستگی بذائقه تون داره و میشه یک تا دو قاشق کمتر ریخت من دوست دارم طعم و مزه قهوه کاملا محسوس باشه و کیک زیاد شیرین نباشه (میزان شکر رو هم کمتر ریختم ) در ضمن با این میزان نسکافه کیک اصلا تلخ نمیشه . 4.قالب من چدنِ که فقط چربش کردم . @shirini71