۹ فروردین ۱۳۹۹
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هات_داگ_برنجی
#فست_فود
#فینگرفود
#لقمه
#مناسب_تولدوپذیرایی
مواد لازم::
روغن
هویج نگینی ربع پیمانه
پیاز نگینی ربع پیمانه
نمک
فلفل
برنج کته شده
ارد (100گرم)و
بکینگ_پودر رو مخلوط کنید
و به آن
شیر(500 میلی لیتر ) و نصف 1تخم مرغ هم زده شده را اضافه کنید
سوسیس و پنیرموزارلا رو به سیخ چوبی بزنید
خرده نان
(از نان تست و یا نان باگت باگت آسیاب شده استفاده کنید)
طبق کلیپ پیش بریید
@shirini71
۹ فروردین ۱۳۹۹
#املت_ماکارونی
#غذای_فوری
😋یه ترکیب دوست داشتنی بر
🔶مواد لازم:
🔸نصف پاكت ماكارونى پنه(شيلنكى)
🔸5 عدد تخم مرغ
🔸150 گرم قارچ
🔸1 استکان نخود فرنگی
🔸1 استکان ذرت
🔸 5-6 ساقه جعفری
🔸نصف استکان پنیر کاشار یا هر پنیر کشدار دیگر
🔸نصف استکان روغن زیتون
🔸نمک، فلفل سیاه
🔸1 عدد فلفل سفید
♨️طرز تهیه:
🔻ماکارونی را آبپز کنید. آبکش کرده و بذارین خنک شود در ظرف گودی ریخته و روی ماکارونی قارچ باریک برش زده ، جعفری ریز خرد شده، نخود فرنگی، ذرت ، روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه , فلفل سفيد اضافه کرده با هم مخلوط کنید . در کاسه دیگری تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید . پنیر را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید و تخم مرغ را روی مخلوط ماکارونی بریزید و هم بزنید . در قالب کمربندی کاغذ روغنی گذاشته محکم ببنیدید(میتوانید قالب معمولی استفاده کنید) کناره های قالب را با مارگارین چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید .10 دقیقه نگه دارید و سپس در فر 180 _ 200 درجه 30_25 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید
@shirini71
۹ فروردین ۱۳۹۹
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
#رژیم_لاغری_بهاره💓
🎃🎃دهم فروردین 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک لیوان شیر کم چرب+پنیر 30 گرم+1خرما+خیار+گوجه(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق ماکارونی با گوشت ( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان چای زنجبیل +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کتلت+ یک کف دست نان لواش( 210کالری)
@shirini71
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
#نان_گیس_بافت
@shirini71
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
کره نرم شده ۷۵ گرم
شکر ۵۵ گرم
مایه خمیر ۷ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ ق چ
در قابلمه کوچکی شیر را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود کره را به آن اضافه میکنیم تا ذوب شود. در آخر پودر مخمر و شکر را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم شیر نباید زیاد گرم شود و بجوشد.
آرد را به همراه نمک و یک تخم مرغ در کاسه ریخته مخلوط میکنیم. مخلوط شیر را به آن اضافه کرده و با هم زن یا دست مخلوط میکنیم تا خمیر به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده گذاشته و خوب ورز میدهیم سپس در کاسه ای که چرب کرده ایم گذاشته و روی آن را با حوله پوشانده و ۱ تا ۲ ساعت استراحت میدهیم تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده رول میکنیم و با چاقو به سه رشته برش میدهیم به طوری که از بالا به هم وصل باشند و سه رشته را می بافیم. خمیر را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم گذاشته روی آن را پوشانده و ۴۵ دقیقه دیگر استراحت می دهیم.فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. تخم مرغ باقیمانده را با کمی نمک و شکر خوب مخلوط کرده و با برس روی نان میمالیم. نان را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر میپزیم تا طلایی شود. در زمان پخت نان کاسه ای آب در طبقه پایین فر قرار دهید.
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
#سوپ_گازپاچو_فلفل_دلمه_ای
@shirini71
سوپ گازپاچو نوعی سوپ سرد معروف اسپانیایی است بسیار خوشمزه و دوستداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد مناسب برای فصل بهار
فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
سیر 1 حبه
خیار 1/2
گوجه فرنگی 300 گرم
آبلیموترش 2 ق غ
سرکه بالزامیک یا سرکه سیب 2 ق غ
شکر 1 ق غ
روغن زیتون 50 میلی لیتر
نمک و فلفل
برگ ریحان برای گارنیش
روغن زیتون و پودر پاپریکای دودی برای رویه
فلفل دلمه ای ها را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 250 درجه سانتیگراد کبابی کنید پس از خنک شدن برش زده تخمه ها را جدا کنید و خرد کنید گوجه فرنگی ها و سیر و خیار را هم خرد کرده به همراه فلفل دلمه ای و سرکه و آبلیمو و شکر در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دار کرده و نیم ساعت استراحت دهید همه مواد را در غذا ساز ریخته روغن زیتون را اضافه کرده و میکس کنید سوپ را به مدت 1 ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود با برگ ریحان و پاپریکا و کمی روغن زیتون تزیین کرده سرو کنید
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
#چیز_کیک_لیوانی_موس_نعنا🌱🍃
@shirini71
بیسکوییت اورئو خرد شده 150 گرم
کره آب شده 2 ق غ
آب سرد 2 ق غ
پودر ژلاتین 1و1/2 ق چ
خامه 1و1/2 پیمانه
پنیر خامه ای 220 گرم
رنگ سبز و زرد خوراکی
عصاره نعنا 1 ق چ
پودر شکر 1و1/2 پیمانه
شکلات خرد شده 150 گرم
خامه شیرین فرم گرفته و برگ نعنا و شکلات برای تزیین
بیسکوییتهای خرد شده را با کره آب شده مخلوط کنید. لیوان های مخصوص دسر دلخواه را آماده کرده بیسکوییت ها را کف آن ریخته پرس کنید. آب سرد را در کاسه ای ریخته پودر ژلاتین را روی آن بپاشید 5 تا 10 دقیقه صبر کنید. در همین حال خامه را با هم زن بزنید تا فرم بگیرد 1/4 ازپودر شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پنیر خامه ای را در ظرفی جداگانه با بقیه شکر اضافه کنید و دو دقیقه با هم زن بزنید عصاره نعنا و رنگ خوراکی به میزان دلخواه اضافه کنید. ژلاتین را روی حرارت بخار آب گذاشته حل کنید پس از خنک شدن به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید خامه ها را نیز به آن اضافه کنید و با هم زن دستی مخلوط کنید خرده های شکلات را در ان ریخته موس آماده شده را در لیوان روی بیسکوییت های خرد شده بریزید 3 ساعت در یخچال گذاشته با خامه فرم گرفته و نعنا و شکلات تزیین کنید و سرو کنید
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
#کیک_سرخ_کردنی نون کیکی
یک سوم پیمانه روغن مایع
سه عدد پنیر مثلثی
نصف پیمانه شیر نیدو
یه قاشق غذاخوری مایه خمیر
یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر
سه قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
نصف پیمانه آب ولرم
دو پیمانه آرد سفید
👈همه مواد به غیر از آرد رو قاطی کرده بعد آرد کم کم اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاد که نه شل باشه نه سفت خمیر و یک ساعت استراحت داده بعد خمیر رو در قیف پلاستیکی میریزیم و کم کم از خمیر تو روغن داغ شناور میریزیم وبا قاشق نونارو تو روغن میچرخونیم تا به شکل توپ در بیاد .بعد رو دستمال آشپزخونه میذاریم روغن اضافی آن بره. 👈و آخر داخل شهد میریزیم وسریع بیرون میاریم،یا میتونید روش عسل رقیق بریزید.
🍓 @shirini71🍓
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
#آلو_مسما
يه پياز بزرگ رو نگيني خورد كردم و چند دقيقه تفت دادم،يه حالت سبكي كه پيدا كرد مرغ هارو به همراه يك قاشق غذاخوري رب گوجه و نيم قاشق غذاخوري رب انار شيرين بهش اضافه كردم و با پياز تفتشون دادم،رنگ مرغ كه يكم تغيير كرد(از خامي دراومد)،يكم نمك فلفل،پودر دارچين و يكم زعفرون و پودر گرانول سير اضافه كردم،مواد رو خوب هم زدم،يه ليوان آب جوش بهش اضافه كردم تا خوب بجوشه،آلو هارو با چندتا تيكه هويج(هويج🥕رو سليقه اي ريختم)بهش اضافه كردم و حرارت رو كم كردم تا يك ساعت كه خورش خوب جا بيوفته.
ته ديگ👈يه سيب زميني بزرگ رو رنده ي ريز كردم با يكم زعفرون قاطي كردم كف ديگ رو چرب كردم و سيب زميني هارو
@shirini71
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
#مچبوس مرغ
برای این غذاازتمام تکه های مرغ میشه استفاده کردولی من ازماهیچه ران وفیله مرغ استفاده کردم .
ران وفیله به مقدارلازم .
برنج چهارلیوان .
لپه یک لیوان .
ادویه وزردچوبه ونمک بمیزان لازم .
پیازخلالی سرخ شده مقداری .
سیب زمینی یک عدد .کشمش
هل .میخک .جوزهندی .برگ بو .چوب دارچین .دونه فلفل سباه .زیره سبزوسیاه .
اول دوعددپیازروخلال باریک کرده باکمی نمک وروغن باحرارت ملایم میزاریم پخته وسرخ بشه بعدادویه هارااضافه ومرغ روهم به این مواداضافه میکنیم وتفت میدیم بعدآب روبه میزان پخت مرغ وبرای دم کردن برنج هم باقی بمونه اضاف میکنیم .
تواین فاصله لپه هاروتوی دبگ وآب ریخته وروی حرارت گازمیزاریم وقتی روی اون کف کردتمام کف لپه روگرفته ویک ق .روغن میریزیم ودردیگ رومیزاریم تالپه پخته اماله نشه .
وقتی مرغهاپخته شدازآب درآورده ولپه های پخته رکه باکمی روغن تفت دادیم به اضافه برنج به آب مرغ اضافه ومیزاریم برنج پخته وبعدا اینکه آب برنج کاملاکشیده شدبرنج رودم میکنیم .
بعدپیازداغ وکشمش روآماده کرده وکنارمیزاریم ومرغهاروسرخ کرده وموقع سروباسلیقه خودتون تزئین کنید
@shirini71
۱۰ فروردین ۱۳۹۹