#سوپ_قارچ_خامه_ایی
#پیش_غذا
موادلازم
جو پرک 1 لیوان
قارچ خرد شده 2 لیوان
هویج 3 عدد
شیر 2 لیوان
سیر 3 حبه
سینه مرغ 1عدد
خامه 5 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
شوید و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه
ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.
پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.
پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافهخ کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.
نوش جان 🙏
@shirini71
#سوپ_قارچ
پیاز (خردشده):۱ عدد
تره فرنگی : ۱ عدد
سیر (کوبیده شده) : ۲ حبه
کره : ۱/۴ پیمانه (۴۰ گرم )
قارچ (ورقه شده ) : ۱۲ عدد
فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم
استاک مرغ : ۳ پیمانه
آرد : ۱/۴ پیمانه
شیر : ۶ پیمانه
خامه : ۱ و ۱/۲ پیمانه
ترخان یا جعفری (خرد شده ) : ۲ قاشق سوپ خوری
در قابلمه ای مناسب پیاز ، تره فرنگی و سیر را در نیمی از کره تفت داده، سپس قارچ ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید و تفت دهید ،
سپس استاک مرغ را به این مواد بیفزایید (من خودم سه تا قرص عصاره مرغ رو در آب حل کردم و استفاده کردم )
و روی حرارت زیاد قرار دهید .
هنگامی که محتویات قابلمه جوش اومد حرارت رو ملایم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید،
در تابه ای مناسب آرد رو با مابقی کره تفت دهید وشیر رو به تدریج به آن اضافه کنید.
مواد رو هم بزنید تا مایه کاملا صاف و یکدست شود و آن را به سوپ اضافه کنید. بعد سوپ رو در مخلوط کن بریزید و یا با گوشت کوب برقی کاملا صاف و یکدست کنید .
ددر مرحله بعد خامه رو با یک ملاقه از مایع سوپ رقیق کنید به سوپ بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید.
❌ دقت کنید قبل از جوشیدن آن سوپ رو از روی حرارت بردارید.
و در آخر ترخان یا جعفری رو به آن بیفزایید .
و سرو کنید نوش جان
من داخلش خیلی کم هویج ریختم
@shirini71
سوپ قارچ که با روشهای مختلف پخته میشه 👆که میتونید برای افطاره خودتون درست کنید
یکی از سوپهای بینظیر مجلسی که اگه خوب پخته بشه زبانزد میشه و مزه اش تو خاطره ها می مونه 😋👌
#سوپ_قارچ_مجلسی
#کمپوت_سیب 🍎🍏
📝مواد لازم:
🔸سیب زرد یا قرمز چهار عدد-
🔸آب دو لیوان-
🔸شکر 1/3 لیوان-
🔸گلاب 1/3 لیوان..
طرز تهیه🍨
🔅سیب ها رو پوست بکنید و به شکل دلخواه برش بزنید،آب و شکر و گلاب رو باهم مخلوط کنید بذارید رو گاز جوش بیاد بعد سیب ها رو بهش اضافه میکنیم تقریبا پانزده دقیقه بپزه البته چنگال میزنیم ببینیم نرم شده یا نه اگه لازم بود بیشتر میذاریم رو گاز بمونه بعد از اینکه پخت تو یخچال میذاریم بمونه خنک بشه
@shirini71
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#کباب_تابه_ای_مرغ
۱ کیلو ران و سینه بدون استخوان مرغ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه مرغ، از ران هم استفاده کردم چون سینه مرغ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه. بعد به مرغ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری و زعفران دم کرده اضافه کردم. مواد رو بعد از ورز دادن، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده درآوردم و داخل روغن سرخ کردم.
#نکات:
◽این غذا بهمراه برنج یا نان سرو میشه.
◾می تونید درکنارش از آب لیموترش تازه استفاده کنید که فوقالعاده خوشمزش میکنه.
◽میتونید در روغنی که کباب رو داخلش سرخ میکنید، از مقداری کره برای خوشطعم و خوشعطر شدن کباب استفاده کنید 👌🏼
@shirini71
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄