eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : شير. يك و نيم ليوان دسته دار ارد برنج. دو ق غ نشاسته ذرت. يك ق غ خرما. پنج عدد دارچين. نصف ق چ . هسته خرما رو دراورده و با كمي اب روي حرارت گذاشته تا نرم شود،خرما را با چنگال له كنيد ، ارد ر نشاسته را به شير سرد اضافه و هم بزنيد تا كامل تركيب شوند ،خرما و دارچين را نيز به شير. اضافه و روي حرارت ملايم مرتب هم بزنيد تا بجوشد و قوام ايد .سپي در ظرف سرو ريخته و دو مين صبر كنيد وبه دلخواه تزيين كنيد ، نكته: اگه دوست دارين فرني شيرين باشه مقدار خرما رو تا دو برابر زياد كنيد ، من كم شبرين دوست دارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 شیر ۱ لیوان  آرد برنج۲ قاشق سوپخوری  زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل کمی کره۲۵ گرم  شکر ۴ قاشق سوپخوری  آب پرتقال (با تکه های پرتقال)  نصف پیمانه طرز تهیه : همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوای مسقطی شش پيمانه. آب نشاسته گل (معمولی). يك پيمانه گلاب يك پيمانه زعفران يك چهارم پيمانه شكر يك پيمانه مغز (پسته .بادام.....) روغن مايع پنج ق غ نشاسته و اب و شكر و زعفرون و گلاب را با قاشق خوب هم بزنيد تا نشاسته كامل حل بشه و بعد روي حرارت قرار دهيد با حرارت ملايم مدام هم بزنيد حرارت را زياد نكنيد و حتما مدام هم بزنيد وقتي شروع كرد به غليظ شدن حرارت رو كم كم كنيد شبيه به دم كردن برنج,بذاريد يك ساعت و نيم با حرارت كم خوب خامي نشاسته كرفته و حلوا شفاف بشه مواظب باشيد هم بزنيد ته نگيره يا دون دون نشه . (همزدن زیاد باعث بیش‌تر کش اومدن حلوا میشه در اخر روغن را اضافه كنيد يا هم مغز بادام اكه دوست داريدسپس حرارت و خاموش کنید و بذاريد دو سه دقيقه از داغي بيوفته و سريع بريزيد داخل ظرف سرو چون سريع رؤيه ميبنده و اين حلوا در بيرون از يخچال هم سفت ميشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هنر یکی از کدبانوهها کانال👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این بامیه یکی از بانوههای کانال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم جو پرک 1 لیوان قارچ خرد شده  2 لیوان هویج  3 عدد شیر  2 لیوان سیر 3 حبه سینه مرغ  1عدد خامه 5 قاشق غذاخوری کره  2 قاشق غذاخوری شوید و نمک و فلفل  به مقدار لازم طرزتهیه ابتدا درون قابلمه ای 5 لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2-3 ساعت ارام ارام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ میتوانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 – 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد. پس از اماده شدن سوپ خامه را اضافهخ کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید. نوش جان 🙏 @shirini71
پیاز (خردشده):۱ عدد تره فرنگی : ۱ عدد سیر (کوبیده شده) : ۲ حبه کره : ۱/۴ پیمانه (۴۰ گرم ) قارچ (ورقه شده ) : ۱۲ عدد فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم استاک مرغ : ۳ پیمانه آرد : ۱/۴ پیمانه شیر : ۶ پیمانه خامه : ۱ و ۱/۲ پیمانه ترخان یا جعفری (خرد شده ) : ۲ قاشق سوپ خوری در قابلمه ای مناسب پیاز ، تره فرنگی و سیر را در نیمی از کره تفت داده، سپس قارچ ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید و تفت دهید ، سپس استاک مرغ را به این مواد بیفزایید (من خودم سه تا قرص عصاره مرغ رو در آب حل کردم و استفاده کردم ) و روی حرارت زیاد قرار دهید . هنگامی که محتویات قابلمه جوش اومد حرارت رو ملایم کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید، در تابه ای مناسب آرد رو با مابقی کره تفت دهید وشیر رو به تدریج به آن اضافه کنید. مواد رو هم بزنید تا مایه کاملا صاف و یکدست شود و آن را به سوپ اضافه کنید. بعد سوپ رو در مخلوط کن بریزید و یا با گوشت کوب برقی کاملا صاف و یکدست کنید . ددر مرحله بعد خامه رو با یک ملاقه از مایع سوپ رقیق کنید به سوپ بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید. ❌ دقت کنید قبل از جوشیدن آن سوپ رو از روی حرارت بردارید. و در آخر ترخان یا جعفری رو به آن بیفزایید . و سرو کنید نوش جان من داخلش خیلی کم هویج ریختم @shirini71
سوپ قارچ که با روشهای مختلف پخته میشه 👆که میتونید برای افطاره خودتون درست کنید یکی از سوپهای بینظیر مجلسی که اگه خوب پخته بشه زبانزد میشه و مزه اش تو خاطره ها می مونه 😋👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎🍏 📝مواد لازم: 🔸سیب زرد یا قرمز چهار عدد- 🔸آب دو لیوان- 🔸شکر 1/3 لیوان- 🔸گلاب 1/3 لیوان.. طرز تهیه🍨 🔅سیب ها رو پوست بکنید و به شکل دلخواه برش بزنید،آب و شکر و گلاب رو باهم مخلوط کنید بذارید رو گاز جوش بیاد بعد سیب ها رو بهش اضافه میکنیم تقریبا پانزده دقیقه بپزه البته چنگال میزنیم ببینیم نرم شده یا نه اگه لازم بود بیشتر میذاریم رو گاز بمونه بعد از اینکه پخت تو یخچال میذاریم بمونه خنک بشه @shirini71 ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ کیلو ران‌ و سینه‌ بدون‌ استخوان‌ مرغ‌ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه‌ مرغ، از ران‌ هم استفاده کردم‌ چون سینه‌ مرغ‌ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه‌. بعد به مرغ‌ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری و زعفران‌ دم کرده اضافه کردم‌. مواد رو بعد از ورز دادن‌، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده‌ درآوردم و داخل روغن سرخ کردم‌. : ◽این غذا بهمراه برنج یا نان‌ سرو میشه. ◾می تونید درکنارش از آب لیموترش تازه استفاده کنید که فوق‌العاده خوشمزش‌ میکنه. ◽میتونید در روغنی که کباب‌ رو داخلش سرخ میکنید، از مقداری کره برای خوش‌طعم‌ و خوش‌عطر شدن کباب استفاده کنید 👌🏼 @shirini71 ┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸 رژیم روز دوم ماه رمضان 🌸🌙 🌞 افطاری: 1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل🍯 + یک پیاله کوچک آش🍵 رشته رقیق 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) 2 عدد کتلت کوچک + 2 کف دست نان🥐 سنگک یا بربری + سالاد شیرازی🥗 🌓شام تا سحر: 3 عدد میوه🍎 + 2 عدد انجیر خشک+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + خاکشیر🍹 🌔سحری: 10 قاشق عدس پلو + 1 پیاله ماست🥣 + سالاد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: نشاسته 1لیوان ماست پر چرب یا خامه ای 1لیوان سرخالی آرد سفید 2قاشق غذاخوری روغن مایع 2قاشق غذاخوری آب 2قاشق غذاخوری زعفران کمی جوش شیرین کمی روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم شیره زولبیا: شکر 2لیوان آب وگلاب باهم 1لیوان سرخالی گلوکز 2قاشق غذاخوری هل درسته چند عدد نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا 1قاشق مربا خوری آب لیمو زعفران کمی طرز تهیه: نشاسته را با ماست مخلوط کرده وهم بزنید تا کاملا حل شود , آرد روغن مایع وآب را کم کم اضافه کنید(این مایه نه باید خیلی روان باشد ونه خیلی غلیظ میزان آب,آرد وروغن بستگی به غلظت دارد) زعفران را مخلوط کرده سپس در ظرف را بپوشانید وبرای چند ساعت در دمای محیط قرار دهید,بعد از این مدت حدود 2سانت روغن مایع در ظرف بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود,نصف مواد را جدا کرده به اندازه نوک چاقو جوش شیرین اضافه ومخلوط کنید ودرقیف زولبیا یا ظرف سس بریزید,کمی از مواد را داخل روغن بریزید اگر سریع از کف جدا شد وپف کرد گرمای روغن کافیست,در این مرحله سرعت عمل داشته باشید مایه زولبیا را به صورت حلقه ای ریخته وکمی که طلایی شد زیر ورو کنید,بعد داخل شیره گرم بگذارید(بهتر است شیره را 10 دقیقه قبل از سرخ کردن زولبیا آماده کنید) و حدود 30 ثانیه زمان بدهید تا شیره جذب زولبیا شود سپس درآورده وداخل صافی بگذارید تا شیره اضافی آن گرفته شود دقت کنید که زولبیا ها را روی هم قرار ندهید بعد با پودر پسته تزیین ونوش جان کنید. نکته1: اگر بیش از حد جوش شیرین اضافه کنید زولبیا حباب زده و شکل مطلوب را نخواهد داشت در این صورت کمی از مایه به آن اضافه کنید. نکته 2:به هیچ وجه تمام مواد را با جوش شیرین مخلوط نکنید چون در فاصله سرخ کردن اثر آن کم شده ودوباره مجبور میشوید جوش شیرین اضافه کنید. طرز تهیه شیره: شکر,آب وگلاب وهل را داخل ظرف ریخته وکمی هم بزنید,شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید بعد از اینکه جوش آمد وشکر حل شد حرارت را کم کنید,زعفران,جوهر یا آب لیمو را ضافه کنید بعد از اینکه حدود 3دقیقه جوشید گلوکز را اضافه کرده هم بزنید تا حل شود بعد از روی حرارت بردارید. مقداری از شیره را مابین دو انگشت امتحان کنید اگر چسبندگی داشت غلظت شیره خوب است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_لوبیا _چشم بلبلی کتلت لوبیا چشم بلبلی....چشم بلبلی رو میپزم ازصافی رد میکنم بعد با غذا ساز یا گوشکوب له میکنم دوعدد سیب زمینی رنده شده ویک عدد پیاز رنده شده به همراه پانصد گرم گوشت چرخ کرده نمک فلفل زردچوبه آویشن وسبزی معطر به همراه یه عدد تخم مرغ همه رو باهم مخلوط میکنم ودر روغن سرخ میکنیم ونوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج( میشه دوق آرد برنج زد و دو ق نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری شکر ۱/۲ پیمانه گلاب ۱/۲ پیمانه پودر نارگیل ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزم و بعد آرد برنج رو هم بهش اضافه میکنیم و آرد و شیر سرد رو با هم خوب مخلوط کنیم تا صاف و یکدست بشه. شیر باید کاملا سرد باشه چون آرد با شیر داغ خوب مخلوط نمیشه و گوله میشه. بهتره مخلوط کردن رو با یه همزن دستی انجام بدیم تا آرد اصلا گوله نشه. بعد شعله گاز رو روشن میکنیم کمی که شیر داغ شد و مخلوط کمی قوام اومد شکر رو اضافه کرده و با حرارت ملایم مدام مخلوط رو هم میزنیم تا شکر حل شده و مایعمون هم غلیظ بشه. وقتی فرنی خوب قوام اومد و آرد هم از خامی در اومد و به غلظت مورد نظرتون رسید گلاب رو اضافه کنین. حالا پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و فرنی رو خوب هم بزنین تا یکنواخت بشه اجازه بدین تا فرنی برای دو الی سه دقیقه دیگه روی حرارت بمونه و قوام بیاد. حالا فرنی خوشمزه شما حاضره … داخل ظرف بریزین و سرد یا گرم نوش جون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا