@shirini71
کیک_کدوحلوایی_و_شکلات 😍
ترکیب کدو حلوایی و ادویه های خوش عطرش با شکلات چیپسی واقعا عالیه. کیه که اینو دلش نخواد؟😋
🥧 مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
ادویه کدو حلوایی 3 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
کره 100 گرم
شکر 3/4 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 و نیم قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی 250 گرم یا 1 پیمانه
شکلات چیپسی 1 و نیم پیمانه
@shirini71
🥧 طرز تهیه:
اول همه مواد را اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسانید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. یک عدد قالب مستطیل 20 در 30 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در کاسه ای آرد را همراه ادویه و جوش شیرین و نمک الک کنید.
در کاسه همزن کره نرم شده را همراه شکرسفید و قهوه ای چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن و پوک شود. بعد تخم مرغ و وانیل و پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن مواد را مخلوط کنید. در آخر 3 قاشق از شکلات را نگه دارید و بقیه شکلات ها را با مواد کیک مخلوط کنید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. در آخر مقداری شکلات را که نگه داشته بودید روی مواد کیک پخش کنید و قالب را به مدت حدود 30 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه قرار دهید. بعد از پخت صبر کنید کیک خنک شود و به شکل برشهای چهارگوش ببرید.
🌹دسر کرم دوشاب (شیره انگور )🌹
👈موادلازم؛
شیر2پیمانه
شکرسفیدنصف پیمانه
نشاسته گل نصف پیمانه (سفیدرنگ ودرشت هست)
آب معمولی نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه👇👇
👈طرز تهیه
نشاسته رابانصف شیر کامل حل کنید تانشاسته بازبشه بقیه شیر ومواد رابه غیرازگلاب بریزید وروی حرارت کم مدام هم بزنید تا کاملا سفت شود 20دقیقه زمان میبره 🌴
داخل ظرف یاقالب بریزید ودریخچال 2ساعت بذارید تاآماده بشه
💜نکته! 1 ؛ من مقداری ازموادراداخل قالب سیلیکونی بدون اینکه چرب کنم ریختم بعدازدوساعت کنارهاش روباکارد جداکردم تاراحت دربیاد؛
💚نکته 2؛ درفصل سرما همین دسر رابجای شکرسفید باشیره انگور بپزید ؛
این دستور یکی از اعضا خوب کانال یا ثارالله😍😍😍😍👏👏👏👏👏
#سالاد_تبوله_عدس 🥗🥗
مواد لازم :
برای 4 نفر
عدس 200 گرم
پیازچه 1 دسته
گوجه گیلاسی 200 گرم
جعفری تازه 1 دسته
نعنای تازه 1 دسته
روغن زیتون بکر
لیمو ترش بزرگ 1 عدد
روش تهیه :
عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
ashpazitop
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#تبوله_چغندر
تبوله يك سالاد عربي است ، به جاي بلغور ميتوان مواد ديگري مثل كلم ، لبو و ياپاستا جايگزين كرد
@shirini71
#سالاد_مدیترانه_ای
#سالاد_تبوله_باکینوا
#سالاد_کینوا
. ✨مواد لازم:
2 لیوان جعفری ریز خرد شده
1لیوان کینوا پخته شده(جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
1 تا 2 لیوان گوجه فرنگی
1/2لیوان پیازچه
1/2 یه پیاز ریز خرد شده
1 لیوان دانه انار شیرین(1عدد انار)
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب 1 لیمو ترش
1 تا 4 قاشق انار ملس(اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
✨طرز تهیه:
ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با 2 لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا 15دقیقه بپزد(در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه،از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه های انار و کینوا ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک ، فلفل ، آب لیمو ، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.به همین راحتی ،نوش جان 🤗
cheshidanihaa
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71