#ماش_پلو_باکشمش
ماش پلو غذایی که شاید خیلیا سراغش نمیرن. ولی اگه خوشمزه تر از عدس پلو نباشه کاملا میتونه در مقام عدس پلو قرار بگیره.
اگر چه بچه های من بیشتر از عدس دوسش دارن.
و البته خاصیت ماش ، هم بیشتر از عدس هست و هم مثل عدس سرد نیست.
پس اگر تا حالا ماش پلو نخوردین وقت رو از دست ندین و فردا درست کنید.
طرز تهیه :
ماش رو چند ساعت خیس کردم و چند بار آبش رو خالی کردم و بعد پختم. فقط مواظب باشید خیلی نرم نشه.
یه پیاز داغ درست و حسابی درست کردم ، بهش زردچوبه ، زیره ، دارچین ، فلفل سیاه و کشمش پلویی اضافه کردم و یه تفت کوچولو دادم. بعد ماشهای پخته شده رو ریختم روش و هم زدم.
برنج رو آبکش کردم و موادم رو ریختم لابه لای برنج و دم کردم.
برای روش هم هسته ی خرماها رو درآوردم و با گردو یه کم تفتشون دادم.
📍میشه با گوشت یا سویا هم درست کرد.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
ماش پلو رو به روشهای مختلف میشه درست کرد👆 آشپزیه اصول و قواعد خاصی نداره و همش سلیقه اییه و هیچ تعصبی نباید توش داشت
با کم یا اضافه کردن چند ماده میشه یه غذای جدید پخت
ماش پلو رو هم تو انواع و مزه مختلف میشه پخت, بهش شوید زد, سبزی معطر دیگه زد, با گوشت, مرغ, ماهی و یا حتی بدون اینا با کشمش سرو کرد
دیگه بقیه اش بر میگرده به ذوق و سلیقه خودتون, انشالله ماش پلو هم یه گزینه عالی تو منوی غذای شما سروران باشه 🙏❤️
#پلو
#ماش_پلو🧆🥙🥘🍚🍵🥦🥒👆
🌙🌸رژیم روز دوم ماه رمضان🌙🌸
1400/1/26
🌞افطاری:
1 لیوان شیر🥛 گرم + یک قاشق مرباخوری عسل🍯
+ یک پیاله کوچک آش 🍵رشته رقیق
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
3 تکه گوشت کبابی🥩 + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا لواش + 1 پیاله ماست 🥣+ سبزی🍀
🌓شام تا سحر:
3 عدد آلو یا برگه ی زردآلو + 4 عدد میوه 🍎
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍋
🌔سحری:
یک کاسه آش🍵+ 3 کف دست نان🍞 + یک پیاله ماست🥣 + سبزی🥗
@shirini71
این رسپی بامیه امتحان شده با فیلم برای کدبانوهای کانال😍😍😍😍😍
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#زولبیا
مواد لازم:
نشاسته 1لیوان
ماست پر چرب یا خامه ای 1لیوان سرخالی
آرد سفید 2قاشق غذاخوری
روغن مایع 2قاشق غذاخوری
آب 2قاشق غذاخوری
زعفران کمی
جوش شیرین کمی
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم
شیره زولبیا:
شکر 2لیوان
آب وگلاب باهم 1لیوان سرخالی
گلوکز 2قاشق غذاخوری
هل درسته چند عدد
نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا 1قاشق مربا خوری آب لیمو
زعفران کمی
طرز تهیه:
نشاسته را با ماست مخلوط کرده وهم بزنید تا کاملا حل شود , آرد روغن مایع وآب را کم کم اضافه کنید(این مایه نه باید خیلی روان باشد ونه خیلی غلیظ میزان آب,آرد وروغن بستگی به غلظت دارد) زعفران را مخلوط کرده سپس در ظرف را بپوشانید وبرای چند ساعت در دمای محیط قرار دهید,بعد از این مدت حدود 2سانت روغن مایع در ظرف بریزید وروی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود,نصف مواد را جدا کرده به اندازه نوک چاقو جوش شیرین اضافه ومخلوط کنید ودرقیف زولبیا یا ظرف سس بریزید,کمی از مواد را داخل روغن بریزید اگر سریع از کف جدا شد وپف کرد گرمای روغن کافیست,در این مرحله سرعت عمل داشته باشید مایه زولبیا را به صورت حلقه ای ریخته وکمی که طلایی شد زیر ورو کنید,بعد داخل شیره گرم بگذارید(بهتر است شیره را 10 دقیقه قبل از سرخ کردن زولبیا آماده کنید) و حدود 30 ثانیه زمان بدهید تا شیره جذب زولبیا شود سپس درآورده وداخل صافی بگذارید تا شیره اضافی آن گرفته شود دقت کنید که زولبیا ها را روی هم قرار ندهید بعد با پودر پسته تزیین ونوش جان کنید.
نکته1: اگر بیش از حد جوش شیرین اضافه کنید زولبیا حباب زده و شکل مطلوب را نخواهد داشت در این صورت کمی از مایه به آن اضافه کنید.
نکته 2:به هیچ وجه تمام مواد را با جوش شیرین مخلوط نکنید چون در فاصله سرخ کردن اثر آن کم شده ودوباره مجبور میشوید جوش شیرین اضافه کنید.
طرز تهیه شیره:
شکر,آب وگلاب وهل را داخل ظرف ریخته وکمی هم بزنید,شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید بعد از اینکه جوش آمد وشکر حل شد حرارت را کم کنید,زعفران,جوهر یا آب لیمو را ضافه کنید بعد از اینکه حدود 3دقیقه جوشید گلوکز را اضافه کرده هم بزنید تا حل شود بعد از روی حرارت بردارید.
مقداری از شیره را مابین دو انگشت امتحان کنید اگر چسبندگی داشت غلظت شیره خوب است.
@shirini71