eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام 🙋وقتتون بخیر همراهان گل🌹 ✍🏻مواد لازم پودر كرم شانتي: (75 گرم )2بسته (همون پودر خامه هست )ميتونيد استفاده كنيد شير:2پيمانه براى مخلوط كردن كرم شانتى بيسكوييت پتي بور:1بسته شكلات اب شده:1استكان چ خ (50 گرمى)براى روى كيك فندق يا مغز گردو:1استكان چ خ توت فرنگي:يك كاسه خرد شده ✍🏻طرز تهيه شير و كرم شانتي را انقدر باهم هم بزنيد تا غليظ شود،بيسكوييت ها را خرد كرده و همراه با فندق يا گردو و توت فرنگيهاى خرد شده و تيكه هاى شكلات رو مخلوط و اضافه كنيد و ارام هم بزنيدداخل قالب مسطتيل شكل را با سلفون يا كيسه فريزر يك لا پوشانده و مواد را داخل ان بريزيد،روي ان را صاف كرده و سلفون روي ان قرار دهيد و يك روز در فريزر قرار دهيد.در اخر كيك را در ظرف سرو قرار داده و شكلات روي ان بريزيد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
قنادی بی بی در یوسف آباد تهران از قنادی های قدیمی و معروف است که کیک_شکلاتی آن طرفداران زیادی دارد. هرچند که رسپی اصلی مختص به قنادی بوده اما با این رسپی میتوانید کیک لذیذی بپزید که تا حد زیادی مشابه کیک_بی_بی است. ‌ کیک_شکلاتی_بی_بی🍫🍰 مواد لازم : کره حیوانی 120 گرم شکر 2/3 پیمانه تخم مرغ 3 عدد آرد 1 پیمانه وانیل 1/2 ق چ ماست 4 ق س جوش شیرین 1/4 ق چ پودر کاکائو 4 ق س پودر قهوه 1 ق س آب جوش 3 ق س بکینگ پودر 1 ق چ نمک 1 پنس گاناش🍫 خامه صبحانه 1 پاکت صورتی شکلات شیری یا تلخ 180 گرم بجای گاناش میتوانید از خامه استفاده کنید. ‌ طرز تهیه : قالب 20 سانتی را با کره چرب کنید، آردپاشی کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید. آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را 3 بار الک کنید. پودر قهوه را در آب جوش حل کنید. جوش شیرین را با ماست مخلوط کنید. کره به دمای محیط رسیده را با شکر 4 دقیقه بزنید. تخم مرغ اول را با وانیل اضافه کنید و 1 دقیقه بزنید. تخم مرغ های بعدی را نیز تک تک اضافه و یک دقیقه بزنید. ترکیب ماست و قهوه را اضافه کنید و 30 ثانیه بزنید. مواد خشک الک شده را اضافه و با لیسک مخلوط کنید. مایه غلیظ را در قالب بریزید و صاف کنید و برای 35 تا 45 دقیقه در فر بپزید. پخت بیش از حد باعث سفت شدن بافت کیک میشود. کیک را بعد از 15 دقیقه از قالب خارج کنید تا روی توری خنک شود. بعد از خنک شدن به شکل دلخواه تزیین و سرو کنید. برای این مدل تزیین مشابه تزیین قنادی_بی_بی : خامه صبحانه را در ظرفی روی شعله ملایم قرار دهید و همین که شروع به جوشیدن کرد شکلات های خرد شده را به آن اضافه کنید و از روی شعله بردارید. 5 دقیقه به همان حالت بماند سپس خوب مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. ظرف را نیم ساعت در فریزر یا 1 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. از یخچال خارج کنید و چند دقیقه با همزن بزنید تا گاناش فرم بگیرد. یک لایه نازک از سطح کیک برش بزنید تا کیک کاملا صاف باشد. این قسمت را پودر و الک کنید. کیک را به دو لایه تقسیم کنید. لایه اول را در سینی گذاشته مقداری گاناش بمالید و صاف کنید، لایه بعدی را قرار دهید و سطح و اطراف کیک را با گاناش بپوشانید. خرده های کیک را روی سطح و اطراف بپاشید و کیک را بپوشانید. با گاناش_فرم_گرفته ماسوره بزنید. برای قسمت روشن از بیسکویت ساقه طلایی پودر شده استفاده کردم. ‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید فوق العاده خوشمزست این کیک جزء کیکهای خیس محسوب میشه که سسش از مواد خودش آماده میشه و طعم و بافت فوق العاده ای داره موادلازم روغن مایع1پیمانه شکرریز1پیمانه شیر1/2پیمانه پودرکاکائو1/2پبمانه تخم مرغ2عدد آرد1پیمانه بکینگ پودر2ق.چ نمک یک پنس وانیل کمی نسکافه1ق.س البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید کیک بینظریه طرزتهیه: ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه زدم تاشکرکامل باشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه کردم واونقدر زدم تاسس لطیف ویکدستی بشه چند قاشق ازسس روبرداشتم حدود شش قاشق وکنارگذاشتم بعد تخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه کردم وخوب زدم آردو نمک وب پ روالک کرده وبه مایع اضافه کردم ودرحدمخلوط شدن زدم و داخل قالب که کف قالب کاغذ روغنی گذاشتم ریختم و داخل فر180درجه که ازقبل گرم شده قراردادم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه البته بستگی به فر و دمای داخلی مدت زمان متفاوته بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیاد داخل فربمونه چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی از فرخارج کردین بذارین از دمابیفته و کمی خنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بریزید . برای این کیک رسپی رو دوبرابر کردم و داخل قالب بیست و پنج سانت با ارتفاع شش سانت ریختم. نکته : من همیشه برای این کیک مقداری سس جداگانه طبق رسپی اولیه کیک آماده میکنم که کیک پرسس تر بشه و به بافت کیک نفوذ کنه. شکر حتمن دونه ریز باشه از دونه درشت استفاده نکنید چون بعد از آماده شدن سس داخل سس کامل حل نمیشه و حالت خوبی نداره. آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه. my.sweet_kitchen @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 ماکارونی فرمی دو لیوان ، شیر دو نیم لیوان ، کره پنجاه کرم ، پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا 200 گرم ، پنیر خامه ای ( من لبنه استفاده کردم ) دو ق س پر ( 100 گرم ) ، نمک و فلفل سیاه به اندازه ی کافی ، فلفل سبز تند ( مکزیکی ) 3_4 عدد ، سوسیس کوکتل سه عدد ( به جای بیکین سرخ شده ) پنیر چدار 150 گرم ( من نزدم ) پارمسان رنده شده دو ق س ( من نزدم ) روغن برای سرخ کردن ، پودر سوخاری دو بسته ، آرد یک لیوان ، تخم مرغ درشت دوعدد . طرز تهیه: ماکارونی و شیر و باهم تو قابلمه میذاریم رو اجاق تا بپزه .. باید شیر کاملا جذب ماکارونی بشه ولی اگر ماکارونی ها کمی زنده بود ، نصف لیوان شیر دوباره اضافه کنین تا کاملا مغزپخت بشن .. تو این فاصله سوسیس هارو نگینی خرد کنین و سرخ کنین .. فلفل ها رو ریز خرد کنین .. وقتی از پخت کامل پاستا مطمئن شدیم ، اجاق و خاموش میکنیم و همه ی مواد و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .. داخل یه ظرف دیواره دار مثل ماهیتابه و یا یه ظرف پیرکس کیسه فریزر میذاریم و مواد و انتقال میدیم به ظرف و سطحشو صاف میکنیم و کیسه فریزر و میکشیم روی مواد و دو سه ساعت میذاریم فریزر .. از فریزر درمیاریم و به اندازه های دلخواه برش میزنیم و داخل آرد میغلتونیم بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاری و بعد داخل روغن فراوان سرخ میکنیم .. از این مقدار مواد 24 آماده شد ولی اگر برش هاتون کمی کوچکتر باشه بیشتر از اینم میده .. به نظرم یه خورده کوچکتر از این برش میزدم شیکتر هم میشد .. . پ.ن. ظرفی رو که برا سرخ کردن ناگتها انتخاب میکنین ، حتما دیواره بلند باشه . . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا