#قیمه_ریزه
#کوفته_ریزه
#کله_گنجشکی
#آبگوشت_قیمه_ریزه
گوشت چرخ کرده دویست گرم_ پیاز دوعدد _آردنخوچی دلخواه یک یا دو قاشق _پودر نعنا خشک یک قاشق مربا خوری _ نمک یک قاشق مربا خوری زردچوبه یک قاشق مربا خوری(فلفل و پودر سیر پودر زنجبیل هرکدام یک چهارم قاشق جایخوری)
گوشت و پیاز را با چرخ گوشت چرخ کردم و با نمک و ادویه جات و یک قاشق مربا خوری نعنا خشک و آرد نخوچی خوب مخلوط کردم ورز دادم و گذاشتم یخچال
حالا
تو قابلمه پیاز ریز کردم و با روغن گذاشتم تفت بخوره یه سیب زمینی بزرگ هم بعد شستن وپوست گرفتن حبه کردم اندازه حبه قند .ریختم تو پیاز که تفت بخوره و من به دلخواه خودم یه بادمجون هم پوست گرفتم و ریز خورد کردم و با همون پیاز و سیب زمینی تفت دادم و حدود ۵عدد گوجه خورد کردم و تو مخلوط کن ریختم و بعد با نمک و زردچوبه ریختم تو قابلمه حاوی پیازو .... یه کم که پخت یه قاشق رب گوجه هم اضافه کردم و حدود سه کاسه آب ریختم و گذاشتم سیب زمینی بپزه .حدود ۴۵ دقیقه دربشو برداشتم و گوشت رو قلقلی کردم و ریختم تو آبگوشت و حدود نیم ساعت دیگه با حرارت کم گذاشتم بپزه و جا بیفته 😍
@shirini71
#سالاد بروكلي و پياز بنفش
اول سه ليوان بروكلي بدون ساقه رو سه تا پنج دقيقه داخل آب و نمك بجوشونيد بعد آبكش كنيد و روش آب سرد بگيريد.
حالا سس رو آماده كنيد: سه چهارم ليوان ماست خامه اي يا يوناني+نمك و فلفل و پودر سير(يا سير رنده شده)+يك و نيم ق غذاخوري سركه سفيد+دو ق مرباخوري شكر
سالاد:#بروكلي+يدونه پياز بنفش خرد شده+نصف ليوان ژامبون خرد و سرخ شده(قابل حذف)+نصف ليوان مغز تخمه آفتابگردان يا گردو يا تركيب هردو+دو قاشق كشمش پلويي
بعد سس رو با سالاد تركيب و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد
@shirini71
کیکشکلاتی
مواد لازم:
شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو: ۱قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: ۱۲۰ گرم (۱/۲ فنجان+۱ و نیم قاشق غذاخوری)
شکر سفید: ۵۰گرم (۱/۴ فنجان)
تخم مرغ: ۳عدد
آرد: ۱۰۵گرم (۳/۴فنجان)
وانیل
بکینگ پودر: ۱قاشق چایخوری
گیلاس بدون دانه: ۱ فنجان
گاناش
شکلات: ۱۷۰ گرم
خامه: ۱۱۵ گرم
طرز تهیه:
کره را به روش بن ماری ذوب کنید. وقتی آب شد، شکلات را اضافه کنید. شکر را اضافه و هم بزنید. تخم مرغ ها را کمی هم بزنید و اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را با هم الک کرده و اضافه کنید. در آخر، گیلاس را به مخلوط اضافه کنید. به مدت ۳۵ دقیقه در یک اجاق داغ و بدون فن در دمای ۱۸۰ درجه در قالب کمربندی ۲۴ سانتیمتری (کاغذ روغنی زیر آن) بپزید.
برای گاناش، خامه را جوش آورده و شکلات را در آن ذوب کنید. گاناش را روی کیک خنک شده بریزید (از داخل قالب بیرون بیاورید) و بگذارید ۲-۳ ساعت در یخچال بماند و در انتها با پودر کاکائو تزئین و سرو کنید. برای خارج شدن راحت از قالب، تیغه خود را در آب جوش قرار داده و آن را با یک دستمال پاک کنید. با نوک چاقو، گاناش را از لبه ها آزاد کنید. قالب را به این شکل باز کنید. نوش جونتون
@shirini71
#چيپس_خانگى 🍟 😋
🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا ۲ ساعت،
روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
@shirini71