eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‌ ‌آرد 4 پیمانه ‌آب ولرم 2 پیمانه مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری شکر 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری ‌ ‌مواد لازم برای تهیه خمیر میانی: ‌ ‌آرد 100 گرم کره 100 گرم شکر 1 قاشق غذاخوری ‌ ‌ : مایه خمیر را به همراه یک قاشق چایخوری در ظرف کوچکی ریخته و حدود ۴-۳ قاشق غذاخوری آب ولرم روی آن بریزید.ظرف را به مدت ۱۰ دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا مایه خمیر کند. آب ولرم را در ظرفی که قصد دارید خمیر را در آن درست کنید، بریزید، سپس شکر، نمک، روغن و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.آرد را به تدریج به محلول فوق اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری یک دست حاصل شود و به دست نچسبد. در صورتی که با این مقدار آرد، خمیر به دست می‌چسبد، کمی آرد و روغن مازاد بر دستور ارائه شده (به ازای ۱/۳ پیمانه آرد، ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع) اضافه کنید.خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را چانه بگیرید، کف سینی کمی آرد بپاشید و چانه‌ها را در سینی قرار دهید. حدود ۲۰-۱۵ دقیقه فرصت دهید تا چانه‌ها حجیم شوند. برای درست کردن مواد میانی نان، آرد را در ماهیتابه تفت دهید و پس از اینکه رنگ آن طلایی شد، کره و ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.هر چانه را به شکل یک کاسه گود کرده و یک قاشق از مواد میانی را در آن قرار دهید و سر آن را ببندید. روی سطح کار، کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود ۱ سانتیمتر روی آن باز کنید.روی سطح خمیر، کمی روغن مایع بمالید و کنجد بپاشید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود، خمیر را در آن قرار دهید و برای زیر ماهیتابه از شعله پخش کن استفاده کنید. برای هر طرف نان به مدت ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد و رنگ آن طلایی شود. ‌ ‌نوش جان😊❤ ashpazgram_net ‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیست و نهم مرداد ماه ۱۴۰۰💖💖 🔵ناشتا 2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۵ قاشق حلیم+ یک کف دست نان سنگک(۲۴۰کالری) 🔴میان وعده 1 عدد میوه+یک فنجان قهوه 🔵یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۱۰۰ گرم ساندویچ همبرگر + سالاد بدون سس هر مقدار میل دارید+ یک لیوان دلستر (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر یک لیوان شیر +یک قطعه شکلات یا 2 عدد میوه یا 6 عدد مغز 🔵یک ساعت قبل از شام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام یک بشقاب سوپ جو و شیر+یک کف دست نان سنگک +سبزی خوردن+ سالاد بدون سس(۲۵۰کالری @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب جوش پیمانه آویشن خشک 2ق غ پونه کوهی 1ق غ عسل و نبات به میزان لازم آویشن و پونه را بشویید سپس در ظرف مناسب گودی بریزید و اب جوش اضافه کنید در دستگاه قرار بدید مایکرو 180 وات زمان 12 الی 15 دقیقه زمان بدید تا دم بکشه بعد آن را صاف کرده با نبات یا عسل شیرین کنید و میل کنید یه نوشیدنی گرم برای این روزای کرونایی 👍👍👍 🌿 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍇🍇🍇 اول از همه این نکته را مدنظر داشته باشید که در روشی که آموزش خواهیم داد، همه چیز با رعایت نکات بهداشتی انجام می‌شود اما در تهیه شیره انگور به روش کاملا سنتی، تا این حد به جزییات توجه نمی‌شود. برای تهیه شیره انگور خانگی ابتدا انگورها را شسته و دانه کنید. در روش سنتی، انگور را با خوشه درون تشت‌های بزرگ می‌ریزند. سپس با استفاده از دستگاه آبمیوه‌گیری، آب انگور را بگیرید. در روش سنتی پاچه‌های شلوار را بالا زده، چکمه می‌پوشند و داخل تشت بزرگی که مخصوص دوشاب‌گیری است ایستاده و با پا انگور‌ها را فشار می‌دهند و و آب‌شان را می‌گیرند. بعد از اینکه آب انگور را گرفتید، آن را درون صافی بریزید تا آب انگور خالص به دست بیاید. در مرحله بعدی، تفاله‌های انگور را درون یک صافی خیلی محکم بریزید تا اگر آبی درون تفاله‌ها باقی مانده، گرفته شود. آب انگور‌ را درون یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت قرار دهید. قبل از به جوش آمدن آب انگور و زمانی که در اطراف قابلمه حباب‌هایی ایجاد شد؛ شروع به ریختن خاک کنید. با دست، کم‌کم از خاک برداشته و داخل قابلمه ریخته و هم بزنید و کف روی آن را جمع کنید. این کار باعث می‌شود که هم ترشی دوشاب گرفته شود و هم دوشاب صاف و شفاف شود. بعد از گرفتن کف شیره انگور، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی حرارت برداشته و حداقل حدود 10 الی 12 ساعت صبر کنید تا شیره صاف شود. پس از گذشت این مدت زمان، کف روی قابلمه را آرام برداشته و دور بریزید. حالا با یک ملاقه بزرگ، آب انگور صاف‌شده را به ظرف دیگری منتقل کنید. دقت کنید که مواد ته‌نشین شده کف قابلمه را تکان نداده و برندارید. دوباره آب انگور صاف‌شده را داخل یک قابلمه دیگر بریزید تا اگر ناخالصی دیگری باقی مانده، ته قابلمه قبلی باقی بماند. در این مرحله؛ آب صاف‌شده انگور را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و کف مختصری که هم دارد باز بگیرید. در عین حال که مواظب هستید مواد سرریز نشوند، اجازه دهید به جوشیدن ادامه دهد. وقتی دوشاب به غلظت رسید، کار دوشاب پزان تمام است. در آذربایجان در مرحله آخر جوشیدن شیره انگور، میوه‌ای مانند "به" را درون دوشاب قرار می‌دهند تا همراه دوشاب بجوشد و طعم ترش و شیرین به خود بگیرد. نکات کلیدی درباره تهیه شیره انگور خانگی یا دوشاب: اگر دوشاب را بدون خاک تهیه کنید، شربتی به دست می‌آید که به اصطلاح به آن شربت اسکنجبین گفته می‌شود. البته این اسکنجبین با شربت سکنجبین یا سرکه انگبین تفاوت دارد اما در اصطلاح به این نام مشهور است و آن را با کاهو و شنبلیله و ... می‌خورند. اگر خاک سفید به دوشاب اضافه نشود، در موقع جوشاندن آب انگور ترش می‌شود و به اصطلاح نجس می‌شود. معمولا ماست را با دوشاب مخلوط کرده و با نان به عنوان عصرانه میل می‌کنند. در فصل زمستان دوشاب را روی برف تمیز ریخته و به شکل بستنی می‌خورند. خاکی که در تهیه دوشاب از آن استفاده می‌شود دارای ترکیبات آهکی هست که در دامنه بعضی از کوه‌ها و یا در عطاری یافت می‌شود. ریختن خاک باعث گرفتن ترشی انگور و زلال شدن دوشاب می‌شود. شیره انگور یا دوشاب را درون غذاهایی مثل قویماق , حلوای اوماج و ... می ریزند. از هر 5 کیلو انگور، حدود یک کیلو دوشاب به دست می‌آید. نشانه‌های یک شیره انگور مناسب و باکیفیت، رنگ شفاف، غلظت زیاد و نداشتن بوی سوختگی است. برای تهیه دوشاب از هر نوع انگوری می‌توان استفاده کرد اما بهترین نوع انگور برای دوشاب‌گیری انگور کشمشی است. شیره‌ای كه در بازار به نام شیره كشمش عرضه می‌شود درواقع همان شیره انگور است، ولی چون آذری ‌زبان‌ها به انگور عسگری (كشمش) می‌گویند، روی قوطی این نوع شیره به جای شیره انگور، شیره كشمش نوشته شده است. اطلاعات عمومی: شیره انگور ملایر، سفت و رنگ آن قهوه‌ای خیلی روشن است. شیره انگور همدان شل‌تر، شیرین‌تر و پررنگ‌تر از شیره ملایر است. شیره اردبیل شل‌تر و پررنگ‌تر از شیره همدان است. شیره خرما هم، كه به رنگ قهوه‌ای سوخته است و معمولا از شیره انگور اردبیل شل‌تر است. امیدواریم از این نکات و این دستورالعمل نهایت استفاده را ببرید و در صورتی که خواستید در منزل شیره انگور تهیه کنید به مشکلی برنخورید @shirini71