آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#میت_بال #خورشت_قلقلی
#میت_بال_هندی #کوفته_قلقلی
غذای تندوخوشمزه هندی👌😋
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز
۲ ق غ آرد نخودچی
۵ ق غ تره وپیازچه خورد شده
۱ عدد فلفل سبز تند
نمک..زردچوبه..زنجبیل..فلفل سیاه وقرمز..تخم گشنیز
🌸برای سس
۲ عددپیاز
۲ حبه سیر
۵ عدد گوجه فرنگی
۱ الی ۲ ق غ رب گوجه فرنگی
نمک..زردچوبه..فلفل سیاه وقرمز
زعفران
پیاز و رنده کرده آبشو گرفته (کامل نیازنیست گرفته بشه چون آرد نخودچی میریزیم)
گوشت وپیاز و آرد نخودچی ونمک وادویه ها و سبزیها رو مخلوط کرده خوب ورز میدهیم.
بعد به اندازه گردو برداشته قلقلی درست میکنیم.
قلقلیهارو توی فریزر میذاریم
میریم سراغ سس
پیازو رنده یا خیلی ریز خورد کرده با مقدار کمی روغن تفت داده سیرهم اضافه کرده تفت که خورد رب وگوجه رو اضافه کرده کمی تفت داده نمک وادویه ریخته (من دوتادونه فلفل سبز تند هم ریختم)
بعد دولیوان آب ریخته جوش که آمد کوفته هارو دونه دونه توی سس ریخته درشو کیپ نمیکنیم اجازه میدیم بپزه وسس جا بیافته وبا نون یا برنج سرو میشه.
🌸گل سیب زمینی روجهت تزیینگذاشتم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
Tati...
گز آردی
شکر ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ دو عدد
گلاب ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
گلوکز ۱/۲پیمانه
پسته وگردو نصف پیمانه
آرد سفید به میزان لازم
سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی زدم تا ابری بشه وازظرف وقتی برمیگردونم نریزه
شکر وآب و گلاب رو روی حرارت کم و ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه،وقتی که یکم غلیظ شد گلوکز رو اضافه کردم و دوباره روی حرارت کم گذاشتم تا شهد غلیظی بدست بیاد
باید خیلی غیظ باشه و چسبناک که بین دو انگشت کشدار و چسبناک بشه
غلظت شهد مهمه وگرنه گزشل میشه
دو قاشق از شهد رو داخل سفیده ریختم و هم زدم و بعد همه سفیده رو داخل شهد ریختم وروی حرارت کم با همزن سفیده و شهد رو زدم حدود پنج دقیقه تاحجم بگیره وکمی سفت بشه وبعدبا قاشق مواد راهم زدم تا کاملا سفت بشه و از کناره های ظرف جمع بشه و وقتی وسط ظرف جمع شد از روی حرارت برداشتم و پسته وگردو رو اضافه کردم
ته ظرف یک لایه آردریختم و مواد گز رو روی آرد ریختم و پخش کردم و دوباره کمی آرد روی گز ریختم وحدودنصف روز داخل یخچال گذاشتم وبعدباچاقو برش دادم
@shirini71
#لیموخشک_ورقه_ای
#تجربه
لیموخشکای ورقه ای با عطر و طعم عالی
لیموترشارو ده ساعت داخل آب و کمی نمک گزاشتم بمونه بعد داخل آبکش ریختم و برش زدم و روی پارچه نخی چیدم و داخل آفتاب گزاشتم خشک بشه .از پودر شدش داخل غذا استفاده میشه و از پره های خشک واسه چای و دمنوش استفاده میکنم
@shirini71
😍
#جواهربستنی 😋
لایه اول:👇
۱۰۰ گرم کره
نصف لیوان شکر
2 قاشق چایخوری آرد
نصف لیوان شیرخشک
یک قاشق چایخوری وانیل
2 تخم مرغ
یک لیوان آب
لایه دوم:👇
بیسکویت پتی بور آغشته به شیر
لایه سوم:👇
۱۷۰ گرم خامه
پودرخامه
📝 در مخلوط کن ، تمام مواد لایه اول را بریزید.آن را خوب مخلوط کنید.
سپس آن را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و تا حدی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
سریع مخلوط را درون یک سینی ریخته و بیسکویت آغشته شده درون شیر را روی آن بچینید.
خامه و پودرخامه را مخلوط کرده و آنرا روی بیسکویت ها بریزید.
در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خود را بگیرد.میتوانید با پودر پسته تزیین کنید.
🎀 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
😍 #جواهربستنی 😋 لایه اول:👇 ۱۰۰ گرم کره نصف لیوان شکر 2 قاشق چایخوری آرد نصف لیوان شیرخشک یک قاشق
😍
#جواهربستنی 😋
لایه اول:👇
۱۰۰ گرم کره
نصف لیوان شکر
2 قاشق چایخوری آرد
نصف لیوان شیرخشک
یک قاشق چایخوری وانیل
2 تخم مرغ
یک لیوان آب
لایه دوم:👇
بیسکویت پتی بور آغشته به شیر
لایه سوم:👇
۱۷۰ گرم خامه
پودرخامه
📝 در مخلوط کن ، تمام مواد لایه اول را بریزید.آن را خوب مخلوط کنید.
سپس آن را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و تا حدی هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود.
سریع مخلوط را درون یک سینی ریخته و بیسکویت آغشته شده درون شیر را روی آن بچینید.
خامه و پودرخامه را مخلوط کرده و آنرا روی بیسکویت ها بریزید.
در یخچال قرار دهید تا خنک شود و خود را بگیرد.میتوانید با پودر پسته تزیین کنید.
🎀 @shirini71