🥯 تهیه نان بربری:
🧇آرد: ۱ کیلو
🧇خمیر مایه: ۲۰ گرم
🧇نمک: ۱۲ گرم
🧇شکر: ۱۵ گرم
🧇روغن: ۱۰ گرم
🧇آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم
🧇بهبود دهنده: ۵ گرم
🫔. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند.
۲. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را ۴ دقیقهای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید.
۳. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند.
۴. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانهها کمی استراحت کنند. بعد چانهها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند.
۵. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نانها پخته شوند.
@shirini71
🧇بورانی عدس
🍴مواد لازم:
🍜عدس پخته ۲ لیوان
🍜کدوی سبز پخته شده ۲ عدد
🍜ماست چکیده یک لیوان
🍜نعنا و شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
🍜گردو خرد شده یک فنجان
🍜نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🍴کدو را بپزید و نگینی خرد کنید. سعی کنید کدو را خیلی نپزید که هنگام خرد کردن له نشود.
عدس پخته شده را با کدو، نعنا، شوید، ماست، نمک و فلفل تند در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید و روی آن را با کمی ماست چکیده، نعنا، شوید و گردوهای خرد شده تزئین کرده و با نان میل کنید.
در صورت تمایل دو حبه سیر رنده شده هم به بورانی اضافه کنید.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_نوزدهم مهرماه ۱۴۰۰🍅🍅
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+یک کف دست نان سنگک+1 حبه قند(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق غذا خوری لوبیاپلو+یک کاسه ماست(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ جو+یک کف دست نان لواش(200کالری)
❣بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71
آب هویج، کرفس و کلم🥕
⁉️‼️
مواد لازم:
کلم قرمز یا سبز خرد شده یک لیوان
هویج متوسط 2 عدد
ساقه کرفس 4 عدد
🍲روش تهیه: کلم های قرمز (یا سبز) خرد شده را به همراه هویج ها و ساقه های کرفس در آبمیوه گیری بریزید و پس از آبگیری، آن را میل نمایید.
خواص درمانی آب هویج، کرفس و کلم😳
این نوشیدنی در رفع التهاب روده بزرگ و نفخ معده بسیار موثر است. همچنین، خاصیت ضد سرطانی دارد و نیروی جنسی را تقویت می کند. علاوه بر این، حالت اسیدی بدن را متعادل کرده و به دلیل داشتن سولفور و سلنیم در کلم، به درمان ورم مفاصل و آرتروز کمک می کند. همینطور به دلیل وجود سدیم و پتاسیم در کرفس، این نوشیدنی در رفع دردهای روماتیسمی و آرتروز بسیار موثر است.
@shirini71
#پامادور_خوروشت (گوجه خورشت)
مواد لازم :
🔹گوجه فرنگی چهار پنج عدد
🔹سیر چهار پنج حبه
🔹تخم مرغ دو عدد
🔹نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
سیرها را پوست کنده و خرد یا له کنید و در کمی روغن تفت بدین. بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین.
نصف سیرها را جدا کنید و در یک ظرف جداگانه بریزید.
تخم مرغ ها را در سیرهای باقی مانده بشکنید و هم بزنید تا خودشون را بگیرن و بریزید توی یک ظرف دیگه.
گوجه فرنگی ها را اگه حوصله داشتین پوستشو بگیرین، اگه هم حوصله نداشتین عین من با پوست خرد کنید و با باقی مانده سیرها که جدا کرده بودین بریزین توی ماهیتابه و نمک و فلفل بهش بزنید و یک لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین گوجه ها نرم بشن و بپزن.
وقتی گوجه ها پختن و هنوز کمی آب داشتن تخم مرغ و سیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر موادتون باید کمی آب داشته باشه.
خورش شما آماده است . یک خورش گیلانی و خیلی آسون .
@shirini71
🍱#خورشت_سویا_و_بادام زمینی
🍲🍲
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل 2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده 2 عدد
کنجاله یا دانه سویا 200 گرم
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
کره کنجد شیرین نشده 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ 450 میلی لیتر
بادام زمینی خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده 3 حبه
پوره گوجه فرنگی 1 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
🍀طرز تهیه🍀
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید.
پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید.
اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود.
😋پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان!
@shirini71