eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🥯 تهیه نان بربری: 🧇آرد: ۱ کیلو 🧇خمیر مایه: ۲۰ گرم 🧇نمک: ۱۲ گرم 🧇شکر: ۱۵ گرم 🧇روغن: ۱۰ گرم 🧇آب: ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم 🧇بهبود دهنده: ۵ گرم 🫔. خمیر مایه را با نمک، شکر، بهبود دهنده و آرد با هم مخلوط کنید و کم کم به آن‌ها آب اضافه کنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند. ۲. در مرحله بعد درست کردن نان بربری خمیر را ۴ دقیقه‌ای با دست ورز دهید. بعد به خمیر روغن را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر ورز دهید. ۳. سپس در مرحله سوم درست کردن نان بربری روی خمیر را بپوشانید و بگذارید تا یک ربعی استراحت کند. ۴. خمیر را چانه کنید و بگذارید تا چانه‌ها کمی استراحت کنند. بعد چانه‌ها را پهن کنید به طوری که به ۳ برابر حجم خودشان برسند. ۵. درآخرین مرحله درست کردن نان بربری خانگی مقداری کنجد روی خمیر بریزید و خمیر نان رابه مدت ۱۲ دقیقه بر روی سیم طوری فر با دمای ۲۴۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان‌ها پخته شوند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧇بورانی عدس 🍴مواد لازم: 🍜عدس پخته ۲ لیوان 🍜کدوی سبز پخته شده ۲ عدد 🍜ماست چکیده یک لیوان 🍜نعنا و شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری 🍜گردو خرد شده یک فنجان 🍜نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🍴کدو را بپزید و نگینی خرد کنید. سعی کنید کدو را خیلی نپزید که هنگام خرد کردن له نشود. عدس پخته شده را با کدو، نعنا، شوید، ماست، نمک و فلفل تند در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید و روی آن را با کمی ماست چکیده، نعنا، شوید و گردو‌های خرد شده تزئین کرده و با نان میل کنید. در صورت تمایل دو حبه سیر رنده شده هم به بورانی اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 مهرماه ۱۴۰۰🍅🍅 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+یک کف دست نان سنگک+1 حبه قند(180کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق غذا خوری لوبیاپلو+یک کاسه ماست(350کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه +چهار عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب‌ 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ جو+یک کف دست نان لواش(200کالری) ❣بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب هویج، کرفس و کلم🥕 ⁉️‼️ مواد لازم: کلم قرمز یا سبز خرد شده یک لیوان هویج متوسط 2 عدد ساقه کرفس 4 عدد 🍲روش تهیه: کلم های قرمز (یا سبز) خرد شده را به همراه هویج ها و ساقه های کرفس در آبمیوه گیری بریزید و پس از آبگیری، آن را میل نمایید. خواص درمانی آب هویج، کرفس و کلم😳 این نوشیدنی در رفع التهاب روده بزرگ و نفخ معده بسیار موثر است. همچنین، خاصیت ضد سرطانی دارد و نیروی جنسی را تقویت می کند. علاوه بر این، حالت اسیدی بدن را متعادل کرده و به دلیل داشتن سولفور و سلنیم در کلم، به درمان ورم مفاصل و آرتروز کمک می کند. همینطور به دلیل وجود سدیم و پتاسیم در کرفس، این نوشیدنی در رفع دردهای روماتیسمی و آرتروز بسیار موثر است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(گوجه خورشت) مواد لازم : 🔹گوجه فرنگی چهار پنج عدد 🔹سیر چهار پنج حبه 🔹تخم مرغ دو عدد 🔹نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: سیرها را پوست کنده و خرد یا له کنید و در کمی روغن تفت بدین. بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. نصف سیرها را جدا کنید و در یک ظرف جداگانه بریزید. تخم مرغ ها را در سیرهای باقی مانده بشکنید و هم بزنید تا خودشون را بگیرن و بریزید توی یک ظرف دیگه. گوجه فرنگی ها را اگه حوصله داشتین پوستشو بگیرین، اگه هم حوصله نداشتین عین من با پوست خرد کنید و با باقی مانده سیرها که جدا کرده بودین بریزین توی ماهیتابه و نمک و فلفل بهش بزنید و یک لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین گوجه ها نرم بشن و بپزن. وقتی گوجه ها پختن و هنوز کمی آب داشتن تخم مرغ و سیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر موادتون باید کمی آب داشته باشه. خورش شما آماده است . یک خورش گیلانی و خیلی آسون . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍱 زمینی 🍲🍲 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 1 عدد پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر فلفل 2/1 قاشق چایخوری فلفل سبز خرد شده 2 عدد کنجاله یا دانه سویا 200 گرم آرد گندم 2 قاشق غذاخوری کره کنجد شیرین نشده 3 قاشق غذاخوری آب مرغ 450 میلی لیتر بادام زمینی خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه پوره گوجه فرنگی 1 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم 🍀طرز تهیه🍀 در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید. پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید. در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود. 😋پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا