#پامادور_خوروشت (گوجه خورشت)
مواد لازم :
🔹گوجه فرنگی چهار پنج عدد
🔹سیر چهار پنج حبه
🔹تخم مرغ دو عدد
🔹نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
سیرها را پوست کنده و خرد یا له کنید و در کمی روغن تفت بدین. بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین.
نصف سیرها را جدا کنید و در یک ظرف جداگانه بریزید.
تخم مرغ ها را در سیرهای باقی مانده بشکنید و هم بزنید تا خودشون را بگیرن و بریزید توی یک ظرف دیگه.
گوجه فرنگی ها را اگه حوصله داشتین پوستشو بگیرین، اگه هم حوصله نداشتین عین من با پوست خرد کنید و با باقی مانده سیرها که جدا کرده بودین بریزین توی ماهیتابه و نمک و فلفل بهش بزنید و یک لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین گوجه ها نرم بشن و بپزن.
وقتی گوجه ها پختن و هنوز کمی آب داشتن تخم مرغ و سیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر موادتون باید کمی آب داشته باشه.
خورش شما آماده است . یک خورش گیلانی و خیلی آسون .
@shirini71
🍱#خورشت_سویا_و_بادام زمینی
🍲🍲
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل 2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده 2 عدد
کنجاله یا دانه سویا 200 گرم
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
کره کنجد شیرین نشده 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ 450 میلی لیتر
بادام زمینی خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده 3 حبه
پوره گوجه فرنگی 1 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
🍀طرز تهیه🍀
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید.
پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید.
اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود.
😋پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان!
@shirini71
🌰قهوه هلندی با طعم فندق☕️
☕️مواد لازم
یک هشتم لیتر قهوۀ غلیظ داغ
1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده
1 قاشق دسر خوری قهوۀ فرانسه
نصف قاشق چای خوری کاکائو
سیروپ فندق 2 قاشق مربا خوری
🧋🧋🧋🧋🧋
1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید.
2. قهوۀ فرانسه را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید.
@shirini71
#کیک_شیر_داغ
مواد لازم:
شیر 1پیمانه(شیرروروی حرارت بزارین تاجایی گرم بشه ک انگشتتون داغیشو حس کنه )
تخم مرغ 4 عدد(اندازه بزرگ )
آرد 2پیمانه
شکر یک ویک چهارم پیمانه
روغن 3/4 پیمانه (من نصف پیمانه ریختم )
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2قاشق مرباخوری
رنده لیمو ترش ر1قاشق چایخوری(درصورت تمایل )من نزدم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغا رو باوانیل وشکر به مدت ۵دقیقه می زنیم تا کرم رنگ وسفید بشه وحجمش دوبرابر بشه بعد روغن مایع وشیر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد رو که با بکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کرده ایم رو در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی یا لیسک در یک جهت وبه صورت دورانی مخلوط میکنیم همزن و کنار میذاریم ، جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید. وقتی مواد مخلوط شد کف ودیواره های قالبتونو رو باکره چرب وآرد پاشی کنید و مواد و داخل قالب ریخته یا روغن جدا کنده بزنید. و کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه بگذارید بپزد. این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره و هم راحته امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
@shirini71
#تکنیک_تزیین_کیک
#کیک_موج
#کیک_موجدار
#تزیین_کیک_موج
#کیک_تولد
#کیک_زنونه
#کیک_دخترونه
#کیک_پسرانه
#کیک_مردانه
حتی اگه شونه قنادی یا کاردک نداشتید میتونید از پالت، قاشق یا چنگال یا فرچه استفاده کنید و روش طرح بندازید😌
🟧برای تکنیک موج اگه خواستید از شونه ها استفاده کنید بهتره دندونه ریز باشه!
🟠 خامتون تازه باشه یعنی بعد از خامه کشی طرح بندازید چون خامه بمونه و خودشو بگیره یه مقدار سخت میشه
🟡 نکته ی دیگش اینه که دستتون رو زاویه دار بگیرید تا چندتا دونه ی شونه یاقسمتی از سطح کاردک با کیک در تماس باشه👍
🔴 قسمت هایی که احیانا تمیز درنمیاد رو میتونید با قلمو مرتبش کنید نیاز هم نیست کیک شارپ باشه،روی سطح کیک هم میتونید با پالت یا قاشق طرح بندازید😉
🟥و اینکه دستی که کاردک رو میگیرید باید ثابت باشه و با بالا پایین کردنش و گردوندن صفحه گردون طرح رو ایجاد کنید😎
@shirini71