eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(گوجه خورشت) مواد لازم : 🔹گوجه فرنگی چهار پنج عدد 🔹سیر چهار پنج حبه 🔹تخم مرغ دو عدد 🔹نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: سیرها را پوست کنده و خرد یا له کنید و در کمی روغن تفت بدین. بهش کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدین. نصف سیرها را جدا کنید و در یک ظرف جداگانه بریزید. تخم مرغ ها را در سیرهای باقی مانده بشکنید و هم بزنید تا خودشون را بگیرن و بریزید توی یک ظرف دیگه. گوجه فرنگی ها را اگه حوصله داشتین پوستشو بگیرین، اگه هم حوصله نداشتین عین من با پوست خرد کنید و با باقی مانده سیرها که جدا کرده بودین بریزین توی ماهیتابه و نمک و فلفل بهش بزنید و یک لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارین گوجه ها نرم بشن و بپزن. وقتی گوجه ها پختن و هنوز کمی آب داشتن تخم مرغ و سیر را بهش اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر موادتون باید کمی آب داشته باشه. خورش شما آماده است . یک خورش گیلانی و خیلی آسون . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍱 زمینی 🍲🍲 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده 1 عدد پودر زیره 1 قاشق چایخوری پودر فلفل 2/1 قاشق چایخوری فلفل سبز خرد شده 2 عدد کنجاله یا دانه سویا 200 گرم آرد گندم 2 قاشق غذاخوری کره کنجد شیرین نشده 3 قاشق غذاخوری آب مرغ 450 میلی لیتر بادام زمینی خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه پوره گوجه فرنگی 1 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم 🍀طرز تهیه🍀 در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید. پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید. در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود. 😋پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌰قهوه هلندی با طعم فندق☕️ ☕️مواد لازم یک هشتم لیتر قهوۀ غلیظ داغ 1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده 1 قاشق دسر خوری قهوۀ فرانسه نصف قاشق چای خوری کاکائو سیروپ فندق 2 قاشق مربا خوری 🧋🧋🧋🧋🧋 1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید. 2. قهوۀ فرانسه را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:  شیر ‌1پیمانه(شیرروروی حرارت بزارین تاجایی گرم بشه ک انگشتتون داغیشو حس کنه )  تخم مرغ 4 عدد(اندازه بزرگ )  آرد 2پیمانه  شکر یک ویک چهارم پیمانه  روغن 3/4 پیمانه (من نصف پیمانه ریختم ) وانیل نصف قاشق چایخوری  بکینگ پودر 2قاشق مرباخوری رنده لیمو ترش ر1قاشق چایخوری(درصورت تمایل )من نزدم طرز تهیه:  ابتدا تخم مرغا رو باوانیل وشکر به مدت ۵دقیقه می زنیم تا کرم رنگ وسفید بشه وحجمش دوبرابر بشه بعد روغن مایع وشیر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد رو که با بکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کرده ایم رو در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی یا لیسک در یک جهت وبه صورت دورانی مخلوط میکنیم همزن و کنار میذاریم ، جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید. وقتی مواد مخلوط شد کف ودیواره های قالبتونو رو باکره چرب وآرد پاشی کنید و مواد و داخل قالب ریخته یا روغن جدا کنده بزنید. و کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه بگذارید بپزد. این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره و هم راحته امیدوارم درست کنید و لذت ببرید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حتی اگه شونه قنادی یا کاردک نداشتید میتونید از پالت، قاشق یا چنگال یا فرچه استفاده کنید و روش طرح بندازید😌 🟧برای تکنیک موج اگه خواستید از شونه ها استفاده کنید بهتره دندونه ریز باشه! 🟠 خامتون تازه باشه یعنی بعد از خامه کشی طرح بندازید چون خامه بمونه و خودشو بگیره یه مقدار سخت میشه⁦ 🟡 نکته ی دیگش اینه که دستتون رو زاویه دار بگیرید تا چندتا دونه ی شونه یاقسمتی از سطح کاردک با کیک در تماس باشه👍 🔴 قسمت هایی که احیانا تمیز درنمیاد رو میتونید با قلمو مرتبش کنید نیاز هم نیست کیک شارپ باشه،روی سطح کیک هم میتونید با پالت یا قاشق طرح بندازید😉 🟥و اینکه دستی که کاردک رو میگیرید باید ثابت باشه و با بالا پایین کردنش و گردوندن صفحه گردون طرح رو ایجاد کنید😎 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا