🍱#خورشت_سویا_و_بادام زمینی
🍲🍲
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل 2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده 2 عدد
کنجاله یا دانه سویا 200 گرم
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
کره کنجد شیرین نشده 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ 450 میلی لیتر
بادام زمینی خام خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سیر له شده 3 حبه
پوره گوجه فرنگی 1 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
🍀طرز تهیه🍀
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تقت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط کرده و برای تزئین کنار بگذارید.
پیاز را در قابلمه تفت دهید و سویای شسته شده را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه سرخ کنید و در ظرفی جداگانه بریزید.
در همین ظرف کره کنجد، بادام زمینی خرد شده و آرد را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی و جوجه ها و ادویه ها را به آن اضافه نمایید.
اجازه دهید به مدت 20 دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل شود.
😋پس از پخت آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید. نوش جان!
@shirini71
🌰قهوه هلندی با طعم فندق☕️
☕️مواد لازم
یک هشتم لیتر قهوۀ غلیظ داغ
1 قاشق دسر خوری خامۀ زده شده
1 قاشق دسر خوری قهوۀ فرانسه
نصف قاشق چای خوری کاکائو
سیروپ فندق 2 قاشق مربا خوری
🧋🧋🧋🧋🧋
1. قهوۀ داغ را در فنجان ریخته، خامۀ زده شده را روی آن بریزید.
2. قهوۀ فرانسه را با پودر کاکائو مخلوط کرده، روی خامه را با آن تزئین کنید و همراه یک قاشق چای خوری سرو کنید.
@shirini71
#کیک_شیر_داغ
مواد لازم:
شیر 1پیمانه(شیرروروی حرارت بزارین تاجایی گرم بشه ک انگشتتون داغیشو حس کنه )
تخم مرغ 4 عدد(اندازه بزرگ )
آرد 2پیمانه
شکر یک ویک چهارم پیمانه
روغن 3/4 پیمانه (من نصف پیمانه ریختم )
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2قاشق مرباخوری
رنده لیمو ترش ر1قاشق چایخوری(درصورت تمایل )من نزدم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغا رو باوانیل وشکر به مدت ۵دقیقه می زنیم تا کرم رنگ وسفید بشه وحجمش دوبرابر بشه بعد روغن مایع وشیر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد رو که با بکینگ پودر مخلوط وسه بار الک کرده ایم رو در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی یا لیسک در یک جهت وبه صورت دورانی مخلوط میکنیم همزن و کنار میذاریم ، جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید. وقتی مواد مخلوط شد کف ودیواره های قالبتونو رو باکره چرب وآرد پاشی کنید و مواد و داخل قالب ریخته یا روغن جدا کنده بزنید. و کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه بگذارید بپزد. این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره و هم راحته امیدوارم درست کنید و لذت ببرید .
@shirini71
#تکنیک_تزیین_کیک
#کیک_موج
#کیک_موجدار
#تزیین_کیک_موج
#کیک_تولد
#کیک_زنونه
#کیک_دخترونه
#کیک_پسرانه
#کیک_مردانه
حتی اگه شونه قنادی یا کاردک نداشتید میتونید از پالت، قاشق یا چنگال یا فرچه استفاده کنید و روش طرح بندازید😌
🟧برای تکنیک موج اگه خواستید از شونه ها استفاده کنید بهتره دندونه ریز باشه!
🟠 خامتون تازه باشه یعنی بعد از خامه کشی طرح بندازید چون خامه بمونه و خودشو بگیره یه مقدار سخت میشه
🟡 نکته ی دیگش اینه که دستتون رو زاویه دار بگیرید تا چندتا دونه ی شونه یاقسمتی از سطح کاردک با کیک در تماس باشه👍
🔴 قسمت هایی که احیانا تمیز درنمیاد رو میتونید با قلمو مرتبش کنید نیاز هم نیست کیک شارپ باشه،روی سطح کیک هم میتونید با پالت یا قاشق طرح بندازید😉
🟥و اینکه دستی که کاردک رو میگیرید باید ثابت باشه و با بالا پایین کردنش و گردوندن صفحه گردون طرح رو ایجاد کنید😎
@shirini71
#سوهان_آجیلی_رژیمی
#شکلات_رژیمی
#رژیمی
#تنقلات
سوهان آجیلی که با شیره انگور درست نمیشه خیلی سریع و راحت و ترد و خوشمزه
مواد لازم
شیره انگور نصف لیوان
مغزیجات یک لیوان(فرق نداره چه با مغزی باشع)
داخل تابه نچسب روی شعله کوچک و حرارت متوسط شیره انگور رو میزاریم مرتب هم میزنیم تا جایی که مثل فیلم جوش بیاد و حباب بزنه بعد که اینجوری شد پنج دقیقه دیگه میزنیم و بعد مغزیجات رو اضافه میکنیم و بعد اضافه کردن پنج دقیقه روی حرارت باشه بعد خاموش میکنیم
تا داغ روی فویل چرب شده یا ورق نسوز تفلون پخش میکنیم
بعد یک تا نیم ساعت خودش رو گرفت برش بدین
@shirini71