eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای تهیه فلفل شکم پر: _پیاز یک عدد _گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم _رب یک قاشق غ _گوجه خرد شده یک عدد _سیب زمینی نگینی خرد و تفت داده شده ۱ عدد _هویج نگینی خرد و تفت داده شده ۱ عدد پنیر پیتزا ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم نمک و فلفل و آویشن به میزان لارم در ابتدا حدود ¼ از بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و تخم ها و پوسته های داخلی اضافه را خارج کنید و داخل فلفل ها کمی نمک بپاشید. پیاز را در روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده را تا زمانی که گوشت قهوه ای رنگ شود اضافه کنید و در انتها سبزیجات دیگر مثل هویج و سیب زمینی که قبلا تفت داده اید به مواد اضافه کنید . سپس چربی اضافه آن را بگیرید. رب گوجه ، گوجه خرد شده،کمی آب، نمک و کمی فلفل را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط به دمای جوش برسد. در قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط گوشت غلیظ شود و آب آن تقریبا تمام شود ببندید. فلفل ها را با مخلوط گوشت تهیه شده پر کنید و روی آن را با پنیر بپوشانید آنها را در ظرف فر با سایز مناسب قرار دهید ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شنیده بودید؟!  پایه‌ی این سالاد عبارته‌از نخود و بلغور پخته + جعفری و گشنیز خردشده + گوجه‌‌ی خردشده و سس مخصوصش هم با ارده + آب‌لیمو + سیر + زیره + نمک و فلفل درست می‌شه. @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سالاد_فلافل #رژیمی #سالاد_فلافل شنیده بودید؟!  پایه‌ی این سالاد عبارته‌از نخود و بلغور پخته + جعف
شنیده بودید؟!  پایه‌ی این سالاد عبارته‌از نخود و بلغور پخته + جعفری و گشنیز خردشده + گوجه‌‌ی خردشده و سس مخصوصش هم با ارده + آب‌لیمو + سیر + زیره + نمک و فلفل درست می‌شه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 برای درست کردن این غذای بسیار خوشمزه به کتف مرغ نیاز داریم و برای مزه دار کردنش میتونید از قبل این کار رو انجام بدین یا مثل من بعد از برش دادنشون و جمع کردن گوشت کتف اون ها رو مزه دار کنید مواد لازم: کتف مرغ ۱۲ عدد نمک، فلفل، پودرسیر، پودر زنجبیل، روغن زیتون، زردچوبه و زعفران از پیاز هم میتونید استفاده کنید و پودر پاپریکا آویشن و کنجد هم میتونید استفادا کنید پودر تمپورا و پودر سوخاری پانکو هم که اصل داستانه روغن مخصوص سرخ کردنی . برای برش کتف ها ویدیو کامل و واضح گرفتم تا ببینید چقدر قشنگ و گوگول میشه کتف ها رو برش داد و گوشتشون را جمع کرد بعد از طعم دار کردن کتف ها بزاریدشون برای یک ساعت یا بیشتر کنار که خوب مزه بگیرند حالا نوبت پودر تمپورا هست که یک پیمانه اون رو با یک پیمانه آب خیلی سرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید و پاچین ها رو داخلش خوب بغلتونید و بعد از اون بزنید داخل پودر سوخاری و خوب بهم فشار بدین و جمع کنید تا قشنگ پودر بهش بچسبه و مثل ویدیو گرد و قلمبه بشن . روغن رو حسابی داغ کنید و پاجیتی ها رو داخلش بزارید یکم که سرخ شد میتونید جابجاشون کنید یا حتی از کنار بزاریدشون داخل روغن که خوب بمزن و سرخ بشن اگر از قابلمه کوچکتر استفاده کتید نیاز به روغن کمتری خواهید داشت @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 مهر ماه ۱۴۰۰🦁🦁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+5 قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد متوسط نخودفرنگی کنسروی۳-۴ قاشق غذاخوری جعفری پنیر ورقه ای نمک ،فلفل،پاپریکا،پودرسیر و پیاز،زیره،آویشن،کاری پوره سیر گوجه پیاز قرمز کره روغن زیتون نان برگر کوچک طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را پخته و بکوبید تا له شود سپس ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید،جعفری خرد شده رو اضافه کرده و بعداز آن نخودفرنگی پخته همه مواد را باهم مخلوط کنید ولی زیاد هم نزنید تا نخودفرنگی له نشود،سپس روی یکطرف نان مقداری کره بکشید و از مواد سیب زمینی ریخته و روی سیب زمینی ها پنیر ورقه ای و مقداری گوجه فیله شده(بدون تخم و آب) و مقداری پیاز خلالی نازک و ساندویچ را بسته وگریل میکنیم(اگر ساندویچ ساز دارید در ساندویچ ساز و اگر ندارید مثل من در تابه گریل کنید،تابه را داغ کنید روی نان ها را با روغن زیتون چرب کنید و در تابه قرار دهید مقداری با دست فشار دهید و چند احظه مکث کنید و سپس طرف بعدی تا گریل شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا