eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧅🥔پیاز را هرگز در کنار سیب‌زمینی نگهداری نکنید. 🧅 زیرا پیاز از خودش گاز اتیلن و رطوبت ساطع می‌کند که می‌تواند باعث خراب شدن و پوسیدگی سیب‌زمینی‌ها شود. پیاز را باید در یک فضای خشک یا دارای تهویه مناسب مانند آشپزخانه، در کاغذ، جعبه مقوایی و یا یک سبد نگهداری کنید. یخچال جای مناسبی برای نگهداری پیاز نیست، زیرا دمای سرد به‌سرعت بافت آن‌ها را نرم می‌کند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای 4 نفر هر پرس :125 گرم کالری هر پرس :279 مواد لازم : 🥗ماکارونی...... 500 گرم 🥗کدو سبز..... 2 عدد 🥗روغن زیتون..... 3 قاشق غذاخوری 🥗سیر..... 2 حبه 🥗پیاز...... 1عدد 🥗نعنا خشک..... 1 قاشق غذاخوری 🥗نمک و فلفل.... به مقدار لازم طرز تهیه : ▪️ابتدا ماکارونی با مقداری اب و نمک بپزید بعد داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. در ظرفی دیگر پیاز را همراه روغن زیتون تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد کدو و سیر رنده شده را افزوده به تفت دادن ادامه میدهیم تا کاملا سرخ شوند در نهایت نمک، نعنا و فلفل را می ریزیم. سس را روی ماکارونی ریخته و سرو میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
زبان گوساله ترجیحا جوان انتخاب میکنیم چربی و غددهای زیر زبان را جدا میکنیم سطح پوست زبان را با برس تمیز خوب میشوییم من چون زبانم بزرگ بود دو قسمت کردم میتونید یه تیکه هم بپزید زبان را داخل دیگ زود پز ریختم یک عدد پیاز خرد شده بزرگ چهار حبه سیر یک عدد چوب دارچین چند برگ برگ بو کمی زرد چوبه و فلفل سیاه را با مقدار کمی روغن خوب تفت داده تا عطر ادویه ها بلند شود سپس داخل دیگ روی گوشت میزیزیم سپس اب تا حدی که دو بند انگشت از سطح زبان فاصله داشته باشه در زود پز رو میگذاریم حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت تایم میدیم تا کاملا پخته بشه بعد نمک اضافه میکنیم چک میکنیم اگه کاملا پخته بو از اب جدا میکنیم و سریع تا داغه پوست زبان رو جدا میکنیم چون اگه سرد بشه پوست به سختی و یا اصلا جدا نمیشه پوست زبان دولایه هست میتونید مث من فقط لایه ضخیم را جدا کنید یا اینکه لایه دوم رادهم جدا کنید که اگر میخوایید اسلایس کنید بهتره اینکارو انجام ندید خوب بعد جدا کردن اگه بخوایم ریش ریش کنیم همون موقع که گرمه انجام میدیم ولی اگه خواستیم اسلایس کنیم حتما داخل یخچال میگذاریم تا کاملا خنک بشه بعد برش های تمیز میزنیم در غیر اینصورت اگه داغ برش بزنید برشهای تمیزی در نمیاد و متلاشی و ریش ریش میشه بعد پخت اب زبان رو صاف کنید بزارید کاملا خنک بشه چربیه روشو بردارید بعد باهاش سس درست کنید .اضافه آب زبانو میتونید بسته بندی و فریز کنید و برای انواع غذاهای گوشتی سس تهیه کنید با زبان پخته انواع خوراک میتونید تهیه کنید مث خوراک زبان با دورچین و سس مخصوص میتونید پیتزا زبان درست کنید و همینطور ساندویچ 😋👌 ارد 100 گرم... کره 100 گرم... ابی که زبان در ان پخته شده یک و نیم لیتر قارچ تفت خورده دویست گرم... جعفری خورد شده دو ق غ... سیر له شده یک ق مرباخوری خامه رقیق شده باشیر صد سی سی طرز تهیه: سیر وقارچ با کره تفت بخوره،ارد اضافه بشه تفت بخوره خامیش بره و بعد اب زبان و شیر ریخته بشه به جز خامه و چهل و پنج دقیقه اروم جا بیفته و بعد از رو حرارت برداشته و خامه و جعفری اضافه بشه...نمک و فلفل و اویشن بعد مزه کنید و تمام😋 سس غلیظی باید بددست بیاد سپس از سس روی نون ساندویچ برش خورده ریخته و پنیر گودا و سیب زمینی سرخ شده چیدم روش گوشت زبان لایه دیگه نونو روش گذاشتم و تو دستگاه گریل گذاشتم میتونید دیگه تو دستگاه نزارید و همونطور داخل نان ساندویچ با هر مخلفاتی دوست داشتید سرو کنید حتی میتونید داخل نون یوفکا بریزید و بپیچید و سرخ کنید یا تو فر بزاریید food_lander @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه در صورتیکه بادمجون تخم‌های بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن ! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر طبقه ای 📜مواد لازم: ۱۵ عدد بیسکویت کرم دار شکلاتی ۱۲۰ گرم شکلات تکه ای خرد شده نصف پیمانه شیر دو پیمانه خامه ی یخ زده یک چهارم پیمانه شکر . طرز تهیه: بیسکویت هارو با استفاده از مخلوط کن خرد کنید و کنار بذارید. شکلات های خرد شده رو تو یه کاسه بریزید و شیر رو که تا مرحله بخار داغ شده روی اون اضافه کنید و بعد از ۲-۳دقیقه هم بزنید. اگر به خوبی حل نشده بود مخلوط رو به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر بذارید تا شکلات ها کاملا اب بشن و مخلوط مثل شکلاتی بدست بیاد و بعد بذاریدش تو دمای اتاق تا سرد بشه . خامه و شکر را در کاسه جداگانه به مدت ۵-۷ دقیقه به خوبی مخلوط کنید تا سفت بشه. خامه رو دو قسمت کنید یک قسمت اماده استفاده تو دسر و قسمت دوم باید با شکلات مخلوط بشه . حالا مخلوط شکلات رو به آرامی به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواخت بدست بیاد. حالا طبق تصویر مخلوط هارو به صورت طبقه ای به ظرفتون اضافه کنید . من یه لایه خامه شکلات یه لایه خامه ساده یه لایه بیسکویت ها و دوباره یه لایه خامه یه لایه خامه شکلات و برای روش خامه رو شکل دادم و یکم از بیسکویت هارو برای تزئین روش ریختم . دسرمون اماده سرو شدنه اما اگه دوست دارید شکلات سفت تر باشه به مدت دو ساعت بذاریدش تو یخچال و بعد سرو کنید نوش جان😊😍 miss_deser @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا