eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد 6پیمانه کره مهگل پیاله ای 1/5 بسته شکر 5پیمانه آب 5لیوان گلاب 1لیوان زعفران به اندازه لازم پودر کاکائو 2قاشق غذا خوری 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 آرد رو با کره آب شده، اینقدر هم زدم سرخ کردم که به رنگ قهوه ای کم رنگ شد بعد آب جوش وشکر و زعفران رو با هم مخلوط کردم جوشندم آماده شد به آرد اضافه کردم هم زدم تا آبش کاملا گرفته شدگلاب رو اضافه کردم کمی هم زدم و از روی حرارت برداشتم حلوا که آماده شد دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهش اضافه کردم و با قیف و ماسوله ریختم توی نون تارت آماده روش هم تزئین کردم نوش جان🌹🌹 @shirini71❤️
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم جاتون سبز 😍😍😍 saeideh6569 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 👇 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚روز بیست و یکم ماه مبارک رمضان💚 🌞-افطاری 1 لیوان شیر گرم + 2 عدد خرما + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل + سبزی 🌟شام (یک ساعت بعد از افطار) یک کاسه آش + 2 کف دست نان سنگک یا بربری + سبزی خوردن ⭐️شام تا سحر 3 عدد میوه + 5 عدد مغز + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو 🌓سحری 10 قاشق باقالی پلو + 3 تکه کوشت + 1 پیاله ماست + سبزی @shirini71❤️
خیار متوسط و یک اندازه 3 عدد ماست چکیده یک ملاقه نعناع خشک گردو یا بادام هویج رنده شده انگور خیار ها رو حلقه حلقه کرده و ماست رو با قیف روی خیارها میگذاریم. برای تزئین هم میتونید از انواع مغزها و هویج رنده شده و انگور و سبزیجات خشک استفاده کیند.  📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
كلم سفيد و كلم قرمز و هويج را با خرد كن خردكرده و با سس طعمدار شده با پودر سير كمي اويشن و فلفل مخلوط ميكنيم .براي تزيين . ابتدا خيارها را حلقه كرده با قالب گرد داخلشو خالي ميكنيم البته نبايد تا انتها برش زد بصورت كاسه اي خيار را خالي ميكنيم و با سالاد كلم و هويج پر ميكنيم. 📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇 @shirini71❤️
🍋🍯🍰 @shirini71❤️ عسل ۱۵۰ گرم لیموترش ۵ عدد کره ۲۸۰ گرم بیسکوییت ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد زرده تخم مرغ ۲ عدد پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم ۱۵۰ گرم کره را آب کرده بیسکوییت ها پودر کرده با هم مخلوط کنید و در قالب کمربندی ریخته و پرس کنید قالب را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر گذاشته. مابقی کره را آب کنید و پس از خنک شدن عسل و آبلیموترش و رنده پوست لیموترش وتخم مرغ ها و زرده تخم مرغ و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته و به مدت ده دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود روی کرم را با نایلون پوشانده و ده دقیقه در یخچال گذاشته تا خنک شود سپس در قالب روی کراست ریخته و تمام شب در یخچال گذاشته روز بعد سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ران مرغ پوست کنده آب لیموترش تازه ماست کم چربی سیر1 حبه زنجبیل آسیاب شده پاپریکا (فلفل قرمز تند) نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مشکُفی با شیره انگور🍇😍 نشاسته گل یا آرد نشاسته سه ق.غ شیره انگورچهار ق.غ پُر شیر حدود یک و نیم لیوان گلاب یکچهارم لیوان خامه درصورت تمایل دو ق.غ وانیل درصورت تمایل 🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊🍇😊 نشاسته رو باکمی آب حل میکنیم. شیره هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم و کمی کنار میگذاریم. بعد شیر و خامه و وانیل رو بهش اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم. مدام بهم میزنیم تا کم کم ببنده و سفت بشه. اگه زود بسته شد و بوی خامی نشاسته ها برطرف نشده بود، اشکالی نداره که دوباره کمی شیر یا آب بهش اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید.. البته مراقب باشید خیلی اضافه نکنید وگرنه زیاد آبکی میشه و نمیبنده... در انتها گلاب رو اضافه و چند دقیقه دیگه به هم زدن ادامه میدیم و بعد توی ظرف ریخته و تزیین میکنیم. بسیار خوشمزه و مقوی😉 @shirini71❤️