#دلمه_رژیمی
برگ مو و کلم قرمز بخارپز .😋😋😋😋
برنج قهوه ای + کینووا قرمز + لپه رو از روز قبل گذاشتم توی آب و هی ابشو عوض میکردم که میزان آرسنیکش کم شه😅 بعد همه رو با یکم نمک + زرشک خیس خورده و پاک شده و تازززه + فلفل و زردچوبه + خیلی کم رب انار بخاااار پز کردم بعد برگ مو و کلم قرمز هم بخارپز کردم ، توی یه ظرف جدا هم اب خیلی کم + رب انار + یدونه سیر + پر (برگ) سیر تازه چیده شده + گوجه میکس شده رو گذاشتم حساااابی بخارپز شد که حالت سس ملس و خیلی خوشمزه ای پیدا کرد.
.
همه و همه بدون روغن بود.☺️😋 عالی بود خیلی خوشمزه بودو چسبید.😂😍❤️
این سس خیلی عالی و خوشمزه بود.🤗😍🦄🌸🐾🌱
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
#دلمه_کلم
مواد لازم
کلم 1 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
برنج نیم دانه 1/2 لیوان
لپه 1/3 لیوان
سرکه سفید 1/2 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
سبزی خشک ( نعنا و شوید ) به مقدار لازم . آلو خورشتی ، نمک ، فلفل مقدار لازم 🔴 کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ( میتوانید برای خوش رنگ شدن کلم کمی زردچوبه اضافه کنید ) ، پس از حدود 15 دقیقه کلم را از اب جوش خارج کنید و با اب سرد ابکشی نمائید .
🔴 پیاز خرد و در روغن تفت دهید تا نرم شود، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، نمک و فلفل بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند .
🔴 لپه از چند ساعت قبل خیس کنید و لپهها را بپزید تا نرم شوند ( لپه ها پخته باشند اما له نشوند ) ، برنج را یک ساعت با اب و نمک خیس کنید ؛ برنجهای نیم دانه ، لپه های پخته ، زرشک و سبزی ها را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم ها باهم ترکیب شوند .
🔴 برگ های کلم را جدا کنید و داخل هر برگ را با مقداری از مواد دلمه پر کنید و چند الو خورشتی بگذارید سپس برگ کلم را جمع کنید ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید.
🔴 دلمه ها را درون قابلمه بچینید ( سر دلمه ها به سمت ته قابلمه باشد ) ، سس دلمه ( مخلوط سرکه ، شکر ، رب گوجه فرنگی و 2 لیوان اب ) را روی انها بریزید ، در صورت تمایل مقداری الو و پیاز داغ درون سس دلمه میتوانید اضافه کنید ( هم سس دلمه غلیظ میشود و هم طعم بهتری خواهد داشت ) .
🔴 حرارت را ملایم کنید و به مدت یک ساعت ونیم دلمه ها را بپزید سپس درون ظرف بکشید و سرو کنید.
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ عسلی و سیب زمینی در فر
مواد لازم
1 کیلو سینه مرغ
4 عدد سیب زمینی
برای سس:
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری رب فلفل
1 قاشق مرباخوری عسل (هم طعم خوبی میده هم ترد میکنه)
2 حبه سیر بزرگ له شده
5_4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک ، فلفل سیاه ، ادویه کوری (شبیه ادویه کاری ما است) ، آویشن ، پودر فلفل قرمز، 2 قاشق غذاخوری پر ماست
طرز تهیه:
مرغ را بشویید و اندازه انگشت ببرید. من با سینه مرغ درست کردم اما با پیرزولای مرغ خیلی خوشمزه تر میشود
برای سس تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. همراه با ماست به مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اگر وقت دارید 2 ساعت استراحت بدید. سیب زمینی ها را ورقه ای خرد کنید. نمک ، فلفل سیاه و کمی پودر فلفل قرمز بریزید و هم بزنید. سیب زمینی و مرغ را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. من 15 دقیقه اول روی سینی کاغذ روغنی کشیدم که سیب زمینی ها بلافاصله خشک نشود سپس کاغذ را برداشتم و تا وقتی که سرخ شوند در فر نگه داشتم
@shirini71❤️
#دسر #کرم_طالبی
#خوشمزه و عالی هستش در طعم و مزه عالیه
👈سه نیم پیمانه پوره طالب رو با یک پیمانه شکر و یک عدد خامه پگاه و نوک ق چ وانیل کاملا مخلوط و یکدست کردم دو ق س پودر ژلاتین رو با یک سوم پیمانه آب حل گرفتم و روی بخار کتری (بن ماری)حل شد به مواد اضافه و داخل ظرف مورد نظر ریختم و داخل یخچال تا ببنده بعد از بسته شدن روش ژله طالبی رو درست کردم و ریختم
@shirini71❤️
🔝
#نان_جو🍞
🌟این نون خیلی خوشمزه ومفیده وبافتش عالیه البته به شرطی که تمام نکاتش رعایت بشه.
هر چقدر ارد جو رو زیادتر بریزید نونتون کمی سنگینتر میشه من مدلای زیادی از نان جو رو امتحان کردم و به این نتیجه رسیدم که نصف ارد جو ونصف ارد نونوایی عالی میشه.
و آرد جو رو از نون فانتزی فروشی یا عطاری میتونید تهیه کنید (با ارد جوانه جو فرق داره)
♨️طرز تهیه
اول دو لیوان آرد جو رو الک کردم وبعد دو لیوان آرد نانوایی رو الک کردم (من در کل از همین ۴ لیوان آرد (۲ لیوان آرد جو و دو لیوان آرد معمولی استفاده کردم) و یک ونیم قاشق غذاخوری شکر ریختم و یه بسته پودر خمیر مایه فوری که مارکش تو فیلم نشون دادم.
اگه از پودر خمیر مایه فله ای استفاده میکنید یه قاشق غذا خوری سر صاف بریزید و همه مواد را با قاشق مخلوط کردم.
وسط ارد یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده (زرده برای رومال کنار گذاشتم) نصف لیوان روغن زیتون یا روغن مایع که نصفشو داخل خمیر ریختم ونصفشو نگه داشتم تا مرتب دستمو چرب کردم و خمیر را ورز دادم و ۵ قاشق ماست ریختم و یک لیوان آب ولرم را کم کم به خمیر اضافه کردم و کمی نمک پاشیدم و مخلوط کردم وبعد با دست خوب ورز دادم حدود یک ده دقیقه.
خمیر کمی چسبناکه که با ورز دادن چسبندگیش کمتر میشه سعی کنید ارد اضافی نزنید چون خمیر سفت میشه ونونتون هم بافتش سفت میشه وزیاد شل هم نباشه که کار باهاش سخت باشه.
بعد روی خمیر را پوشوندم و یک ونیم تا تا ۲ ساعت استراحت دادم حجم خمیرم سه برابر شد وبعد آروم با نوک انگشت پف خمیر را گرفتم و روی میز کار را کمی ارد پاشیدم و با وردنه به ضخامت یک بند انگشت باز کردم و قالب زدم هر شکلی دوست داشتید میتونید بدید ودر سینی فر چیدم.
و خمیرهای شکل داده را یک ربع استراحت دادم و بعد زرده تخم مرغ و کمی روغن مایع مخلوط کردم و روی نونها را رومال کردم وروش کنجد ومغز تخمه آفتابگردان ومغز تخم کدو ریختم وتو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بیست دقیقه گذاشتم تا روی نونها طلایی بشه.
#کاکولی
♦️خوشمزه وعالی برای سحری وافطار
مواد لازم برای۱۲ نفر:
مواد اصلی 👇
آرد گندم ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش نصف پیمانه
گردو خرد شده نصف پیمانه
مواد رومال:👇
شیره خرما نصف پیمانه
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده یا گلرنگ نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند
سپس آرد وروغن وشکروشیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد
سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید بدورش آرد بپاشید ودر ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند
بعد فر را روشن کرده با درجه۱۷۵سانتیگراد
و ابتدا سینی فر را چرب کنید و سپس کمی هم دستتان راچرب کنید وخمیر را ورز بدهید تا هوای داخل خمیر خارج بشه وسپس چانه هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره ای به قطر ۱۲ تا۱۵ سانتیمتر
وروش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فر به مدت سی دقیقه بگذارید
بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند.
@shirini71❤️
#بامیه
مواد لازم :
آرد یک پیمانه = ۱۲۵ گرم
آب ۱ پیمانه = ۲۵۰ سی سی
تخم مرغ ۲ عدد تا ۳ عدد
کره پنجاه گرم
شربت بار ۲ ق س
وانیل شکری یک چهارم ق چ
شربت بار به مقدار لازم (برای قرار دادن بامیه داخلش)
شربت بار
مواد لازم :
شکر 2 پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۴ ق غ
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو ۸/۱ ( یک هشتم ) قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ ق س
گلوکز یک قاشق غذاخوری پر(گلوکز برای براق شدن بامیه ست)
طرز تهیه :
اول شربت رو تهیه کنین بهتره سه چهار ساعت جلوتراماده ش کنین تاکاملا خنک بشه.
* ابتدا شکر و آب و گلاب ابلیمو را در قابلمه ریخته و اصلا هم نزنید قرار بدین . تا زمانیکه کل مواد بجوشه و کف کنه بعد شعله رو ملای کنید تا شکر کاملا حل بشه با یه قلمو که به کمی آبلیمو آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعدا” داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن می شه . با یه قاشق چوبی ( نه قاشق فلزی ! ) اونو هم بزنید . و ببینید شکر حل شده باشه
* بعد زعفران و چنتا دونه هل و گلوکز رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ –پ ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه . بین انگشتاتون تست کنین یکم باید چسبندگی داشته باشه. دقت کنید که زیاد نجوشه چون سرد بشه یکم سفت تر میشه.
شربت آماده است.
طرز تهیه خمیر بامیه :
* ابتدا آب و شربت بار و کره رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین .
* کره که حل شد و بمحض اینکه جوش های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید .سریع شروع به همزدن کنید تا آرد جمع بشه.* نکته : حتما و حتما حرارت رو کم کنید .
* با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش کنید .تا زمانیکه از روی حرارت بردارید بایستی مدام اینکارو انجام بدین . تقریبا ۱۵-۱۰ دقیقه طول می کشه.
* بعد به ظرف دیگه ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه . در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید.
* بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم مرغ اول رو می ریزیم و با دست هم می زنیم . ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه. بعد تخم مرغ دوم رو.
اگر خمیر سفت بود و قالبیت ماسوره زدن نداشت تخم مرغ سوم رو تو یه ظرف بشکونین یکم هم بزنین نصفشو بریزید بعد باهمزن چنددقیقه بزنین که کاملا مخلوط بشه. مواد باید بین انگاشتون چسبندگی داشته باشه و بشه ماسوره زد.
* برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست.
* نکته : بهتره قیف یکبار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته.
*نکته :ماسوره ای که باهاش بامیه درست می کنن به ماسوره آچاری معروفه.
* در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید ( بهتره سطح بامیه ها رو بپوشونه) .
* برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ باشه . پس همون اول داخل روغن سرد قیف رو فشار بدید و باقیچی مواد رو بریزید و حتما حتما با حرارت کم سرخ کنید .
* نکته : باز هم تکرار می کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه.
بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها ، بریزید تو صافی روغن اضافیش بره بعد همون طور داغ داخل شربت بار خنک بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه (2دقیقه کافیه). نوش جان
فقط نکته نهایی اینکه
من از آرد قوی استفاده کردم که در بامیه بهتره استفاده نشه و به همین خاطر تخم مرغ بیشتری مصرف شد
اگر برای شما هم پیش اومد تخم مرغ سوم رو با چنگال بزنید و آروم آروم به خمیر اضافه کنید تا راحت تر از قیف رد بشه
@shirini71❤️
#ترفند
#یخ_فانتزی
باقراردادن برش میوه های مختلف برگ نعنا،یک تکه پوست لیمویاحتی گلهای خوراکی داخل قالب یخ میتونیدباقالبهای یخ ساده یخهای رنگارنگ وزیبایی درست کنید
@shirini71❤️
چیز کیک
این چیز کیک با بقیه چیز کیک ها فرق داره چون با پایه کیک هست و پنیر و خامه نداره خیلی سبک ترو خوشمزه ترر و ازهمه مهم تر کم درد سرتر👌👌
او کیک اسفنجی درست کنین یا از پودر امادا کیک استفاده کنین
ولی حتما مواد کیکتونو نصف کنین چون دو لایه دیگه رو کیک قرار میگره اگرم کیکتون بازم زیاد پف کرد مثل من یه لایه رو برش بدین و بردارین کیکتون ک خنک شد روش مغذ گردو رو خورد کنین یه لایه روش بریزین حتما امتحان کنین چون موقع میل کردن تکه های گردو عالیه👌
یک بسته ژله رو با یک لیوان نیم اب جوش حل کنین و بزارین کنار خنک شه یک بسه کرم شانتی رو با یک لیوان شیر خنک هم بزنین تا فرم بگیره وقتی ظرف رو برگردونین از ظرف نریزه اون موقع اماده ست
یک سوم از ژله رو داخل کرم شانتی بریزین و یکم هم بزنین حالا روی کیک یه لایه کرم بزارین و بعد ژله رو اروم روش بریزین و ۳ ساعت بزارین یخچال خودشو بگیره و بعد نوش جان😍😍😋😋
@shirini71@shirini71❤️