#بلغور_شیر
اول بگم که بلغورشیر همون بلغورگندمه که باشیرمیپزن وقتی شیرجذب شد یکم زردچوبه میزنن وتوی سینی پهن میکنن تاخشک بشه
بلغورشیر یک لیوان
عدس نصف لیوان
شیردولیوان
آب دولیوان
زردچوبه
پیازیه عدد
نمک
اول پیازروریزکرده وسرخش میکنیم وبهش زردچوبه میزنیم، بلغور،عدس،شیروآب روبهمراه نمک ریخته ومیذاریم دوساعت تاکاملا بپزه وجابیفته،بهمین راحتی خوشمزگی😋😋
@shirini71
#سالاد_ذرت_ولوبیا_چشم_بلبلی
اينجوريه😉: دو ليوان لوبيا چشم بلبلي پخته+دو ليوان ذرت پخته يا كنسروي+يك و نيم ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+يدونه فلفل دلمه اي قرمز،نگيني شده+نصف يك فلفل سبز دلمه اي نگيني شده+يك مشت گشنيز خرد شده+يدونه فلفل سبز تند حلقه حلقه شده(اختياري):همه مخلوط بشن
براي سس:سه ق سركه سيب+سه ق روغن زيتون+نمك و فلفل سياه و آويشن و پاپريكا+يك حبه سير درشت،رنده شده
نوش جان🌹
step.by.step.cooking
@shirini71
#سالاد_ذرت🥬🥦🥒🌽🌽
مواد لازم برای ۴ نفر:
.
ذرت پخته ۱ الی ۲ لیوان
۱/۲ فنجان ماست پرچرب
مایونز ۱ قاشق غذاخوری
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق چایخوری عسل
۲ قاشق غذاخوری شوید یا ریحان خرد شده تازه
۱ الی ۲ عدد خیار خرد شده
۲ عدد گوجه متوسط خرد شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
ماست ، مایونز ، آبلیمو ، شوید ( یا ریحان ) ، عسل، نمک و فلفل را هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. آن را به خیارها، ذرت ، گوجه و شوید خرد شده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، بیست دقیقه در ساعت در یخچال قرار دهید جهت خنک شدن و سپس سرو کنید و لذت ببرید🤗😋
پ.ن: اگر دوست داشتید می تونید یک عدد پیاز قرمز کوچیک به مواد اضافه کنید
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#سالاد_ذرت🥗🌽🌽🌽
👈ترکیبات این بشقاب خوشمزه :
.
ذرت،کاهو،جعفری،فلفل دلمه ای،گوجه،میگو
(جایگزین از مرغ استفاده کنید) و آووکادو که بار ها گفتم دوستانی که آووکادو تو دسترشون نیست یا دوست ندارند یا هزینش براشون بالاس از دانه های روغنی استفاده کنند.
حالا به این ترکیب میتونید سبزیجات دیگه هم به دلخواه اضافه کنید
.
.
پ ن:ذرت رو میتونید کبابی کنید و
با چاقو به آرامی جدا کنید یا آب پز کنید و به غذاتون اضافه کنید.
هر طور که بیشتر دوست دارید😉
rashidbeygi_diet
╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮
@shirini71
#چیکن_پاستا
#غذای_فوری
#پاستا
#ماکارانی
سینه ی مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پاستا فرمی ۴۰۰ گرم
پنیر پارمسان یک الی ۲ ق غ
گوجه گیلاسی یک پیمانه
رب ۲ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
آرد سفید ۱ یا ۲ ق غ
شیر ۱ الی ۲ لیوان
نمک ، فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه پاستا هارو با یکم نمک و یک ق غ روغن داخل آبی که در حال جوشیدن هست میریزیم و ۱۵ دقیقه فرصت میدیم تا بپزه ، توی این فاصله با کفگیر چوبی کمی هم میزنیمش. مرغ ها را خرد کنید و به همراه گوجه ها تفت دهید سپس نمک و فلفل و اویشن و رب را به آن اضافه کنید کمی تفت دهید و کنار بگذارید
برای سس این پاستا اول از همه کره رو داخل تابه ذوب میکنیم و بعد بهش آرد رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه و بعدش شیر رو اضافه و هم میزنیم و هم میزنیم تا به جوش بیاید. پاستاها رو بعد از آبکش کردن به همراه مخلوط مرغ و گوجه و پنیر پارمزان را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید سپس در ماهیتابه رو ببندید و حرارت رو خیلی کم کنید تا سس غلیظ شود. نوش جان 😋
ashpazi_khebreha
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71