#کیک_لبو
#کیک_لبو_با_سس_لبو
#کیک_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
موادلازم
آرد ۱/۵ پیمانه
تخممرغ ۲عدد
شکر۳/۴ پیمانه
روغن نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
پودرهل نصف ق چ
بکینگ پودر دو ق م
پوره لبو ۳/۴ پیمانه
آب لبو وگلاب باهم یک چهارم پیمانه
گردوی خوردشده در صورت تمایل به دلخواه
ابتدالبوروباآب وکمی شکر پخته بعد پوره کنید.(ازاین آب که هست برای داخل کیک وسس استفاده میشه)
شکروتخممرغ ووانیل رو باهمزن زده تاحجیم وکشدارشود بعد روغن وآب لبووگلاب رو اضافه کرده کمی بزنید بعد پوره لبو واگر گردو هم خواستید بریزید دراین مرحله اضافه کنید بعد آردوبکینگ پودر و هل الک شده رو به مواد اضافه کرده در حد مخلوط شدن بزنید وتوی قالب چرب وآردپاشی شده ریخته ودر فر ازقبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه بادمای ۱۸۰ درجه بپزید .
🌸من طبق معمول با فردستساز توی قابلمه روی گاز ۵۰ دقیقه پختم😊
🌸سایز قالبم برای این مواد ۱۶ هستش.
@shirini71
+ توی زندگی در مورد دو چیز نباید اصلا خسیس بود؛ تشکر کردن و عذرخواهی کردن.
واقعا هیچ هزینهای برای ما ندارند و خیلی از مشکلات رو هم به سرعت و راحتی حل میکنند.
#سس_لبو
آب لبو یک لیوان
نشاسته ذرت یاگندم ۱ قاشق غ
دوقاشق غ شکر
وانیل نوک ق چ
۱ ق غ گلاب
۱ ق م کره
باهم مخلوط کرده بگذارید روی گاز تا غلیظ بشه
بعدکره وگلاب بریزید وبذارید از دما بیفته وروی کیک که از داغی افتاده بریزید.
🌸من گذاشتم سرد شد بعد روی کیک داغ ریختم
🌸میتونید آب لیمو یا رنده پوست لیمو یا پرتقال هم بریزید.
🌸این سس کمی غلیظتر بشه یه کوچولو خامه هم زده بشه یه دسر خوشمزه ایه برا خودش😋😄
به نظرم با بیسکوییت وگردو لایه لایه جذاب هم میشه باید امتحان کنم😅
@shirini71
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لانگ_پوتیتو🍟🥔
#خوراک_سیب_زمینی
#فست_فود
#تولدوپذیرایی
مواد لازم 🍟
♨️ سیب زمینی پخته و له شده ۳۰۰ گرم
♨️ پنیر چدار رنده شده ۸۵ گرم
♨️ نمک ۱/۳ قاشق چای خوری
♨️ ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک ( یا کرفس یا هر سبزی خشکی که دوست دارید 🌱)
♨️ ۵۰ گرم آرد ذرت ♨️ ۱.۵ قاشق غذاخوری پودر شیر
♨️ روغن برای سرخ کردن
بعد اینکه به مواد شکل دادین بذارین تو یخچال کمی خودشو بگیره بعد سرخ کنید 😍
نوش جونتون باشه 😻🥰
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_يخچالي
.
مخصوص دوستاني كه فر و ماكروفر ندارن يا ميخوان يك دسر ساده و خوشمزه درست كنن.
بيسكويت پتي بور رو در شير بزنيد و روش دنت شكلاتي يا شكلات صبحانه بزنيد .مطابق فيلم لايه ها رو بچينيد و روي دسر رو با تركيب خامه فرم گرفته با شكلات صبحانه يا فقط با شكلات صبحانه(يا دنت) بپوشونيد.حالا دسر رو داخل يخچال بذاريد،حداقل دو ساعت،ولي اگر يك شب بمونه خيليييي بهتره.
ghaanadiii
@shirini71
#شیرینی_سیب
کره همدمای محیط ٢۵٠ گرم
روغن مایع ١/٢ پیمانه
شکر ١/٢ پیمانه
ماست ١/٢ پیمانه
تخممرغ ١ عدد
بیکینگ پودر ١٠ گرم
وانیل ۵ گرم
آرد تقریبا ۵ تا ۶ پیمانه
.
مواد میانی:
سیب متوسط ۵ تا ۶ عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری
دارچین ١ قاشق چایخوری استاندارد
.
سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و بعد سیب ها رو با شکر روی حرارت متوسط بپزید تا سیب ها نرم شده و آب اونها کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید.
.
برای درست کردن خمیر شیرینی همه مواد خمیر به جز آرد رو با هم مخلوط کنید.
آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه.
بهتره که خمیر رو بعد از آماده شدن، ١۵ دقیقه توی یخچال قرار بدید.
بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و به شکل دلخواه باز کنید و از مواد میانی روی خمیر ریخته و خمیر رو ببندید.
شیرینی ها رو توی سینی فر بچینید و اون ها رو توی فر که از قبل با دمای ١٧٠ درجه گرم کردید قرار بدید تا زیر شیرینی ها طلایی بشه.
بعد از فر خارج کنید و وقتی خنک شد روشون پودر قند بپاشید.
نکته:
میتونید توی مواد میانی به مقدار دلخواه گردوی خرد شده هم اضافه کنید که خوشمزه ترش میکنه😍
@shirini71
#سالاد_بروکلی_وکلم_بنفش
#رژیمی
بچه ها این سالاد معرکست حتما درست کنید و لذت ببریید👌
اول سه ليوان بروكلي بدون ساقه رو سه تا پنج دقيقه داخل آب و نمك بجوشونيد بعد آبكش كنيد و روش آب سرد بگيريد.
حالا سس رو آماده كنيد: سه چهارم ليوان ماست خامه اي يا يوناني+نمك و فلفل و پودر سير(يا سير رنده شده)+يك و نيم ق غذاخوري سركه سفيد+دو ق مرباخوري شكر
سالاد:بروكلي+يدونه پياز بنفش خرد شده+نصف ليوان ژامبون خرد و سرخ شده(قابل حذف)+نصف ليوان مغز تخمه آفتابگردان يا گردو يا تركيب هردو+دو قاشق كشمش پلويي
بعد سس رو با سالاد تركيب و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد و بعد هم نوش_جان بفرماييد
@shirini71