آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سمبوسه_رولی
#سنبوسه
خب با این سمبوسه های دلبر چطورین؟
مواد داخلش کاملا سلیقه ایه، من یه پیاز و تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم رنگش تغییر کرده یه فلفل دلمه نگینی خرد شده رو اضافه کردم نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن و ۲ قاشق رب زدم و تفت دادم آخر هم دوتا سیب زمینی نگینی خرد شده ک سرخ کرده بودم بهش اضافه کردم تابه رو وارونه گذاشتم تا کاملا روغن از مواد جدا شه وگرنه پر چرب میشه
مواد و مثل تصویر روی یه خط داخل نون لواش میریزیم دو طرف نون لواش و برمیگردونیم و در راستای مواد رول میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم
بعداز سرخ شدن هم روی دستمال روغن گیر میذاریم تا روغن اضافی شو بگیره
نوش جونتون
@shirini71
#نوشیدنی_گل_محمدی
#نوشیدنی_گرم
نوشیدنی گرم گل محمدی یا گل سرخ
خیلی ساده و راحته شیر به مقدار دلخواه، وشربت گل محمدی بش اضافه کنید بذارید رو گاز گرم بشه. و یه قاشق گلاب بریزید هرچی شربت بیشتر بریزید رنگش پررنگتر میشه و شیرینتر میشه.نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کتلت_هویج_دلمه
یک عدد هویج بزرگ...
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ...
(نکات مربوط ب فلفل دلمه ای در پست قبل توضیح دادم)
یک عدد پیاز بنفش بزرگ...(از میاز سعید و زرد هم میتونید استفاده کنید ولی پیاز بنفش ته مزه ی شیرینی میده )
سه حبه سیر....
یک ق غ کنجد سفید...
چند پر گشنیز....
سبصد گرم گوشت چرخ شده(نصف گوسفند نصف گوساله)...
و داخل غذا ساز ریخته و میکس میکنیم در حدی ک خمیری شکل بشه...
بعد با دو تا سیب زمینی متوسط پخته شده رنده شده مخلوط میکنیم...
نمک و فلفل ها و دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم...
دو عدد تخم مرغ متوسط هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم...
و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد سرخ میکنیم...
بسیار خوشمزه و ترد...
fatemek0ghasemi
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_مدرن_توت_فرنگی🥣🍓🍓
#حلوا_توت_فرنگی
مواد لازم :
نان تست کوچک : 10 عدد
روغن جامد یا کره : 2 قاشق سوپخوری
پسته ریز خرد شده : 6 تا 8 عدد
پودر بادام : 50 گرم
پوره توت فرنگی : یک پیمانه
شیر : 2 پیمانه
شکر : 3 قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
ابتدا دور نان ها رو ببرید و بعد نان ها رو ببرید و مکعبی خرد کنید.
سپس روغن رو در تابه بریزید و بعد پسته خرد شده و نان ها رو اضافه کنید.
خوب با هم مخلوط کنید و بعد پودر بادام رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
سپس پوره توت فرنگی رو اضافه کنید. و کاملا مواد رو با هم مخلوط کنید.
سپس شکر و در نهایت شیر رو در چند مرحله اضافه کنید (ممکنه بسته به نوع نان مصرفی و آبخور اون به شیر کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید.)و خوب با هم مخلوط کنید تا حلوا جمع شود.
(حدود 10 تا 20 دقیقه بسته به نوع نان ، باید هم بزنید تا حلوا جمع بشه)
قالب مورد استفاده من ، مدل سامورایی سلیکومارت هست. با این میزان مواد، 6 عدد حلوا بدست اومد.
دقت بفرمایید که قالب من دسری هست و از سایز معمول حلواهای بوتیکی بزرگتر هست.
@shirini71