آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_مدرن_توت_فرنگی🥣🍓🍓
#حلوا_توت_فرنگی
مواد لازم :
نان تست کوچک : 10 عدد
روغن جامد یا کره : 2 قاشق سوپخوری
پسته ریز خرد شده : 6 تا 8 عدد
پودر بادام : 50 گرم
پوره توت فرنگی : یک پیمانه
شیر : 2 پیمانه
شکر : 3 قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
ابتدا دور نان ها رو ببرید و بعد نان ها رو ببرید و مکعبی خرد کنید.
سپس روغن رو در تابه بریزید و بعد پسته خرد شده و نان ها رو اضافه کنید.
خوب با هم مخلوط کنید و بعد پودر بادام رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
سپس پوره توت فرنگی رو اضافه کنید. و کاملا مواد رو با هم مخلوط کنید.
سپس شکر و در نهایت شیر رو در چند مرحله اضافه کنید (ممکنه بسته به نوع نان مصرفی و آبخور اون به شیر کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید.)و خوب با هم مخلوط کنید تا حلوا جمع شود.
(حدود 10 تا 20 دقیقه بسته به نوع نان ، باید هم بزنید تا حلوا جمع بشه)
قالب مورد استفاده من ، مدل سامورایی سلیکومارت هست. با این میزان مواد، 6 عدد حلوا بدست اومد.
دقت بفرمایید که قالب من دسری هست و از سایز معمول حلواهای بوتیکی بزرگتر هست.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
حلوا 😍سیب میوه خوبیست هم میتونید بخورید هم میتونیدمربا درست کنید وهم میتونید حلوابپزید😃
#حلوا_سیب
سه تا سیب شیرین رو پوست گرفته وخردکنید وبا نصف لیوان اب وسه الی پنج قاشق غ خ شکر ویک قاشق زعفران اب کرده وکمی دارچین بزارید بجوشه حدود ۱۰ دقیقه وبعد با گوشت کوب برقی حسابی لهش کنید.وسه قاشق غ خ ارد رو تفت بدید و۶قاشق روغن مایع ویک ق غ خ کره بریزید وکمی تفت بدید ولی رنگش تیره نشه.وسیب اماده شده رو بهش اضافه میکنیم ومجدد تفت میدیم. حلوا که خودشواز ظرف جداکرد دیگه اماده ست.برای ماسوره زدن کمی حلوا رو شل بردارید .نوش جان
╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮
@shirini71
حلوا میوه ای که هم مقویه برای بچه ها, هم برای کسایی که ضعف بنیه دارن, هم یه عصرونه عالی کنار یه لیوان چای که ضررش از قند و شیرینی خیلی کمتره 👌
هم ایده ای عالی و جدید برای خیرات
🔴با تمام میوه ها می تونید حلوا درست کنید 🌸❤️
🌙🌸رژیم روز بیست و نهم ماه رمضان🌸🌙
یازدهم اردیبهشت
🌞افطاری:
یک لیوان آب انجیر خیس داده شده (5 عدد انجیر)
+ 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل🍯 + سبزی
🌚شام:
(یک ساعت بعد از افطار)
یک کاسه سوپ🍜 + 1 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 5 عدد زیتون🍈 + 1 پیاله ماست🥣
🌓شام تا سحر:
یک کاسه سالاد🥗 سبزیجات (به دلخواه) + 3 عدد میوه🍎🍓🍉
+ هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب لیمو🍋 ترش تازه
🌔سحری:
یک لیوان خوراک لوبیا + دو کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + یک پیاله ماست🥣
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_موزاییکی_گل_رز
مواد لازم:
قالب سیلیکونی گل رز
برای پوشش بیرونی:
۱ بسته شکلات تلخ
۱ بسته شکلات شیری
۱ بسته شکلات کاراملی
برای مواد داخلی:
۱ و نیم بسته بیسکویت پتی بور
۱ فنجان شیر
۵۰ گرم کره
۵۰ گرم شکلات شیری
۱ و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱ قاشق غذا خوری شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
اول از همه ، برای اینکه روی قالب خود را با شکلات بپوشانید، شکلات هایی را که با روش بن ماری ذوب کرده اید، تا نصف قالب سیلیکون بریزید. صبر کنید تا قالب برای مدت ۱۰ دقیقه در یخچال منجمد شود. کره را ذوب کنید تا مواد دیگر درست شود. شیر ، شکر ، کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید. بقیه شکلات را به مواد اضافه کنید و آن را روی بیسکویت های خرد شده بریزید. هم بزنید تا یکدست شود و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس قالب سیلیکون را از یخچال درآورده و مواد را روی لایه قبلی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس می توانید آنها را از قالب خارج کرده و میل کنید.
@shirini71