eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک مورد علاقه ملکه ویکتوریا حدود 150 سال پیش که برای عصرانه همراه با چای سرو میشده و تا به امروز همچنان توی دنیا پرطرفداره. به طور سنتی این کیک به صورت دو لایه که وسطش مربا هست سرو میشه و روی کیک فقط با پودر قند تزئین میشه و بهش ساندویچ ویکتوریا هم میگن. البته شما میتونید هرمدلی دوست داشتید تزئین کنید یا حتی برای کیک تولد از این کیک استفاده کنید. این کیک برخلاف اون چه که از کیک اسفنجی میدونید با کره درست میشه و بسیار ساده هست همین امروز امتحانش کنید .😋 🍴مواد لازم: کره نرم و به دمای محیط رسیده 225 گرم شکر آسیاب شد 225 گرم تخم مرغ درشت 4 عدد آرد سفید قنادی 225 گرم بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری ✅@shirini71 🍴طرز تهیه: اول حتما همه مواد رو کاملا به دمای محیط برسونید. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید تا گرم بشه. دو عدد قالب گرد 20 سانتی را کاغذ روغنی بیاندازید. مواد این کیک رو میتونید با همزن دستی هم مخلوط کنید. اول کره را همراه شکر کمی مخلوط کنید بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر آرد را اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید. اگه از همزن برقی استفاده میکنید حدود 2 دقیقه با سرعت متوسط کافیه. مواد کیک را به طور مساوی بین دو قالب تقسیم کنید و داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت حدود 30 دقیقه بپزید. روی کیک ها باید طلایی بشه.مواد کیک کمی سفت هست و باید به کمک لیسک توی قالبها ریخته بشه. بعد از سرد شدن بین دو لایه کیک مربا بمالید و روی کیک را با پودر قند تزئین کنید . این دستور معروف خانم مری بری کیک پز معروف انگلیسی هست که معروفه میگن هروقت میخواد فر جدیدی رو امتحان کنه با این دستور امتحان میکنه چون دستور مطمئنی هست. نکته مهم: حتما حتما مواد رو به دمای محیط برسونید. و نکته مهم دیگه اینکه شکر رو آسیاب کنید در حدی که دونه هاش خیلی ریز بشن ولی نیازی به پودر شکر نیست. ✅ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
۵ لیوان (۴۵۰ گرم) آرد کامل گندم اگه خواستین سبوس بهش بزنین هم‌وزنش از مقدار آرد نوشته شده کم کنید. (بنظر من ۱ ق غ سبوس خوبه براش). من نداشتم نزدم (۲۰۰گرم) ۱ لیوان سرخالی کره ۱/۲(۶۴گرم) لیوان شکر آسیاب شده طرزتهیه_ شکرپودرشده ۱/۵ق غ پودر نشاسته ۱۰تا۸ قاشق ق غ شیر(کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، بسته به جنس آرد ،متغیره) ۱/۲ق چ نمک ۲ق چ بیکینگ پودر مواد خشک رو مخلوط و الک میکنیم و کره سرد را ریز خرد کرده به مواد اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم تا شبیه آرد سوخاری شود. شیر را اضافه میکنیم و خمیر بیسکویت را ورز میدهیم تا حالت خمیر بگیرد(زیاد ورز دادن نمیخواد همینکه شکل گرفت حله) روی میز را کمی چرب میکنیم و خمیر را به قطر نیمسانت پهن میکنیم (به وردنه آرد بزنید که نچسبه). قالب بزنید و سوراخش کنید و در دمای۱۷۵ س /۳۵۰ فارنهایت ۱۵ دقیقه طبقه وسط بپزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈دوپیمانه سویا رو با آب ولرم نیمساعتی خیس کنیدودوبار آبشو عوض کردم 👈 وبعدسویا هارورو با آب، نمک،فلفل،آویشن،سماق وآبغوره یاسرکه سفید به مدت دوساعت مزه دارکرده،بعدشستم بافشار آرام دست آبشو گرفتم 👈در تابه یک عدد پیاز رو با دوحبه درشت سیر تفت دادم،زردچوبه و فلفل قزمز و گرم ماسالازدم 👈دوعددگوجه فرنگی نگینی ریزخوردشده و یک ق غ رب گوجه فرنگی رو اضافه و همچنان تفت دادم 👈سویا رو بانمک ،به مخلوط بالا اضافه و سرخ کردم 👈چهارق غ گشنیزتازه رو با سه ق آب لیموی تازه زدم و حرارت روخاموش کردم. ❗️میزان ادویه .اب لیمو و حتی زدن رب گوجه سلیقه ایست ❗️بانوان هند بعدازدوران بارداری،برای کاهش وزن ازاین خوراک استفاده میکنند❗️با اسپاگیتی ودرپلوهای مخلوط هم عالی میشود farzane_academy_art ‍ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاهو باریک خرد شده(من کاهو بنفش داشتم وگرنه با هر نوع کاهویی میشه)، اسفناج کوچولو(نسبتش تقریبا با کاهو برابر بلکه کمی بیشتر)، پاستا(که با جعفری و پودر سیر، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه‌دار شده و‌ خنک شده )، تخم مرغ پخته، گوجه‌ گیلاسی، زیتون و پنیر موتزارلا و‌ اما سسش: (سالاد من زیاد بود میتونید کمتر سس بسازین و اینکه خودتون با مقادیر دلخواه بسازینش مهم ترکیب مواد سسه):چهار تا پنج قاشق سس خردل زرد، دو‌ مشت برگ اسفناج،روغن زیتون بکر سه تا چهار قاشق، آب یک لیموترش، دو قاشق سرکه بالزامیک، چندتا مغز گردو، کمی برگ جعفری و پیازچه، کمی نمک، همش رو توی مخلوط کن میکس میکنیم تا یکدست بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا