eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ ران مرغ خمیری رونای بدون پوست رو یه روز تو مخلوط مایونز آبلیمو وپیازوزعفرون خوابوندم.بعد پیازاشو جدا کردم تو تابه حدود نصف لیوان آب ریختم درشو گذاشتم بپزه. تا وقتیکه آبشو کامل بکشه وکمی هم سرخ بشه تو همون سس خودش.بعد خمیر آماده نون روغنی یعنی یه چانه خمیر آماده که از نونوایی گرفته بودمو روی میزکه کمی آردپاشی کردم با وردنه نازک بازکردم.برشهای دراز نواری دادم. مرغهارو روی یه سر نوارا گذاشتم وباحوصله پیچوندم تافاصله بین نوارا نیوفته. تا ته مرغا اینکارو ادامه دادم.بعد گذاشتم تو سینی فر و روش مخلوط زرده و زعفرون زدم وکنجد وسیاه دانه پاشیدم.توفر تازمانیکه خمیر کمی سرخ بشه پختم. دیگه بستگی به فر شما داره .نگاه کنید تا نتیجه مطلوب بده . امیرش هم خمیر جادویی هست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: سیب زمینی 3 عدد، هویج 2 عدد متوسط، گوشت چرخ کرده 300 گرم، پیاز 1عدد متوسط، پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه این کتلت خوشمزه ابتدا باید سیب زمینی ها رو با رنده درشت رنده کنیم. هویج و پیاز رو هم رنده میکنیم. 2 قاشق آرد سوخاری و گوشت رو با هم مخلوط كنيد به سیب زمینی و هویج و پیاز رنده شده اضافه میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. مقداری روغن رو داخل ماهیتابه بريزيد و به اندازه توپ پینگ پنگ برمیداریم و کف دست پهن میکنیم و داخل روغن روی حرارت متوسط سرخ میکنیم. شعله کتلت نباید خیلی کم باشه چرا که ترد نمیشه، البته اونقدری هم زیاد نباشه که بسوزه. همچنین خیلی هم نباید ضخامتش زیاد باشه. سس مخصوص: رب گوجه فرنگى 3قاشق، ليموى تازه دو عدد، نمك و فلفل مقدارى، سبزى معطر دلبخواهى، زعفران حل شده يك قاشق طرز تهیه: همه رو مخلوط میكنیم و با دو قاشق روغن كنجد یا مایع تفت بديد.زیاد نباید تفت بديد فقط به اندازه ای كه مواد جوش اومد از روی گاز بردارید.كنار كتلت عالیه. یك سس سالم و تازه به اندازه یك وعده اگه موادتون بیشتره میتونید از این سس هم بیشتر درست كنید اگه سس شیرین دوست دارید یك قاشق غذا خوری شكر هم میتونید اضافه كنید ولیمو رو كمتر بریزید این دیگه دلبخواهیه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 بیست و یکم خرداد 1401 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علائم گرمازدگی را می‌توان به صورت 🔺سردرد، سرگیجه 🔺تشنج، حالت تهوع یا استفراغ 🔺 دمای بدن بالاتر از ۴۰ درجه سانتی‌گراد 🔺پوست خشک، گرم و قرمز گلگون مشاهده کرد. 🔺همچنین اختلال ضربان قلب 🔺 افت فشار خون در مراحل پیشرفته 🔺توهم و هذیان گویی و تغییر سطح هوشیاری در دسته این علائم قرار می‌گیرند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: برنج ۲ پیمانه تن ماهی ۱ قوطی پیاز ۱ عدد نمک،فلفل،پاپریکا،زردچوبه،پودرتخم گشنیز یا ادویه های دلخواه زعفران شوید و سیر پلویی طرز تهیه: ابتدا تن ماهی را بجوشانید حدودا ۲۰ دقیقه دراین فاصله پیاز داغ بگیرید ولی حواستون باشه حالت چیبسی نشه نرم باشه بعد با پوره سیر و ادویه ها حسابی سرخ کنید،تن ماهی را هم که مدت جوشیدنش تمام شده آبش رو دور بریزید و خود ماهی رو به پیاز اضافه کنید و همه مواد را روی گاز تفت بدید میتونید زعفرون هم بهش بزنید،مواد تن ماهی آماده را کنار بگذارید سپس برنج را به حالت ابکش یا کته در بیاورید ولی دم نکنید ،سه تا ظرف بردارید یکیش پلوی سفید ظرف دوم پلوی زعفرانی و ظرف سوم شوید پلو باشه من سیرپلویی هم داشتم اضافه کردم،سپس قابلمه نچسب بردارید و اول به ترتیب کل لایه زعفرانی را بریزید بعد نصف از برنج شویدی و بعد مواد تن ماهی و بعد دوباره برنج شویدی و در لایه آخر برنج سفید بریزید همه مواد را مقداری فشار دهید و برنج را دم کنید،نوش جان پ ن: برای سالاد هم کلم برگ سفید را با چاقوی تیز نازک برش بدید بعد هویج را هم رنده کنید و مقداری کشمش هم بریزید و سس که ترکیبی از ماست پرچرب،مایونز،نمک و فلفل،سرکه،آویشن هست را مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید،بهتره بعد از اینکه کلم ها را خرد کردید با دست مقداری فشار دهید تا کلم نرم تر و سس را بیشتر به خودش جذب کنه و سالادتون هم خوشمزه تر میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عیدتون مبارک😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا