#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و یکم خرداد 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
علائم گرمازدگی را میتوان به صورت
🔺سردرد، سرگیجه
🔺تشنج، حالت تهوع یا استفراغ
🔺 دمای بدن بالاتر از ۴۰ درجه سانتیگراد
🔺پوست خشک، گرم و قرمز گلگون مشاهده کرد.
🔺همچنین اختلال ضربان قلب
🔺 افت فشار خون در مراحل پیشرفته
🔺توهم و هذیان گویی و تغییر سطح هوشیاری در دسته این علائم قرار میگیرند.
@shirini71
#پلوی_سه_رنگ
مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه
تن ماهی ۱ قوطی
پیاز ۱ عدد
نمک،فلفل،پاپریکا،زردچوبه،پودرتخم گشنیز یا ادویه های دلخواه
زعفران
شوید و سیر پلویی
طرز تهیه:
ابتدا تن ماهی را بجوشانید حدودا ۲۰ دقیقه دراین فاصله پیاز داغ بگیرید ولی حواستون باشه حالت چیبسی نشه نرم باشه بعد با پوره سیر و ادویه ها حسابی سرخ کنید،تن ماهی را هم که مدت جوشیدنش تمام شده آبش رو دور بریزید و خود ماهی رو به پیاز اضافه کنید و همه مواد را روی گاز تفت بدید میتونید زعفرون هم بهش بزنید،مواد تن ماهی آماده را کنار بگذارید سپس برنج را به حالت ابکش یا کته در بیاورید ولی دم نکنید ،سه تا ظرف بردارید یکیش پلوی سفید ظرف دوم پلوی زعفرانی و ظرف سوم شوید پلو باشه من سیرپلویی هم داشتم اضافه کردم،سپس قابلمه نچسب بردارید و اول به ترتیب کل لایه زعفرانی را بریزید بعد نصف از برنج شویدی و بعد مواد تن ماهی و بعد دوباره برنج شویدی و در لایه آخر برنج سفید بریزید همه مواد را مقداری فشار دهید و برنج را دم کنید،نوش جان پ ن: برای سالاد هم کلم برگ سفید را با چاقوی تیز نازک برش بدید بعد هویج را هم رنده کنید و مقداری کشمش هم بریزید و سس که ترکیبی از ماست پرچرب،مایونز،نمک و فلفل،سرکه،آویشن هست را مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید،بهتره بعد از اینکه کلم ها را خرد کردید با دست مقداری فشار دهید تا کلم نرم تر و سس را بیشتر به خودش جذب کنه و سالادتون هم خوشمزه تر میشه
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بستنی_شکلاتی_با_طعم_نعنا
مواد لازم:
زرده تخممرغ: 4 عدد
شکر: 6 قاشق غذاخوری
آرد ذرت: 1 قاشق چایخوری
شیر کم چربی: نصف پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده: 200 گرم
آب نبات نعنایی: نصف پیمانه
نعنا تازه خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
خامه زده شده: یک و یک چهارم پیمانه
روش تهیه:
زرده های تخم مرغ، شکر و آرد ذرت را در کاسه ای بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا غلیظ شود و پف کند. شیر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بجوشانید. سپس شیر را به آرامی به مخلوط زرده، شکر و آرد ذرت اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را دوباره در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بجوشانید و آن را مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ و یکدست شود. مخلوط را دوباره در کاسه بریزید و شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا آب شود. بگذارید مخلوط خنک شود سپس ظرف را در یخچال قرار دهید. آب نبات نعنایی را در یک کیسه فریزر بریزید و با وردنه آنها را خرد کنید. آب نبات خرد شده را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. نعنای تازه خرد شده را نیز بیفزایید و هم بزنید. خامه را آنقدر بزنید تا غلیظ شود اما به راحتی از قاشق جدا شود. مخلوط، آب نبات و خامه را با هم مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. مخلوط را در یک قالب پلاستیکی و یا ظرف مخصوص بستنی بریزید و به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر قرار دهید. در این مدت زمان 1 یا 2 بار بستنی را با چنگال یا همزن برقی هم بزنید. بستنی آماده سرو است می توانید آن را با برگ های نعنا تزیین کنید.
@shirini71