eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
برای 6-8 نفر برای قالب 23 سانتیمتری میتونین مواد دستورو نصف کنین یا در قالب کوچکتر تهیه کنین تا لیدی فینگر کمتری نیاز باشه برای کرم: 2 زرده تخم مرغ بزرگ 1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری یا 30 میلی لیتر آب 1ونیم پیمانه یا 355 میلی لیتر شیر 1 قاشق غذاخوری آرد 113 گرم کره 227 گرم پنیر ماسکارپونه نرم 2 پیمانه یا 473 میلی لیتر خامه صبحانه، سرد - برای پوره توت فرنگی: 3-4 پیمانه توت فرنگی(صبر کنین توت فرنگی شیرین بیاد بازار) 1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر - 60-80 عدد بیسکوییت لیدی فینگر 2 پیمانه توت فرنگی برای تزیین - ابتدا کرم رو تهیه کنید تا وقت باشه سرد شه،زرده ها و شکر رو یک دقیقه با همزن بزنین، در طرف دیگه،داخل کاسه کوچکی، نشاسته ذرت و آب رو مخلوط کنین و به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب 2-3 دقیقه با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن و رنگش روشن شه،حالا داخل قابلمه کوچک، شیر و آرد رو روی حرارت ملایم گرم کنین، مدام هم بزنین تا بخار بیاد بالا ولی نجوشه، حالا شیر گرم رو به آرامی و کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و مدام هم بزنین. حالا مخلوط رو داخل قابلمه برگردونین و روی حرارت ملایم، 4-5 دقیقه با لیسک مخلوط کنید تا غلیظ شه مثل پودینگ. از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. روی کرم سلفون بزارین تا پوسته نبنده.یعنی سلفون در تماس با کرم باشه.بعد بزارین یخچال بعد از سرد شدن. بعد ازینکه کاملا سرد شد، از یخچال دربیارین و پنیر رو اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنین تا مخلوط شه.بعد خامه رو اضافه کنید و 4-5 دقیقه بزنین تا پفی شه و فرم بگیره. برای پوره توت فرنگی، توت فرنگی ها و شکر رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین. داخل قالب کمربندی یا رینگ یا طلق، دیواره ها و کف قالب بیسکوییت های لیدی فینگر که یک طرفشونو داخل پوره توت فرنگی فرو کردین رو بچینین، نیاز بود لیدی فینگر رو ببرین تا کاملا فیت شن و جال خالی نمونه.حالا از کرم بدین روی لیدی فینگر ها و یک لایه لیدی فینگر که اینسری هر دو طرفشونو داخل پوره فرو کردین رو بچینین و دوباره کرم و دوباره لیدی فینگر و در آخر کرم. تیرامیسو رو داخل یخچال بزارین حداقل 8 ساعت.بعد دربیارین و قالب یا رینگ یا طلق رو بردارین و دورش روبان ببندین و روشو با توت فرنگی تزیین کنید. میتونین با بریلو یا شیره، روی توت فرنگی ها بزنین با فرچه. ترجمه شده از سایت انگلیسی : tatyanaseverydayfood.com @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون شیرمال دستپخت مدیر پز* آموزش هم میدم کدبانوهای که میخوان به پی وی مراجعه کنند آموزش هزینه یی هست😊😊😊 به ایدی مدیر مراجعه کنید @fyrwz431
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بستنی شاتوت شاتوت ۲۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم نشاسته ذرت ۱۰ گرم شکر ۸۰-۱۰۰ گرم شکلات ذوب شده برای روکش به دلخواه اول از همه لازمه شاتوت ها پوره بشه من با گوشتکوب برقی پوره کردم بعد شکر و نشاسته و خامه رو با هم مخلط کرده و پوره رو اضافه کرده و روی حرارت ملایم ده دقیقه هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه، پس از کمی خنک شدن توی قالب ها ریخته میزاریم فریزر کامل یخ بزنه ۶-۸ ساعت در صورت تمایل در شکلات ذوب شده میزنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 بادمجان ۵ عدد_گوجه فرنگی ۵_۶ عدد_سیر درشت یک بوته_نمک، فلفل، زردچوبه_تخم مرغ دو عدد بادمجانها رو در فر یا روی گاز کباب کنین و بعد از اینکه کباب شد پوستش رو جدا می کنیم و ساتوری می‌کنیم .در روغن سیر رنده شده و زردچوبه رو می‌ریزیم و مدت کوتاهی تفت می دهیم و بادمجان ها رو بهش اضافه می‌کنیم و با روغن تفت می دهیم سه عددگوجه را پوست کنده و ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه و تفت می دهیم، دو عدد گوجه ی دیگر را پوست کنده و رنده می کنیم به مواد افزوده نمک و فلفل زده در تابه را گذاشته تا آب مواد تمام شود. بعد از اینکه آماده شدتخم مرغ ها رو مثل املت اضافه می کنیم و هم می زنیم یا این که تخم مرغ را جدا نیمرو کرده روی میرزا قاسمی می گذاریم. این روشی هست که من تهیه می کنم، کم و زیاد کردن نسبت بادمجان و گوجه و سیر سلیقه ای هست. می توانید از کمی رب گوجه استفاده کنید ولی من فقط از گوجه فرنگی استفاده می کنم چون طعم عالی به میرزا قاسمی می ده! 🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 🧚‍♀ چهاردهم تیر ماه ۱۴۰۱ 🧚‍♀ 🍋ناشتا : 1 عدد کیوی 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚠️جالبه که بدانید علت خوشمزگی بال مرغ چربی زیادی است که در آن قسمت‌ها انباشته شده است و چون مواد شیمیایی و سمی میتوانند در چربی حل شوند با خوردن این قسمت خود را دچار بیماری می کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا