آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_مجلسی
#تیرامیسو_توت_فرنگی
برای 6-8 نفر
برای قالب 23 سانتیمتری
میتونین مواد دستورو نصف کنین یا در قالب کوچکتر تهیه کنین تا لیدی فینگر کمتری نیاز باشه
برای کرم:
2 زرده تخم مرغ بزرگ
1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری یا 30 میلی لیتر آب
1ونیم پیمانه یا 355 میلی لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری آرد
113 گرم کره
227 گرم پنیر ماسکارپونه نرم
2 پیمانه یا 473 میلی لیتر خامه صبحانه، سرد
-
برای پوره توت فرنگی:
3-4 پیمانه توت فرنگی(صبر کنین توت فرنگی شیرین بیاد بازار)
1/2 پیمانه یا 100 گرم شکر
-
60-80 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
2 پیمانه توت فرنگی برای تزیین
-
ابتدا کرم رو تهیه کنید تا وقت باشه سرد شه،زرده ها و شکر رو یک دقیقه با همزن بزنین، در طرف دیگه،داخل کاسه کوچکی، نشاسته ذرت و آب رو مخلوط کنین و به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب 2-3 دقیقه با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن و رنگش روشن شه،حالا داخل قابلمه کوچک، شیر و آرد رو روی حرارت ملایم گرم کنین، مدام هم بزنین تا بخار بیاد بالا ولی نجوشه، حالا شیر گرم رو به آرامی و کم کم به مخلوط زرده اضافه کنید و مدام هم بزنین. حالا مخلوط رو داخل قابلمه برگردونین و روی حرارت ملایم، 4-5 دقیقه با لیسک مخلوط کنید تا غلیظ شه مثل پودینگ.
از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین. روی کرم سلفون بزارین تا پوسته نبنده.یعنی سلفون در تماس با کرم باشه.بعد بزارین یخچال بعد از سرد شدن.
بعد ازینکه کاملا سرد شد، از یخچال دربیارین و پنیر رو اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنین تا مخلوط شه.بعد خامه رو اضافه کنید و 4-5 دقیقه بزنین تا پفی شه و فرم بگیره.
برای پوره توت فرنگی، توت فرنگی ها و شکر رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین.
داخل قالب کمربندی یا رینگ یا طلق، دیواره ها و کف قالب بیسکوییت های لیدی فینگر که یک طرفشونو داخل پوره توت فرنگی فرو کردین رو بچینین، نیاز بود لیدی فینگر رو ببرین تا کاملا فیت شن و جال خالی نمونه.حالا از کرم بدین روی لیدی فینگر ها و یک لایه لیدی فینگر که اینسری هر دو طرفشونو داخل پوره فرو کردین رو بچینین و دوباره کرم و دوباره لیدی فینگر و در آخر کرم.
تیرامیسو رو داخل یخچال بزارین حداقل 8 ساعت.بعد دربیارین و قالب یا رینگ یا طلق رو بردارین و دورش روبان ببندین و روشو با توت فرنگی تزیین کنید. میتونین با بریلو یا شیره، روی توت فرنگی ها بزنین با فرچه.
ترجمه شده از سایت انگلیسی :
tatyanaseverydayfood.com
@shirini71
نون شیرمال دستپخت مدیر پز* آموزش هم میدم کدبانوهای که میخوان به پی وی مراجعه کنند آموزش هزینه یی هست😊😊😊 به ایدی مدیر مراجعه کنید
@fyrwz431
بستنی شاتوت
شاتوت ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
شکر ۸۰-۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده برای روکش به دلخواه
اول از همه لازمه شاتوت ها پوره بشه من با گوشتکوب برقی پوره کردم بعد شکر و نشاسته و خامه رو با هم مخلط کرده و پوره رو اضافه کرده و روی حرارت ملایم ده دقیقه هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه، پس از کمی خنک شدن توی قالب ها ریخته میزاریم فریزر کامل یخ بزنه ۶-۸ ساعت
در صورت تمایل در شکلات ذوب شده میزنیم
@shirini71
#میرزا_قاسمی
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
بادمجان ۵ عدد_گوجه فرنگی ۵_۶ عدد_سیر درشت یک بوته_نمک، فلفل، زردچوبه_تخم مرغ دو عدد
بادمجانها رو در فر یا روی گاز کباب کنین و بعد از
اینکه کباب شد پوستش رو جدا می کنیم و ساتوری میکنیم .در روغن سیر رنده شده و زردچوبه رو میریزیم و مدت کوتاهی تفت می دهیم و بادمجان ها رو بهش اضافه میکنیم و با روغن تفت می دهیم
سه عددگوجه را پوست کنده و ریز خرد می کنیم و به مواد اضافه و تفت می دهیم، دو عدد گوجه ی دیگر را پوست کنده و رنده می کنیم به مواد افزوده نمک و فلفل زده در تابه را گذاشته تا آب مواد تمام شود.
بعد از اینکه آماده شدتخم مرغ ها رو مثل املت اضافه می کنیم و هم می زنیم یا این که تخم مرغ را جدا نیمرو کرده روی میرزا قاسمی می گذاریم.
این روشی هست که من تهیه می کنم، کم و زیاد کردن نسبت بادمجان و گوجه و سیر سلیقه ای هست.
می توانید از کمی رب گوجه استفاده کنید ولی من فقط از گوجه فرنگی استفاده می کنم چون طعم عالی به میرزا قاسمی می ده!
🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🧚♀ چهاردهم تیر ماه ۱۴۰۱ 🧚♀
🍋ناشتا : 1 عدد کیوی
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود
@shirini71
#پیام_سلامتی
⚠️جالبه که بدانید
علت خوشمزگی بال مرغ
چربی زیادی است که
در آن قسمتها انباشته شده است
و چون مواد شیمیایی و سمی
میتوانند در چربی حل شوند
با خوردن این قسمت
خود را دچار بیماری می کنید.
@shirini71