#پلو_میگو_قالبی
سه چهارتا پیاز رو خلال کنید،توی ماهیتابه سرخ کنید و بردارید بگذارید کنار.توی همون ظرف یک پیمانه کشمش شسته شده رو سه چهار دقیقه تفت بدین و بردارین.بعد حدود ششصد گرم میگوی پاک شده رو بریزین داخل ماهیتابه و ده دقیقه(تا زمانی که آبش کشیده بشه)تفت بدین..بهش دو قاشق گرد لیمو،نمک،فلفل،کمی زردچوبه و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید،پیاز و کشمش رو به ظرف برگردونید و زیرشو خاموش کنید.این مواد رو لای پلو زعفرونی آبکش شده بریزید و بگذارید دم بکشه و بعد نوش جان کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شوید_پلو #ماهی #ماهی_حلوا
طرز تهیه:
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
@shirni71
#شیک_موزوبستنی_وانیلی🍌🍦
ما تو خونه همیشه میوه های مناسب اسموتی و شیک مثل موز، انبه، توت فرنگی رو فریز میکنیم که همیشه در دسترس باشه، کلا برای شیک ها میوه فریز شده بهتره👩🏻🍳
دوتا موز یخ زده، یک لیوان بستنی وانیلی ساده و نیم لیتر شیر رو داخل همزن بریزین و میکس کنین، در آخر بهش پودر نارگیل و پودر بادام اضافه کنید و تمام😍 این دوتای آخر رو میتونید حذف کنید، چون بدون بادام ونارگیل هم این ترکیب خیلی خوشمزس😋
پاشید درستش کنید که این نوشیدنی مقوی و خوشمزه و خنک تو این هوا خیلی میچسبه👌🏻
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
@mivhe71
#فالوده_طالبی🍈🍸
طالبی بزرگ 1 عدد
یخ قالبی 1 پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
عرق نسترن 1 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری (دلخواه)
گل سرخ برای تزیین
طرز تهیه: اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هستههایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپساز، شروع کنید به خارج کردن توپهای طالبی. این توپها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد.
طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید.
@mivhe71
#شیرینی_پفکی_گردویی
زرده تخم مرغ......3 عدد
پودر شکر......100 گرم
هل.....1/2 قاشق چای خوری
وانیل
گردو نگینی خرد شده......125 گرم
ابتدا زرده و پودر شکر و وانیل با همزن بزنید.تا کاملا سفید و کشدار بشه.دقت کنید حتما وسط هم زدن دور کاسه را تمیز کنید.تا زرده دور کاسه هم بخوره.این کار باعث میشه شیرینی بوی زخم نگیره.گردو را نگینی خرد کنید و همراه هل اضافه کنید.کف سینی را کاغذ بندازید.با قاشق چای خوری داخل سینی بریزد.حتما با فاصله بریزد.شیزینی حین پخت کمی باز میشه.اگه گردو کم باشه ، موقع پخت پهن و صاف میشه.داخلش هم پوک نمیشه.زیر شیرینی اصلا نباید تغییر رنگ بده.با درجه 150 به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار می دهیم
@shirini71
#شیرینی_موزائیک
۲بسته بیسکوئیت پتی بور ساده رو خرد کردم باید کمی درشت باشه وپودر نشه نصف پاکت خامه صبحانه (تو پاکتهای صورتی هستش)رو تو قابلمه ریختم و رو حرارت گرم کردم تا داغ بشه ولی نجوشه ۱۲۰ گرم شکلات تخته ای رو خرد کردم وبه خامه داغ اضافه کردم وبهم زدم واز رو حرارت بر داشتم تا شکلات کاملا حل بشه وبه بیسکوئیتها اضافه کردم و نصف لیوان گردوی خرد شده ریختم و خوب مخلوط کردم ولی نباید له کنید(از هر مغزی میتونید استفاده کنید) اگه دیدید بیسکوییتها خوب به مواد شکلاتی آغشته نشد میتونید یکی دو قاشق شیر سرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا موادتون کمی چسبناک بشه
مواد را روی سلیفون ریختم ورول کردم و سلیفون رو خوب دور مواد پیچیدم و داخل یخچال گذاشتم تا مواد خودش رو بگیره و سفت بشه وبعد سلیفون دورش رو باز کردم و برش زدم
@shirini71
#ترشي_نازخاتون
طرز تهيه
ا كيلو بادمجان كبابي
گوجه فرنگي سه عدد
سير يه بوته
سركه يا آب غوره به ميزان لازم
ريحان بنفش خوردشده ا فنجان
نعناع خشك ٢قاشق
گوجه و سير رو خورد مي كنيم با بادمجون كبابي شده كه ساطوريش كرديم مخلوط مي كنيم.بعد تمام مواد را مخلوط مي كنيم
@shirini71
#پیتزای مرغ و قارچ
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش
طرز فرم گرفتن گاناش برا تزئین کیک
خامه کشی کیک
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
💖 بیست و پنجم تیر ماه ۱۴۰۱ 💖
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ
🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک
🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده
🍋عصرانه : 2 عدد میوه
🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید
@shirini71
#پیام_سلامتی
#عفونت_چشم
①⇦شبی یک قطره عسل داخل چشم بچکانید.(۷ الی ۱۴ شب)
②⇦بعد از دو هفته یک دوره ۷ الی ۱۴ شب شستشو با عرق رازیانه
③⇦ماساژ چشم
@shirini71
#خورشت_باميه با مرغ
دو تا پياز متوسط و دو حبه سير را سرخ كردم و كنار گذاشتم
يك كيلو مرغ تكه شده، قسمت بالاى رون را توى كمى روغن تو تابه گذاشتم و در حرارت متوسط شروع به سرخ كردن كردم.
روش را زردچوبه و نمك زدم و در حين سرخ كردن اين رو و اون روش كردم تا حالش جا اومد و خوشگل و رنگى شد.
وقتى كمى به روغن افتاد، دو تا گوجه رنده شده و دو قاشق رب بهش اضافه كردم و حرارت را كمتر تا قشنگ سرخ و خوشرنگ شه! راستى يادم نره پياز و سير سرخ شده را هم بهش اضافه كنين.
كمى اي توش بريزين درش را هم بگذارين.
باميه من شيشه اى و حاضر بود ولى شما باميه اتون را كمى سرش را چاقو كنين ولى نه خيلى از ته و بعد پنج دقيقه تو اب نمك دار بجوشونين و سرخش كنين.
توى خورشت ابليمو و فلفل فراوون بزنين و باميه را هم اضافه كنين تا جا بيافته!
بعد هم يا برنج نوش جون كنين!
@shirini71
#ترامیسوی_شکلات_سفید
خامه ۳۰۰ گرم
شکر ۱ق.غ
قهوه دم کرده ۱لیوان
بادام پرک ۵۰ گرم
بیسکوئیت تیرامیسو ۱بسته
شکلات سفید ۳۵۰ گرم
ابتدا شکلات سفید را به روش بن ماری آب می کنیم و با خامه خوب مخلوط می کنیم.در ظرفی شکر و قهوه را مخلوط کرده بیسکوئیت ها را در قهوه غلطانده یک ردیف می چینیم کمی پرک بادام ریخته سپس کمی از کرم شکلات به همین ترتیب لایه ها را چیده در مرحله اخر با کِرم بیسکوئیت ها را پوشانده با پرک بادام و پودر قهوه تزئین می کنیم و آماده سرو است.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_بستنی
برای درست کردن کیک بستنی اول به یه کیک با بافت سبک نیاز داریم که بعد از یخ زدن سفت نشه
کیک پیشنهادی من کیک اسفنجی یا کیک شیفون هست
چون قبلاً براتون کیک اسفنجی درست کردم این بار میخوام با یه دستور عالی کیک شیفون درست کنم
#کیک_شیفون
تخم مرغ ۳ عدد
ِآرد ۱ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
روغن ۱/۴ لیوان
آب یا آبمیوه ۱/۴ لیوان
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
۱ کیلو بستنی
۸۰ گرم خامه صبحانه
۴۰ گرمشکلات
🔥من از قالب لوف به سایز ۲۳ در ۱۳ استفاده کردم
طرز تهیه
مثل همیشه اول آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید
کف قالب کاغذ روغنی بندازید و فر رو هم با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم، روشن و کشدار بشه
آب و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله بطور پراکنده روی مواد قبلی الک کنید و با همزن دستی به آرومی مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست بشه
مواد رو داخل قال بریزید و توی فر حدود ۴۰ دقیقه بزارید بپزه
بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد اطرفش رو آزاد کنید و کیک رو روی پارچه نخی برگردونید تا کاملاً سرد بشه
🔥کیک رو تو مشما بزارید و یک روز بزارید تو یخچال استراحت کنه
یک لایه نازک روی کیک رو برش بدید و کنار بزارید
داخل کیک رو خالی کنید و بستنی دلخواهتون رو توش بریزید
بستنی رو از فریزر در بیارید و بزارید چند دقیقه بمونه تا کمی نرم بشه
به هیچ وجه نباید شل و آبکی باشه چون کیک رو خراب میکنه
من ۱ کیلو بستنی وانیلی داشتم که به نصفش کمی پوره توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده اضافه کردم اول این بستنی رو توی کیک ریختم یک ربع توی فریزر گذااشتم و بعد بستنی ساده رو روش ریختم
روی بستنی رو صاف کنید
اون لایه نازک کیک رو روی بستنی بزارید و چند ساعت احازه بدید توی فریزر بمونه تا یخ بزنه
خامه و شکلات رو داخل یه کاسه بریزید و روی بخار کتری بزارید تا یکدست بشه
کیک رو از قالب خارج کنید و با گاناش و میوه های خوشمزه تابستونی تزئینش کنید
@shirini71