#خورشت #خورشت_قیمه_بادمجان__سیب_زمینی
برای درست کردن قیمه یدونه پیاز بزرگ رو خرد کرده وتوی روغن تفت میدم,گوشت وزردچوبه رو اضافه میکنم وخوب گوشت رو تفت میدم واب میریزم وبعداز جوش اومدن اب زیرش رو کم میکنم ومیزارم به حال خودش بپزه.
چهار قاشق لپه رو شسته وبا اب میزارم بپزه.
نیم ساعت اخرپخت گوشت لپه پخته شده رو به گوشت اضافه میکنم,دو قاشق رب رو توی کمی روغن سرخ میکنم وتوی خورش میریزم.
یدونه لیموخشک رو میشکنم وپوست ودونه اش رو جدا میکنم وفقط پره های سیاه لیمو رو توی خورش میریزم.
بادمجونهارو سرخ کردم ودرآخر روی خورشت برای چنددقیقه چیدم،چون بادمجونها سرخ شدن. نیازی نیست زیاد توی خورش پخته بشن،میتونید درآخر فقط سرخشون کنید وروی خورش بذارید.
نمک وزعفرون رو توی خورش میریزم وقبل از خاموش کردن کمی پودر دارچین وگلاب اضافه میکنم.
لپه رو جدا میپزم چون بوی لپه رو توی خورش دوست ندارم.
#خوراک_هویج #پلو_هويچ 🥕🍛
ابتدا يه پيازدرشت را خردكرده وباروغن تف ميديم وبعد مرغ را تف ميديم وكمي نمك و زردچوبه وادويه كاري ميريزيم وبه اندازه دو ليوان آب ميريزيم تا حدي كه آب سطح مرغ رو بپوشونه وبعد ازاينكه مرغ درحال پختن است زعفرون مي ريزيم به اندازه اي كه مرغ ها طلايي رنگ بشن
هويج ها رو كه از قبل بصورت چوب كبريت خلال كرده با روغن سرخ كرده و بعد از اينكه سرخ شد مقداري از آب مرغ روي آن ميريزيم تا هويج ها پخته شوند (درهمان ماهي تابه كه هويج ها سرخ كردين مقداري آب مرغ ميريزيم تا پخته بشن ) به همراه كمي زعفرون و بعد از اينكه هويج ها پختن به اندازه ذائقه خودتان هرچقدر كه دوست داريد شكر ميريزيد روي هويج ها، ومن به اندازه چهار قاشق غذاخوري شكر ريختم و بعد مرغها رو از توي قابلمه در آوردم گذاشتم كنار هويج ها تا كمي طعم بگيره و هر زمان كه به روغن افتاد (جاافتاد)و يك ربع به سرو آن به اندازه دو قاشق غذاخوري آب غوره يا آبليمو بريزيد وطعم ملسي به خودش بگيره و اگه هم دوست داشتيد با كمي خلال پسته تزيين كنيدنوش جونتون😋😍😘
#كيك_فندقی
👩🍳مواد لازم
تخم مرغ ٣ عدد
آرد سفيد قنادي ٢ پيمانه معادل ٣٠٠ گرم
ماست نصف پيمانه معادل ١٥٠ گرم
شكر ١ پيمانه معادل ٢٠٠ گرم
روغن مايع دو سوم پيمانه معادل ١٥٠ گرم
بكينگ پودر ١ قاشق غذاخوري
پودر هل وکاکائو ١ قاشق چايخوري
وانيل نوك قاشق چايخوري
گلاب ٢ قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده ٢ قاشق غذاخوري(اختياري)
عسل ١ قاشق غذاخوري
#طرز_تهیه
تخم مرغ،شكر و وانيل رو با همزن هم ميزنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه.ماست،روغن مايع،عسل،گلاب،زعفران و هل رو اضافه و در حد مخلوط شدن هم ميزنيم.آرد و بكينگ پودر رو ٣ بار الك كرده و كم كم اضافه و با همزن دستي يا ليسك مخلوط ميكنيم.نیمی از مواد را جدا کنید وبه آن پودر کاکائوبزنید.
فر رو با دماي ١٨٠ گرم كنيد.من با دماي ١٨ گذاشتم ١٥ دقيقه بپزه.همزمان دما از پايين و گريل روشن بود.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#کوکو_سبزی_مجلسی
اول یدونه سینه ی مرغ رو باااااریک برش زدم و با پیاز و زعفرون و نمک و فلفل و پاپریکا مزه دا کردم و گذاشتم دوساعت تو یخچال استراحت کنه.
پنج تا خم مرغ رو نطفه شون رو گرفتم و با یک کیلو سبزی کوکو مخلوط کردم و ادویه های دلخواه زدم( زردچوبه، پاپریکا، آویشن،پولبیبر، فیرتاتای،نمک و پودر سیر و پیاز، از هر کدوم یک قاشق چایخوری)
اسلاید چهارم: ماهیتابه رو روغن ریختم و سبزی کوکو ریختم.
اسلاید پنجم: زرشک و گردو خرد شده ریختم، اگر پیاز داغ کریسپی هم دارین حتما بریزید.
اسلاید ششم: روشو کاملا با سبزی کوکو میپوشونم.
اسلاید هفتم: مرغ های مزه دار شده رو روش میچینم
خب میره رو گاز وقتی سرخ شد ،توی ماهیتابه ی دیگه ای برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ شه .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
l@shirini71
#_دلار
مواد لازم:
سبزى: گشنیز, نعناع, خنش(خلواش) و شوشاق 1.5 كیلو
نمك به مقدارى كه كمى شور شود
اگر سبزى هاى خنش و شوشاق كه سبزى هاى مخصوص شمال هستند در دسترس نباشد مى توان فقط ازگشنیز و نعناع استفاده كرد.
سبزى ها را با دقت طورى تمیز مى كنیم كه دم ضخیم سبزى جدا شود, پرهاى سبزى را میشوئیم و در آبكش مى گذاریم تا آبش برود.
آنگاه سبزى را لاى یك پارچه تمیز مى گذاریم و رطوبتش را كاملا میگیریم.
سپس مقدار متناسبى نمك روى سبزى مى ریزیم و آن را مى سائیم, مى توان در چرخ گوشت یا آسیاب برقى هم این كار را كرد.
دلار باید كمى شور باشد تا بجاى نمك استفاده شود.
بعد آن را در شیشه دردار مى ریزیم و همچنین مى توان براى مدتى در یخچال نگهدارى نمود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_بینظیر_لیمویی🍋
100 گرم آب لیمو🍋
150 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ🥚🥚
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف لیوان شیر🥛
کمی وانیل
70 گرم کره🧈
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
100 گرم آب لیمو🍋 ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ 🥚🥚، دو قاشق نشاسته ، شیر🥛 و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره🧈 اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید.مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم. یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم. و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.
@shirini71