دسر_خرما
مواد لازم:
شیر: یک لیتر
خامه : صبحانه ۲۵۰ گرم
خرمای بدون پوست و هسته : ۳۰۰ گرم
پودر ژلاتین : ۲ ق س
پودر کاکائو یا نسکافه ۱ ق م
طرز تهیه:
پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد پاشیده و بصورت بن ماری ذوب مکنیم
مابقی شیر با تمام مواد مخلوط و روی شعله ی ملایم میذاریم تادگرم بشه
(پوست و هسته خرما را گرفته و کاملا با چنگال له می کنیم و به مواد قبل اضافه میکنیم)
ترکیب شیر و ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و مدام هم می زنیم
این هم زدن تا وقتی ادامه داره که مواد با هم مخلوط شده و شیر به حد جوش برسه ولی نجوشه
سپس از روی حرارت برداشته
درظرف ریخته در یخچال ۵ ساعت خنک شد
میتونیم از صافی رد کنیم تا کرم یکدستی بده اما تکه های خرما هم زیر دندون بیاد لذتش و دوچندان میکنه
برای اینکه از قالب برگرده لازمه پودر ژلاتین دو ق دیگه اضافه بشه مجموعا ۴ ق س.
@shirini71
#آش_گردو
#آش
ابتدا نخود و لوبیا رو چند ساعت خیس کنید و چند بار آبشو عوض کنید بعد با بلغور گندم و آب گوشت یا آب قلم و زردچوبه و فلفل بزارین تا به مدت سه ساعت بپزه در نیم ساعت آخر هم سبزی آش رو اضافه کنید و بزارین تا آش جا بیفته .وبعد گردوی خرد شده رو بریزید بعد بزارید چند جوش بزنه ودر آخر با کشک و پیاز داغ و نعنا تزئین کنید
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
#کیک_پنیر_جعفری 🧀☘️
مواد لازم :
پنیر سفید یک پیمانه.
پنیر پیتزا یک پیمانه.
روغن زیتون یک دوم پیمانه.
آرد دو پیمانه.
بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری.
جعفری ساطوری شده یک پیمانه.
تخم مرغ سه عدد.
شیر کم چرب یک پیمانه.
نمک و فلفل کمی.
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کمکم اضافه و مخلوط میکنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود،
🍔 @shirini71
#تیرامیسو لیوانی 🍨😋
.
مواد لازم :
خامه صبحانه 400 گرم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
شکر 70 گرم (تقریبا نصف لیوان)
کیک خرد شده یا 2 تا 3 بسته بیسکوییت پتی بور
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری 2 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو برای تزیین
.
.
دستور تهیه :
● خامه رو یکی دو دقیقه با دور تند همزن میزنیم. پنیر ماسکارپونه و شکر رو بهش اضافه کرده و با همزن میزنیم. وانیل رو هم اضافه کرده و یه کم دیگه هم میزنیم. پودر قهوه رو با نصف لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و میذاریم ولرم بشه.
.
● حالا کف ظرف به مقدار کم از مخلوط خامه و پنیر میریزیم. بعد کیک خرد شده میریزیم یا بیسکوییت های پتی بور رو توی قهوه میزنیم و کف ظرف میریزیم. دوباره از مخلوط خامه و پنیر میریزیم (خیلی زیاد نه) و همین روند رو تا پر شدن ظرف ادامه میدیم. و لایه آخر بعد از مالیدن خامه و پنیر روشو پودر کاکائو الک میکنیم.
ظرف ها رو حداقل چهار ساعت میذاریم تو یخچال تا مواد خودشونو بگیرن. 😉
🍔 @shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_ششم آذر ماه ۱۴۰۱👯👯
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک قوطی کبریت پنیر+1عدد گردو+یک کف دست نان سنگک+1 حبه قند(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق غذا خوری لوبیاپلو+یک کاسه ماست(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه +چهار عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +10 قاشق سوپ جو+یک کف دست نان لواش(200کالری)
❣بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
@shirini71