#دونر_مرغ
#طرز_تهیه
برای دونر مرغ سینه مرغ را با پیاز ، زعفران ، نمک وفلفل کمی رب و کمی هم آب پخته و ریش ریش کنید
در تابه ای دوتا پیاز را ریز خرد کرده وبا کمی روغن زیتون یا کره یا روغن تفت داده سپس قارچ های شسته شده و خرد شده را اضافه کنید در تابه را گذاشته با حرارت کم که قارچ ها آب بندازه پخته بشه فلفل دلمه ای رنگی هم بعد به این ترکیب اضافه کنید آب قارچ ها که کشیده شد نمک را اندازه کنید مرغ ها را اضافه کرده پودر آویشن هم اضاف کرده وکمی بعد از روی حرارت برداشته بزارید خنک بشه بعد از خنک شدن خیار شور خرد شده وچند ق غ سس مایونز اضافه کرده اگر تند دوست دارید بازم فلفل اضافه کرده خوب مخلوط کرده وحداقل دو ساعت در یخچال گذاشته .
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#کله_جوش
گنجاندن کله جوش در برنامه غذایی خانواده در درازمدت می تواند از پوکی استخوان جلوگیری کند و به رشد و نمو کودکان و تشکیل استخوان های آنها کمک کند.
🍲مواد لازم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
گردو : 10 عدد
کشک : 200 گرم
آرد : 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط : 2 عدد
نعنا خشک : 2 قاشق غذاخوری
آب : 4 لیوان
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
🍲مراحل پخت
پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود.
گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید.
سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن 4 لیوان آب بریزید.
سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
پس از 10 دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه می کنیم.
در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر مواد بجوشد.
در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هجدهم_دی_ماه_۱۴۰۱🍊🍊
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق مربا خوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان جو + نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه+ دو عدد انجیر خشک + 5 عدد بادام خام
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس(کلم خیار گوجه کاهو پیاز قرمز )+ یک کفگیر غذای خونگی
🍋عصرانه : یک عدد هویج+ ۱۰ عدد پسته
🍋شام :یک کاسه ماست کوچک کم چرب+ یک کاسه سبزیجات بخار پز بهمراه یک تکه فیله مرغ
🍋بعد از شام 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود+ چند حرکت مخصوص شکم و پهلو
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
عادتهایی که احتمال ابتلا به دیابت را بالا میبرد !
▫️صبحانه نخوردن
▫️پرخوری و چاقی شکم
▫️بیتحرکی و ورزش نکردن
▫️عدم دریافت نور کافی خورشید
▫️گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی
▫️رژیم غذایی با پروبیوتیک کم
▫️شب بیداریهای طولانی مدت
▫️کمبود مصرف کافئین
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ته_چین_با_دورچین_مرغ
🍗برنج:2لیوان
زرده تخم مرغ:2عدد
ماست سون:6قاشق غذاخوری
روغن مایع:4قاشق غذاخوری
زعفرون آبکرده:به مقدار لازم
🥘ابتدا دو لیوان برنج که از دو ساعت قبل شسته بودم رو داخل آب جوش ریختم و کمی زنده تر از برنج معمولی آبکش کردم.
زرده و ماست و روغن و زعفرون رو داخل کاسه بزرگی ریخته و خوب هم زدم و بعد برنج رو بهش اضافه کرده و مخلوط کردم.
داخل ظرف مورد نظر مقداری روغن ریختم(من از ماهیتابه کوچیک و گود برای پخت ته چین استفاده کردم) بعد ته چین را داخلش ریخته و با قاشق روشو صاف کردم و دم کنی روش گذاشتم و حدود 40دقیقه بهش زمان دادم تا خوب دم بکشه و زیرش طلایی بشه.
برای دورچین هم سینه یا فیله مرغ رو با یدونه پیاز و ادویجات و فلفل دلمه رنگی و مقداری آب گذاشتم بپزه و بعد ریش کردم.
یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم نمک و زردچوبه زدم و مرغ تکه شده رو بهش اضافه کرده و باز تفت دادم ،یه قاشق چایخوری زعفرون بخاطر عطرش اضافه کردم و بعد یه قاشق رب داخلش ریختم و خوب تفت دادم(اگر دوست نداشتین رب رو حذف کنید و زعفرون رو بیشتر اضافه کنید)مقداری کاری هم بهش اضافه کرده و از روی حرارت برداشتم.داخل تابه ایی جدا مقداری کره ریخته و تفت دادم و به مرغم اضافه کردم.
نکته:میتونید مواد مرغ رو لابه لای ته چین هم بریزید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71