آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_برنجی
#نان_برنجی
مواد لازم:
آرد برنج_ 3 پیمانه
پودر قند_ ۲ پیمانه سرخالی (میتونید کمش کنید )
روغن جامد صاف _ 1 پیمانه
گلاب _نصف پیمانه
زرده تخم مرغ_ ۲ عدد
هل بدلخوا
روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا پوک بشه تقریبا ۷ دقیقه بعد زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و ۲ دقیقه دیگه هم میزنیم و آرد برنج را که خوب الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم بعد گلاب را اضافه میکنیم با نوک انگشتان شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که بشه با دست گلوله کرد
خمیر رو داخل کیسهفریزر به مدت 24در یخچال ساعت میگذاریم (یا میتونید ۱۲ ساعت در محیط آشپزخانه بزارید اگه زیاد گرم نیست) بعد از یخچال دربیارید بزارید یک ساعت در دمای محیط تا نرم شود بعد از مواد گلولههای هم اندازه
بردارید و با دست گرد کنید و روشون مهر بزنید بعد تخم خرفه بریزید و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته بشن
بعد از فر در بیارید و تا وقتی سرد نشدن دست نزنید.
نکته.
میتونید مواد شیرینی رو نصف کنید زعفران بزنید
@shirini71
https://eitaa.com/joinchat/2671640808C8157b25348
لینک گروه قرآن👆👆👆هم اکنون ختم دوره جدید، تلاوت جزء اول شروع شده،
همگی دعوتید
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاچینی_یا_پاچین_مرغ 😍😍
برای درست کردن این غذای بسیار خوشمزه به کتف مرغ نیاز داریم و برای مزه دار کردنش میتونید از قبل این کار رو انجام بدین یا مثل من بعد از برش دادنشون و جمع کردن گوشت کتف اون ها رو مزه دار کنید
مواد لازم:
کتف مرغ ۱۲ عدد
نمک، فلفل، پودرسیر، پودر زنجبیل، روغن زیتون، زردچوبه و زعفران
از پیاز هم میتونید استفاده کنید و پودر پاپریکا آویشن و کنجد هم میتونید استفادا کنید
پودر تمپورا و پودر سوخاری پانکو هم که اصل داستانه
روغن مخصوص سرخ کردنی
.
برای برش کتف ها ویدیو کامل و واضح گرفتم تا ببینید چقدر قشنگ و گوگول میشه کتف ها رو برش داد و گوشتشون را جمع کرد بعد از طعم دار کردن کتف ها بزاریدشون برای یک ساعت یا بیشتر کنار که خوب مزه بگیرند
حالا نوبت پودر تمپورا هست که یک پیمانه اون رو با یک پیمانه آب خیلی سرد ترکیب کنید و خوب هم بزنید و پاچین ها رو داخلش خوب بغلتونید و بعد از اون بزنید داخل پودر سوخاری و خوب بهم فشار بدین و جمع کنید تا قشنگ پودر بهش بچسبه و مثل ویدیو گرد و قلمبه بشن
.
روغن رو حسابی داغ کنید و پاجیتی ها رو داخلش بزارید یکم که سرخ شد میتونید جابجاشون کنید یا حتی از کنار بزاریدشون داخل روغن که خوب بمزن و سرخ بشن اگر از قابلمه کوچکتر استفاده کتید نیاز به روغن کمتری خواهید داشت
@shirini71
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_گوشت👇
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
@shirini71
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خامه فرم گرفته با خانه صبحانه
خامه ١ کیلو
پودر خامه ۵ ق غ
پودر شکر ١۵٠ الی ٢٠٠ گرم
وانیل ١ ق غ
همه رو با هم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ٨ الی ٢۴ ساعت بزارید فریزر تا کاملا سفت شه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ٧ الی ٨ دقیقه بزنید تا فرم بگیره
اگه خواستید خامه دیرتر آب بندازه به ازای هر ١ پیمانه خامه ای که فرم میدید ١ ق چ پودر ژلاتین رو روی ٢ ق غ آب سرد بپاشید و ٣ دقیقه کنار بزارید بعد روی بخار آب بن ماری کنید و بزارید کمی خنک بشه و وقتی خامه در حال فرم گرفتنه کم کم بهش اضافه کنید
.@mivhe71