#سوهان_کنجدی 🌸
▫️کنجد بو داده: یک لیوان
▫️شکر: نصف لیوان
▫️کره: 10 گرم
🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید
🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدمت علاقمندان به آموزش شیرینی😊
خوشمزه با بافتی مابین نخودچی وشیرینی آردی
مناسب برای پذیرایی درایام نوروز
#شیرینی_فسایی
آشپزی خاص
مواد لازم:
روغن جامد ۱۴۰ گرم
کره گیاهی ۵۰گرم
پودر قند ۱۵۰گرم
آردسفید ۲۲۰گرم
نشاسته ذرت ۳۰گرم
آردنخودچی ۶۰گرم
هل دوق چ
محلول زعفران وتخم خرفه یا کنجد به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن جامدرو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کرده وقتی از حرارت افتاد ۷تا ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا سفت بشه تا روغن صاف مخصوص شیرینی آماده بشه،،،روغن صاف شده رو باکره که به دمای محیط رسیده وپودرقند باهم مخلوط کرده وباهمزن برقی میزنیم تا پوک وحجیم بشه،،،،بعدهل (من هل سبز رو آسیاب میکنم عطرش بهترِ،،از پودرهل آماده استفاده نمیکنم)وآردسفید وآرد ذرت وآردنخودچی روباهم مخلوط کرده وبه مواد اضافه میکنیم وبا دست ورز میدیم ویا ازچرخ گوشت رد میکنیمfatimamoeni. خمیررو در پلاستیک فریزر بین ۲تا ۴ساعت دریخچال استراحت میدیم ،،،وبعد بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت یاچندمیل پهن میکنیم وقالب میزنیم،اصل کاتر نان فسایی گرد هست،،، من به سلیقه خودم با کاتر طرح برگ قالب زدم،وروش رو بامحلول زعفران وکنجدرومال زدم ودرفرگرم شده،،بادمای ۱۷۰درجه به مدت ۱۰ تا۱۵دقیقه بپزه،، دمای فرها متفاوتِ پس حین پخت شیرینیا روکنترل کنید تا نسوزه وبعد پخت شیرینی سفت نشه،،،
برای اینکه شیرینیا جذاب تر بشن من کاتر رو از روی پلاستیک زدم،،،،
اگه بعداز ورز دادن خمیر انسجام لازمه رو نداشت میتونید چند قطره روغن مایع اضافهکنید
🍔 @shirini71
من اومدم با یه غذای خیلی باحال😍
.
.
.
#بادمجون_پنیری
#غذای_فوری
مواد لازم:
🔶️دو تا بادمجون
🔶️دو قاشق روغن
🔶️یکی دو لیوان پنیر موزارلا رنده شده یا 🔶️پنیر پیتزا
🔶️سس مارینا یا سس کچاپ به اندازه دلخواه
🔶️250 گرم گوشت چرخ کرده یا سوسیس
🔶️یدونه فلفل دلمه سبز
🔶️یدونه پیاز قرمز خرد شده
🔶️نمک، فلفل، زردچوبه و پودر آویشن به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیاز خورد کنید و با کمی روغن تفت بدید بعد گوشت و فلفل دلمه خورد شد رو بهش اضافه کنید و در آخر نمک و ادویه هارو بریزید و هم بزنید تا گوشت کامل بپزه ، بعد بادمجان هارو پوست بکنید و بصورت حلقه ای برش دهید،ظرف فر را آماده کنید و با روغن کف ظرف چرب کنید، بعد یک لایه بادمجان گذاشته،و بعد با سس مارینا یا کچاب روشو بپوشونید و لایه آخر پنیر بریزید و همین مراحل را برای لایه دومم انجام بدید ، بعد ظرفو برای مدت 30 الی 35 دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا روی بادمجونا کامل بپزن و روش طلایی بشه بعد از فر دربیارید و جعفری خورد شده روش بریزید نوش جان کنید.
@shirini71
#اسموتی_نارنگی🍊
#نوشیدنی_سرد
محتویات:
نارنگی ۲ عدد
شیر ۱/۲ فنجان
موز ۱/۲ عدد
عسل ۱ قاشق چای خوری
ماست یونانی ۱/۴ فنجان
وانیل کمی
🍊🍊🍊🍊
ابتدا نارنگی را فیله نمائید. برای فیله کردن نارنگی بعد از پوست گرفتن آن، هر پره نارنگی را روی تخته آشپزخانه بگذارید و با چاقو ابتدا قسمت جلویی پره نارنگی را ببرید، حال با نوک چاقو لایه رویی نارنگی را جدا کنید و در انتها قسمت پشتی را جدا نمائید.
سپس تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و ترکیب نمائید.
╭┄✵🍸🥃🍷🍹🥤🍺✵┄╮
🆔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
نوشیدنی دورنگ درست کن
#نوشیدنی_دورنگ🍹
مواد لازم: 👩🏻🍳
گل پنیرک 2 قاشق غذاخوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 1 عدد
یخ 4-5 قالب
.
⭕️پنیرک رو میتونین از عطاری تهیه کنین⭕️
1. دو قاشق گل پنیرک رو داخل لیوان میریزیم و نصف لیوان آب بهش اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه بهش زمان میدیم تا رنگش آزاد بشه.
2. داخل یک لیوان دیگه 2 قاشق عسل میریزیم و یک چهارم سایز لیوانمون آب میریزیم و به هم میزنیم تا رقیق بشه.
3. داخل لیوان 4-5 قالب یخ میریزیم و آب لیمو ترش تازه رو اضافه میکنیم.
4. عصاره پنیرک که کاملا رنگ پس داد( بنفش پر رنگ میشه)، از صافی رد میکنیم و داخل لیوان میریزیم.
5. چون لیمو اسیدیه باعث تغییر رنگ عصاره پنیرک میشه و تقریبا از iبنفش به صورتی تغییر رنگ میده 😍
تمااااام♥️
@shirini71