#شیرینی_پفکی_مرنگ_بدون_فر
سفیده تخم مرغ ۲عدد
پودر قند دو برابر سفیده تخم مرغ ها(حدودا نصف تا سه چهارم لیوان دسته دار)
آب لیمو ۱ق چایخوری
دوعدد سفیده تخم مرغ رو باهمزن خوب هم بزنید تا سفید رنگ و پفکی شود پودرقند رو اضافه کنید و هم بزنید یک قاشق آب لیموی تازه اضافه کنید و دوباره چند دقیقه هم بزنید تا زمانی که رد پره های همزن روی مواد بمونه مواد رو داخل قیف ماسوره دار ریخته و داخل قابلمه نچسب یا تابه با فاصله شکوفه بزنید(نیازی به چرب کردن کف قابلمه یا تابه نیست)دم کنی و شعله پخش کن بذارید بمدت حداقل یک ساعت بذارید بپزه درصورت تمایل میتونید مواد رو چند قسمت کنید و بهش رنگ خوراکی دلخواه بزنید و بعد ماسوره بزنید.
@shirini71
دایموند کوکی:
کره :۵۰گرم یا روغن کاملا جامد ۳۵_۴۰گرم
پودر شکر:۳۰گرم
زرده تخم مرغ:۱عدد
وانیل مایع:یک چهارم ق چ
اسانس بادام:۳_۴قطره
بادام درختی بدون پوست آسیاب شده:۳۰گرم
آرد سفید:۷۰گرم(تا خمیر لطیفی ایجاد شود)
زعفران به دلخواه
_کره به دمای محیط رسیده+پودر قند و زعفران را با دور تند همزن زده تا کمی حجم گرفته و سبک شود.
_زرده تخم مرغ و اسانسها را افزوده در حد جذب تخم مرغ با همزن بزنید.
_پودر بادام را مخلوط کنید.
_یکی دو ق از آرد دستور را کنار گذاشته و مابقی را اضافه کنید اگر چسبندگی زیاد بود کمی از آرد کنار گذاشته بریزید.
خمیر به هیچ عنوان ورز ندهید.
_خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و ۲ساعت در یخچال استراحت دهید.
_اگر از روغن کاملا جامد استفاده میکنید نیاز به استراحت داخل یخچال نیست.
_بین دونایلون با وردنه به ضخامت تقریبی ۳_۴میل پهن و با کاتر دلخواه برش زده و در سینی دارای کاغذ روغنی چیده
_در فر برقی کانوکشن۱۶۰درجه یا گازی ۱۷۵درجه طبقه وسط به مدت تقریبی ۱۲_۱۵دقیقه بپزید.
_بعد از خنک شدن حفره داخل کوکی ها را با انواع بریلو یا مارمالاد پر و سرو کنید.
_اگر این کاترها رو نداشتید میتونید از انواع کاتر ها استفاده کنید و مثل شیرینی مشهدی با مارمالاد جفت کنید
@shirini71
#کیک_کالباس👇👇😋😋
کیک کالباس فوق العاده برای مهمونی های عصرانه
موادلازم کیک کالباس: تخم مرغ درشت سه عدد.ماست یک لیوان.روغن یک فنجان.آردیک ونیم لیوان.بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری کالباس،قارچ.ذرت وفلفل دلمه ای ازهرکدام تقریبایک فنجان.نمک وفلفل وآویشن وپودرپاپریکابه میزان لازم
درابتداتخم مرغ وماست وروغن روکمی می زنیم وبعدآردالک شده وبکینگ پودرروهم اضافه می کنیم وکالباس وقارچ وفلفل دلمه ای وذرت روهم که بدون روغن حرارت دادیم تاآبش کشیده بشه روهم به موادکیکمون اضافه می کنیم وبرای عطروطعمش هم نمک وفلفل قرمزوآویشن وپودرپاپریکابه میزان کافی اضافه می کنیم وموادروخوب هم می زنیم ودرون قالب روچرب وآردپاشی می کنیم وکیکمون رودرون فرقرارمی دیم. این کیک کالباس روحدود40_50دقیقه درطبقه وسط وبادمای 200درجه بزارین👇👇
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
👌👌دوازدهم اردیبهشت 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
برای رفع سریع سرماخوردگی «شیر و زردچوبه» بخورید !🥛
زردچوبه باخواص آنتیاکسیدانی، سیستم ایمنی بدنتان را قوی کرده وبه بدن کمک میکند باکتریها و ویروسهایی که باعث عفونت میشوند را نابود کند
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیتزا_صبحانه
نون تافتون بسته بندی
گوجه دوعدد
تخممرغ دو عدد
نمک، فلفل، اویشن
پنیر پیتزا به میزان لازم
ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق
گوجه رو رنده کنید
داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین
حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین
نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن)
بعد تخم رو روی نون بشکونید ودر تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه
حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین
ودر اخر فلفل سیاه و واویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه
@shirini71