5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_قالبی_تکنفره 😍😋
ببین چه کیک قالبی ساده و جذابی اوردیم براتون 😍
✅️مواد لازم
دوتا تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف ق چ وانیل
روغن نصف لیوان
بیکینگ پودریک ق م
ارد یک لیوان سرخالی یا ۳/۴لیوان
✅️این کیک احتیاج به شیر یا اب نداره
✅️قالب یا فنجون حتما چرب کنید نچسبه
✅️مواد حتما هم دمای محیط باشه
✅️میتونید تو قالب بزرگتر یا قالب ۱۵ سانتی بریزید
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه تزیین ساده و شیک واسه ساده پسندا😍😉
تزیین با پالت و خامه ی رنگی و مروارید خوراکی 👌😍
واسه وقتایی که ابزار زیادی در دسترستون نیست برای تزیین کیک همچین تزیینی گزینه ی خیلی خوبیه😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ۲ قلم بهترین جایگزینِ قند، واسه کنار چایی درست کن!😍
سیصد گرم کنجد رو داخل تابه مقداری تفت بدید.
یکم که تغییر رنگ داد یک فنجان شیره انگور
اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
زیرگاز رو خاموش کنید یکم که از حرارت افتاد
به اندازه گردو بردارید و شکل بدید.
اینم از خوشمزههای سه سوتمون. حتما درست کنید. نوش جان.🤤
🌷#مچبوس گوشت كويتي🇰🇼
ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه
اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻
براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم
براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋
شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁
اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍
🍽👩🏻🍳
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شاک_شوکای_ترکیه
۲ عدد بادمجان متوسط
۲ عددسیب زمینی متوسط
۳ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز
۳ حبه سیر
نمک.زردچوبه.فلفل.آویشن
روغن زیتون
ابتدابادمجان را راه راه پوست گرفته مکعبی خردکرده داخل آبنمک انداخته تاهم تلخی آن گرفته شودوزمان سرخ شدن روغن کمتری جذب بکنه.
بامقدارخیلی کم روغن بادمجان راسرخ بکنید درتابه را بگذارید تا بخار پز شود، برای همین روغن کم مصرف میشود چندبار هم بزنید «5_8 دقیقه زمان نرم شدن و کمی سرخ شدن ».
باکمی کره یاروغن سیروپیازرنده شده راکمی تفت دهیدسپس رب وپوره گوجه رااضافه بهش مقداری نمک،فلفل و کمی آویشن اضافه بکنید کمی تفت دهید سپس بادمجان را اضافه بکنید و با شعله ملایم اجازه دهید سس غلیظ شود.
درهمین حین سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد بکنید بهش مقداری نمک بزنید،داخل تابه مقدارکمی روغن زیتون و زردچوبه بریزیدوسرخ بکنید.
وقتی سس گوجه و بادمجان غلیظ شدسیب زمینی روبهش اضافه و یک دقیقه هم بزنید تا مزه ها به خورد هم برود سپس اجاق را خاموش بکنید.
@shirni71
#پیازترشی_شکم_پر
فلفل دلمهاي سبز و زرد خلال شده از هر كدام يك عدد
*لوبياسبز يك پيمانه(100 گرم)
* هويج خلال شده متوسط دو عدد
* ساقه پيازچه به ميزان لازم
*سركه سفيد دو پيمانه
*سير خرد شده دو حبه
* نمك و فلفل به ميزان لازم
انتهاي پيازها را جدا كرده، يك برش عميق از سر تا انتهاي آنها ايجاد نموده و درون سركه به مدت یک هفته ميگذاريم تا نرم شوند. لوبيا سبزها را خرد كرده و به همراه كمي نمك و سركه روي حرارت ميگذاريم تا نرم شوند. پيازها را از سركه در آورده و پرههاي آنها را جدا ميكنيم. در ظرفي هويج، فلفل دلمهاي، لوبيا سبز، نمك، فلفل و سير خرد شده را مخلوط كرده و داخل هر پره پياز، مقداري از مواد را ريخته، سپس پرههاي پياز را روي هم آورده و به كمك ساقه پيازچه ميبنديم تا مواد از داخل آن خارج نشود
@shirini71