#کیک
#پاپ_کیک_چوبی
کیک خرد شده رو با کمی خامه صبحانه پودر پسته یا گردو خرد شده مخلوط کنید تا به حالت خمیری دربیاد بعد با دست به اندازه دلخواه برداشته گرد کنید به اندازه گردو، بعد چوبها رو داخل شکلات ذوب شده کرده و داخل پاپ کیکها فرو کنید بعد 2ساعت داخل یخچال گذاشته تا سفت بشه. بعد از یخچال خارج کنید داخل شکلات ذوب شده زده بعد ترافل رنگی دوباره بذارید یخچال.
نکته
به جای خامه از نوتلا یا سس شکلاتی هم میشه استفاده کرد.
میتونید برای تزیین از پودر پسته و کنجد هم استفاده کنید🎂🎂🎂🎂🎂
@shirini71
42.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_رشته
پیاز ۳ عدد
سبزی آش ۴۰۰ گرم
نخود، لوبیا چیتی و عدس هرکدام نصف پیمانه
سیر ۴ یا ۵ حبه
رشته آش ۱۰۰ گرم
کشک
نعنا خشک ۲ ق غ
فلفل سیاه و نمک
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_شربت_آلبالو_با_سس_آلبالو
✍طرز تهیه:
۴ تا تخم مرغ رو زرده و سفیده هاشونو جدا میکنیم.سفیده هارو توی یه کاسه بزرگ میریزیم و با همزن برقی میزنیم تا کمی پف کنه به یک لیوان پودر قند احتیاج داریم که نصفشو روی سفیده ها الک میکنیم و دوباره با همزن میزنیم تا کامل پف کنه و اگه کاسه رو برگردونیم نریزه.
به زرده ها نصف قاشق مربا خوری وانیل ز
میزنیم و بعد یکی یکی زرده هارو به سفیده ها اضافه کرده و با همزن میزنیم.قاطی که شدن بقیه پودر قند رو روشون الک میکنیم و یکم میزنیم.
نصف یه لیوان رو شربت غلیظ آلبالو میریزیم و بقیه شو آب میریزیم تا لیوان پر بشه و مخلوطش میکنیم و این یک لیوان شربت رو با نصف لیوان روغن مایع به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم تا پف تخم مرغا نخوابه.
۲ لیوان آرد رو با نصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر روی موادمون کم کم الک میکنیم و با لیسک به حالت دورانی مخلوط میکنیم.
مایه مون که آماده شد میریزیم تو قالب ۲ سانت بالای قالب خالی باشه کافیه چون پف مواد تو خودشه بیشتر از این پف نمیکنه.
میزاریم فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت۴۵ دقیقه.چک میکنیم اگه به خلال دندان نچسپید کیکمون آمادس.
#_نسرین_ساعد_از_موچش
برای سس آلبالو نصف لیوان شربت آلبالو درست میکنیم و توی یه قابلمه کوچیک میریزیم یه قاشق غذا خوری شکر و یک قاشق غذا خوری نشاسته بهش اضافه کرده و روی حرارت مدام هم میزنیم تا کمی غلیظ بشه بعد میزاریم سرد که شد توی قیف میریزیم و باهاش کیک رو تزیین میکنیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ترشی_هفت_بیجار_گیلانی
مواد لازم:
گوجه کال یا نارس ۱ کیلو
بادمجان ۴ عدد
هویج ۳ عدد
سیر ۱ بوته
فلفل سبز ۱۰ عدد(میتونید از مخلوط تند و شیرین استفاده کنید )
سبزی معطر تازه ریز خرد شده شامل نعنا،پونه،خالواش و چوچاق ۲ لیوان(اگر چوچاق و خالواش در دسترس نداشتید حذف کنید )
اگر از سبزی خشک استفاده میکنید ۴ ق غ بریزید
تخم گشنیز، گلپر،سیاهدانه، زردچوبه از هر کدام ۲ ق غ
نمک به میزان لازم
مخلوط سرکه و آبغوره تا جایی بریزید که روی مواد را بپوشاند
میتونید فقط از سرکه یا فقط از آبغوره استفاده کنید.
طرز تهیه:
گوجه ،هویج،سیر،فلفل،بادمجان را داخل غذاساز یا خردکن بریزید و ریز چرخ کنید.
میتونید با کارد هم ساطوری کنید تا ریز بشه.
سپس،سبزی معطر،نمک،زردچوبه، تخم گشنیز، سیاهدانه و گلپر بریزید.
من به میزان مساوی ،از مخلوط سرکه و آبغوره ریختم.
همه را باهم مخلوط کنید. یک روز در دمای محیط بزارید تا ترشی خودش را بگیرد.سپس در یخچال نگهداری کنید و بعداز ۳ روز آماده هست
14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین گراتن سیب زمینی که خوردی 🥔💦
سيب زمينی : ۶ عدد
شير : ۱ لیوان
كره : ۳۰ کرم
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
پنير پيتزا : به ميزان لازم
نمک و فلفل
آب و يخ
دسر کدو حلوایی
کدو رو گذاشتم پخته بشه
بعد پوره کردم
یک لیوان پوره کدو حلوایی دو لیوان شیر دوقاشق نشاسته ذرت و۴تا۶ قاشق شکر بسته به شیرین بودن کدوتون داره وکمی وانیل ودارچین خوب همه رو با هم مخلوط کردم
وگذاشتم روی شعله گاز ومدام هم زدم
تابه غلظت مورد نظر برسن یکی دو قاشق کره اضافه کردم وشعله رو خاموش کردم
کمی که خنک شد مقداری از دسر روداخل ظرف سروم ریختم وبعد از اون از پودر بیسکوییت حالا هر نوع بیسکوییتی که در دسترس دارید(من از ساقه طلایی استفاده کردم فوق العاده بود ) مقداری هم گردو خورد شده میریزیم
وبعد از مواد دسرمون میریزیم روی بیسکوییتها میزاریم یخچال یک ساعتی
نوشجان
@shirini71