eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر کدوم از پست ها ساده یا پیچیده با کلی عشق درست میشه🩷چون نگاه شما برام ارزشمنده. براتون گوشه ای از پشت صحنه هم گرفتم تمام مراحل کارهای خونه برام لذت بخشه🥰 مواد لازم تیرامیسو گل رز: ۱۵ عدد بیسکوئیت لیدی شربت گل رز(سیروپ) ۴ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری رنگ خوراکی صورتی به دلخواه شیر نصف پیمانه مواد تاپینگ تیرامیسو: به انتخاب خودتون میتونید با خامه قنادی یا خامه صبحانه درست کنید. تاپینگ با خامه قنادی👇 پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم خامه قنادی ۱ پیمانه تاپینگ با خامه صبحانه پنیر ماسكارپونه ۱۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم پودر قند به میزان دلخواه پنیر را بزنید تا باز شود و بعد خامه سرد صبحانه را فرم دهید و بعد هر دو را با هم مخلوط کنید و پودر قند را اضاف کنید قاشق قاشق پودر قند اضاف کنید و تا جایی که شیرینی تاپینگ مورد پسندتون باشه. فقط سریع انجام بدید که خامه و پنیر شل نشه⛔️ وطبق ویدئو اسمبل کنید. به تاپینگ کمی رنگ صورتی اضاف کنید که خوشرنگ بشه. تیرامیسو بهتره یک شب استراحت کنه تا خوشمزه تر بشه👌 طعمش خیلی لذت بخشه و همه پسنده مطمئنم دوسش خواهید داشت. 👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم جهت تهیه ی کیک نسکافه و کاکائو : آرد ۲پیمانه(۲۵۰گرم) تخم مرغ ۴عدد پودر نسکافه ۲ ق غ شیر گرم ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم) روغن مایع ۳/۴لیوان(۱۵۰ گرم) بکینگ پودر ۲ ق چ(۱۰گرم) وانیل ۱/۴ ق چ شکر ۱ پیمانه(۲۰۰گرم) پودر کاکائو ۲ق غ(۱۴گرم) طرز تهیه: ابتدا نسکافه رو با شیر گرم مخلوط کرده و کنار میگذاریم. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن اینقدر میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار بشه (حدود ۱۰ دقیقه میزنیم) سپس روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن میزنیم. مخلوط شیرونسکافه را به مایه اضافه کرده و مخلوط میکنیم. از آرد ۲ق غذاخوری برمیداریم بجاش ۲ق غ کاکائو اضافه میکنیم. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر و کاکائو رو که قبلا ۳بار الک کردیم به مایه اضافه کرده و با لیسک یا همزن دستی مخلوط میکنیم. در قالب که با ارده یا روغن جداکننده چرب کردیم میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰درجه که از یک ربع قبل روشن شده میگذاریم. حدودا بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان میبره بستگی به دمای فر داره. با گاناش تزیین کردم. نوش جونتون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم جو خوشمزه برای شبهای سرد پاییزی😉🍲