#کیک_تن_ماهی🍞
مواد لازم
تن ماهی 1 قوطی
نان تست 12 عدد
خیار شور 200 گرم
هویج 1 عدد
پیازچه خرد شده 1 پیمانه
سس مایونز 2 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
✍🏻طرز تهیه: تن ماهی را بجوشانید سپس همراه با خیارشور نگینی، هویج رنده شده و پیازچه خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید. سس مایونز و ماست را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید، یک بشقاب یا دیس گرد حاضر کنید و 4 نان را کنار هم بچینید و مواد را روی آن پخش کنید و به همین ترتیب نان و مواد را به ارتفاع دلخواه روی هم قرار دهید. (اگر دوست دارید کیک گرد شود، هر ردیف نان را با چاقو به شکل گرد برش بزنید)
✍🏻 لایه آخر فقط نان قرار دهید و در نهایت با ترکیب ماست و سس تمام سطح کیک را بپوشانید و با سبزیجات دلخواه تزئین کنید.میتونیدمثل تصویر بالا بصورت تکه های کوچک درست کنید. کیک را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود، سپس سرو و نوش جان کنید.
14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای تهیه #سیب_زمینی پنیری :
◗ ۳ عدد سیب زمینی درشت
◗ ۷ یا ۸ عدد قارچ متوسط
◗ نمک و فلفل
◗ آویشن
◗ پودر سیر
◗ پنیر پیتزا ( هر چی بیشتر خوشمزه تر )
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•معجون🧋•
آسونترین و خوشمزه ترین معجون🤤
20.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجون
غذای خوشمزه برای شام
✍#کلیپ_تصویری
#کباب_لقمه
🔺مواد لازم :
گوشت چرخکرده ۵۰۰گرم
(مغزران گوساله ۲۵۰گرم و سردست گوساله ۲۵۰گرم استفاده کردم )
قلوه گاه گوسفندی ۱۰۰گرم
سویا ۱و ۱/۲پیمانه
پیاز ۱۵۰گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۱عدد
سبزی جعفری وگشنیز ۲ق غ
عصاره گوشت ۱عدد
پودر سوخاری ۴۰گرم
ادویه ها
نمک ۲ق چ
پودر تخم گشنیز ۲ق چ
پودر سیر ۱ق غ
پاپریکا دودی ۱ق غ
پودرپیاز ۱ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ق چ
برای رنگ بهتر کباب لقمه از پاپریکا مایع استفاده کردم .
اگر پاپیریکا دودی ندارید ؛پاپریکا ساده بریزید و کمی اسانس دود اضافه کنید.
اول ازهمه سویا رو با آب جوش خیس بندازید .به مدت ۱۰دقیقه .بعد از صافی رد کنید.تا آبش گرفته بشه نیاز به چلوندنش نیست .همینکه آبش با دستتون بگیرید کافیه.
نیاز داریم به چرخگوشت یا غذاساز.اگر قدرت فذاسازتون خوب نیست ؛از چرخگوشت استفاده کنید .سویا رو به همراه عصاره گوشت داخل غذاساز ریختم چندپالس زدم که نرم بشه.گوشت چرخکرده رو به همراه پیاز وادویه ها رو هم اضافه کردم واجازه دادم کامل باهم مخلوط بشن .بعد سبزی خرد شده و پودرسوخاری اضافه کنید .خمیر کباب لقمه باید کامل منسجم باشه.مثل تصویر .داخل یخچال استراحت بدین ؛من ۸ساعت استراحت دادم .
به دوصورت داخل کلیپ اونها رو بسته بندی کردم .داخل فریز بزارید .داخل تابه گریل به صورت یخی پخت کنید .مدت زمان پخت طولانی نکنید چون تمام آب میان بافتی کبابها کشیده میشه و خشک میشه!
سعی کنید چربی قلوه گاه رو حذف نکنید !
سویا واین چربی باعث نرم شدن کبابها میشن.
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بروکلی برگر ساندویچ بدون گوشت 😴🥦
۲ عدد کلم بروکلی متوسط
۲ ق غ پنیر پارمزان
۳ ق غ آرد سوخاری
نمک و پنیر موزارلا برای داخل برگرها
19.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بلکفارست لذیییذ😋
برای شروع قنادی خیلی پسندیدمش چون هم نسبتا سادهس هم نتیجه کار انقد خوشمزهس که به خودت افتخار میکنی😎
خیلی خوشحالم که به ترسم غلبه کردم و درستش کردم.
18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نودل فوری برای شام
مواد لازم :
پیاز
گوشت چرخکرده
قارچ
فلفل دلمه
لیموترش
رب گوجه فرنگی
آب جوش
ادویه ها:
پاپریکا، آویشن
و پودر سیر