eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ مواد لازم: 200 گرم کره 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی) 2.5 لیوان آرد 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) برای روی قرابیه: 1 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق چای خوری پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری شیر برای داخل قرابیه سس پرتقالی آماده (یا میتونید مارمالاد بذارید) پودر قند برای روی قرابیه ها (میتوانید روی قرابیه هایی که رومال پودر کاکائو نزدید پودر قند بپاشید) طرز تهیه: کره نرم شده در دمای اتاق ، پودر قند و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با دست یا با قاشق هم بزنید. وانیل و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و تا وقتی که خمیر نرمی شود ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد(ممکن است کمتر یا بیشتر از مقداری که گفته شده آرد استفاده شود). روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورید و روی میزی که کمی آرد پاشیده اید بذارید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. با قالبهای قرابیه خمیر را برش بزنید. زرده تخم مرغ ، پودر کاکائو و شیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و با فرچه روی مقداری از خمیر ها بمالید و با چنگال روی خمیر خط بندازید. مقداری از خمیرها را هم با هر قالبی که دوست دارین برش بزنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید (زمان پخت قرابیه ها 20_15 دقیقه است) نوش جان نکته: دستور سس پرتقالی در دستور ترکی گفته نشده میتوانید برای سس پرتقال یک لیوان آب پرتقال(آب پرتقال آماده بهتر است تلخ نمیشود) ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم ، آرد هم میشه) و پوست رنده شده پرتقال را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا غلیظ شود سپس کنار بذارید سرد شود.برای قرابیه های با مغز سس پرتقالی مقداری از خمیر را با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید با قالب کوچکتر از آن وسط مقداری از خمیرها را تو خالی کنید بعد از پخت روی خمیر کامل سس پرتقال بمالید و خمیر تو خالی را روی سس پرتقال بذارید میتونید روی سس پرتقال فندق و یا هر چیزی دوست دارید بپاشید. @shirini71 _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
با بادام کاراملی تخم مرغ 3 عدد روغن مایع 1 پیمانه شکر 1 پیمانه آرد 2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه وانیل 1/4 ق چ پودر پوست پرتقال 1/2 ق چ ب پ 2 ق چ آرد و ب پ رو دوبار الک کردم و کنار گذاشتم تخم مرغ . شکر . پودر پوست پرتقال . وانیل رو چند دقیقه با همزن زدم تا زمانیکه کمی حجم گرفت. روغنو اضافه کردم و به همزدن ادامه دادم بعد شیرو مخلوط کردم سپس مخلوط آرد و ب پ الک شده رو در چند مرحله اضافه کردم و خیلی کم در حد مخلوط شدن هم زدم. مواد رو داخل قالبی که با کاغذ روغنی کفشو پوشوندم ریختم ودر فر از قبل گرم شده با درجه 175 گذاشتم. شکر 50 گرم خامه 50 گرم کره 30 گرم عسل 30 گرم زعفران به دلخواه بادام 100 گرم همه ی موادو با هم مخلوط کردم و به مدت چند دقیقه روی شعله ی ملایم گذاشتم تا زمانی که مواد کمی جوشید و کشدار شد . بعد از پختن کیک و جدا کردن از قالب کیکو داخل سینی گذاشتم و بادام کاراملی رو که کمی خنک شده روی کیک ریختم و دوباره داخل فر گذاشتم گریل رو روشن کردم تا سطح کیک همراه با بادام کاراملی کاملن طلایی شد. فوق العاده خوش طعم و خوشمزه . @shirini71
مواد لازم : برنج نیم دانه : 1 لیوان شکر : 2 لیوان آب : 7 لیوان دارچین : 2 قاشق چایخوری گردوی خرد شده : یک و نیم لیوان هل کوبیده : نصف قاشق چایخوری زعفران سابیده : نصف قاشق چایخوری گلاب (دلخواه) : 3 قاشق سوپخوری ✍طرز تهیه : مرحله اول : ابتدا برنج و آب را در قابلمه ای ریخته ، درب آن را می بندیم و با شعله ملایم حدود 45 تا 50 دقیقه حرارت می دهیم . مرحله دوم : سپس شکر و زعفران را اضافه می کنیم و درب قابلمه را باز می گذاریم . پس از حدود 20 دقیقه هل ، گلاب ، گردو و دارچین را اضاف می کنیم و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم . آش را در بشقاب های گود می کشیم و با گردو و دارچین تزیین می کنیم . @shirini71
‌ مواد لازم:‌‌ لوبیا قرمز:یک پیمانه‌ عدس:یک پیمانه‌ تخم مرغ کامل:یک عدد‌ آبغوره:نصف فنجان‌ آرد برنج:۵ قاشق سوپخوری‌ پیاز:۲ عدد‌‌ سبزی آشی:‌ ۳۰۰ گرم(تره،گشنیز،جعفری،اسفناج) روغن:به مقدار لازم‌‌ آب مرغ یا عصاره مرغ:یک عدد نمک:یک قاشق سوپخوری‌ فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری‌ زرد چوبه:یک قاشق چای خوری‌‌ ‌ ‌ ‌ طرز تهیه:‌‌ ‌ از ۱۲ ساعت قبل لوبیا را در آب بخیسانید و عدس را نیز ۲ ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید.‌ لوبیا را از قبل بپزید و کنار بگذارید.‌ پیاز نگینی را با روغن به صورت عسلی سرخ می کنیم و زردچوبه می ریزیم و حدودا ۶ تا ۷ لیوان آب به همراه عدس خیس شده اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه در قابلمه را گذاشته و می گذاریم تا عدس بپزد و سپس لوبیا را اضافه کرده ،حالا نوبت ریختن سبزیه آشی است و نمک و فلفل و عصاره را هم ریخته و می گذاریم تا جا بیوفتد. یک عدد تخم مرغ را با چنگال می زنیم و به آرامی به داخل آش اضافه می کنیم و هم می زنیم.‌ آبغوره و آرد برنج را نیز مخلوط کرده و به آرامی داخل آش اضافه می کنیم.(حتما هم بزنید زیرا ته می گیرد)و منتظر می مانیم تا به غلظت مناسب برسد.‌ برای درست کردن کوفته های داخل آش،۲۰۰ گرم گوشت را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده و نمک و فلفل و کمی زرد چوبه ورز داده و آن را گلوله می کنیم و در ماهیتابه سرخ کرده و ۱۰ دقیقه مانده به سرو آش، کوفته ها را درون آش می ریزیم.‌و با پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم.‌‌ ‌ @shirini71
اگه این دوتا آش رو تا حالا نچشیدید امتحانش کنید خوشمزه هست 👆😍👌
_انگور 🍇🍇 تخم مرغ 4 عدد 🍇شیره انگور یک پیمانه سر خالی آرد سفید 2 پیمانه پر روغن مایع نصف پیمانه شیر داغ چهار یا پنج ق غ گلاب سه ق غ بکینگ پودر 1 ق غ وانیل نصف ق چ تخم مرغ ها و وانیل را با همزن خوب هم بزنید بعد روغن مایع رو اضافه کنید باز بزنید بعد شیر داغ و شیره و گلاب رو که قبلا با هم مخلوط کرده بودید و سرد شده بود رو به مواد اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه حالا آرد و پکینپودر الک شده رو تو دو مرحله اضافه کنید با همزن آرام هم بزنید. بعد لیوانهای کاغذی رو چرب کنید مایع کیک رو تا نصف لیوانها بریزید زیاد نریزید چون پف میکنه سر میره بعد بزارید داخل فر که قبلا روشن کردین درجه حرارت من 170 میزارم تا 45 دقیقه ولی من همیشه چک میکنم چون شاید زمان کمتر یا بیشتری ببره تا پخته بشه. 🍇نکته. این کیک رو میتونید تو فنجون و بدون فر درست کنید. اول ته فنجون های مورد نظرتون رو با روغن چرب کنید. مواد کیک رو تا نیمه داخلش بریزید. فنجون هارو کف قابلمه بچینید. از کنار داخلش آب جوش بریزید طوری که اب جوش تا نیمه فنجان ها برسه. زیر شعله رو روشن کنین وقتی آب شروع کرد به جوشیدن روش دم کنی ضخیم بذارین و شعله رو خیلی کم کنین. ۲۰ دقیقه اجازه بدید کاپ کیک ها داخل قابلمه بپزن. بعد بیست دقیقه بدون اینکه در قابلمه رو بردارین زیر شعله رو خاموش کنید و اجازه بدین کاپ کیک هاتون ده دقیقه بمونن. بعد از این که مطمئن شدین کاپ کیکاتون پختن در قابلمه رو بردارین و با کمک کارد کیک رو از فنجون جدا کنید. کاپ کیک ها تا زمانی که داغ هستند این کارو انجام بدین وگرنه میچسبه به کف فنجون.طی پخت کاپ کیک هاتون به هیچ عنوان در قابلمه رو باز نکنید. 🍇نکته. اگه شیرین زیاد دوست دارید میتونید یکم شکر بریزید به مایع کیک یا بعد از پختن کاپ کیک ها چن قاشق شیره بریزید روشون و نوش جان کنید 😋 🍇نکته. من یکم از مایع کیک رو ریختم تو قالب مستطیلی بعد گذاشتم تو فر. 🍇نکته. شیر داغ رو با شیره مخلوط کنید تا شیره روان بشه بعد سرد شدن گلاب بریزید بعد به مواد اضافه کنید. لطفا اگه از رسپی استفاده کردین راضی بودین یک فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏 @shirini71