#گراتن_پاستا💥💥🌺👇
پاستا فرمی ۵۰۰گرم آبکش شده/
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم/
پیاز۱عدد درشت/
رب گوجه۱ق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر،آویشن لازم/
فلفل دلمه ۱عدد/
ذرت پخته ونخودفرنگی از هر کدام نصف عدد/
قارچ نصف پیمانه
مثل مواد پیتزا یا ماکارنی درست کرده/
پنیر پیتزالازم/
سس بشامل به میزان لازم/
سیب زمینی خام ورقه ای نازک به میزان لازم
در ظرف پیرکس کمی روغن وسس بشامل ریخته وسیب زمینیها رو چیده
بعد یک لایه پاستا آبکش شده وبعد سس بشامل و موادی را که درست کردیم وکمی پنیر پیتزا ریخته
به همین ترتیب ادامه داده تا مواد تمام شود فقط لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزا باشد،
بعد در فر ۱۸۰ بمدت ۵۰دقیقه تا سیب زمینی که ته ظرف قرار دادیم پخته شود💥💥😜😜😋😋😋درست کنید و لذت ببرید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#سوپ_پوره_بروکلی
بروکلی ۷۵۰ گرم
سیر ۳ حبه
نان تست ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱۲۰ گرم
کره ۶ ق غ
آرد ۳ ق غ
آب مرغ ۸۰۰ میلی لیتر
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
خامه ۱۰۰ میلی لیتر
پنیر چدار رنده شده ۷۰ گرم
لیمو ۱/۲
نمک و فلفل و شکر
بروکلی ها و پیاز و سیب زمینی و دو حبه سیر را خرد کرده آماده کنید
۴ قاشق غذاخوری از کره را در قابلمه ای ریخته پیاز و سیر را با آن تفت دهید آرد را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید آب مرغ و شیر را اضافه کردهسیب زمینی و بروکلی را اضافه کنید و حدود بیست دقیقه زمان دهید تا نرم شوند خامه و چدار را اضافه کنیدو هم بزنید تا پنیر آب شود سوپ را با گوشت کوب برقی میکس کنید و روی حرارت ملایم گذاشته به میزان دلخواه شکر و نمک و فلفل اضافه کنید نانهای تست را مکعبی برش داده مابقی کره را روی حرارت آب کنید و مابقی سیر را خرد کنید و با نان ها در آن تفت دهیدحدود ۵ دقیقه تا طلایی شوند سوپ را با نانهای تست طلایی گرم نوش جان کنید
❣️❣️❣️http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#شیرینی_ابریشمی
رسپی از pari
آرد نخودچی ۱/۵پیمانه
آردگندم ۱/۵پیمانه
آرد برنج نصف پیمانه
پودر قند یک پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ خ
زعفران غلیظ ۱ق غ خ
تخم مرغ ۲عدد
ماست ۲ ق غ خ
وانیل ۱/۳ق چ خ
پودر هل ۱ ق م خ
کره و تخم مرغ به دمایی محیط رسیده باشه میتونید از روغن لادن طلایی و روغن قنادی هم استفاده کنید ولی چون کره طعم خوبی به شیرینی میده من از کره استفاده میکنم ماندگاری شیرینی که کره در اون استفاده شده باشه تا یک ماه هستش در دمایی خنک خونه یا در یخچال چون خودم نگهداری کردم بهتون میگم خیالتون راحت باشه فقط جای نگهداری خنک باشه یک ماه میمونه
خوب بریم سراغ دستور😊
هر سه ارد رو ۲ بار الک کردم
بعد کره و پودر قند رو با همزن زدم تا کرم رنگ و پوک شد وانیل رو اضافه کردم و بعد یکی یکی تخم مرغ ها رواضافه کردم و هم زدم و بعد ماست و پودر هل رو اضافه کردم چند ثانیه هم زدم تا مخلوط بشه و همزن رو کنار گذاشتم
۴ قاشق غذا خوری ارد رو نگه داشتم الباقی ارد رو طی چند مرحله کم کم اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم این خمیر اصلا به ورز دادن احتیاج نداره پس هواستون باشه اگه ورز بدید بعداز پخت خشک و بیسکویتی میشه من وقتی ارد رو اضافه کردم خمیر رو تقسیم به سه کردم یه قسمت رو پودر کاکائو زدم و داخل کیسه گذاشتم و ۴ قاشق غذا خوری ارد رو که نگه داشته بودم رو به اون دو قسمت اضافه کردم و یه قسمت رو زعفران غلیظ رو اضافه کردم و داخل کیسه گذاشتم قسمت ساده رو هم داخل کیسه گذاشتم و ۴۵ دقیقه داخل یخچال استراحت کرد
این خمیر بافتی خیلی عالی داره خودم عاشق خمیر این شیرینی بودم عالی بود
بعد اندازه گردو گردش کردم و با مهر طرح انداختم
فر رو روشن کردم درجه ۱۷۰ مدت زمان پخت ۲۰تا ۲۵ دقیقه هستش
مثل همیشه یادتون باشه بعداز استفاده دستور حتما برای سلامتی و ظهور آقا و اربابمون حضرت امام زمان (عج) صلوات بفرستید🙏🏻🙏🏻🙏🏻http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
🔵 از چه ظروفی بهتر است برای طبخ غذا استفاده کنیم ؟؟🤔🤔
❌ظروف #استیل سبب ورود #سرب به غذاها میشوند و سرطان زا شناخته شده اند.
❌مضرات ظروف #تفلون در تحقیقات جدید حاکی از آن است که به دلیل تخریب لایه تفلون و ورود آن به غذا سرطان زای مسلم است.
❌ظروف آلمینیوم سبب #کم_خونی میشود و لرزش دست و آلزایمر و ضعف اعصاب از آثار شناخته شده ی آلمینیوم بر جسم افراد است.☹️
✅بهترین ظروف برای طبخ ظروف #شیشه ای مانند پیرکس و ظروف #سنگی و بعد ظرف #مسی است.
در تحقیقاتی که در کشور امریکا انجام شده است مشخص شده که یون مس در تنظیم و تقویت کارکرد سیستم ایمنی بدن،تعادل هورمون های بدن و مهار افسردگی موثر است.
از طریق ظروف مسی یون مس وارد بدن میشود و شاید یکی از دلایل اصرار ایرانیان بر استفاده از ظروف مسی همین خواص آن بوده است.
امروزه طبق گزارش های منتشر شده رویکرد مردم امریکا و اروپا به ظروف مسی روز به روز بیشتر میشود.
تمام باکتری ها ،طی چهار ساعت اولی که غذا در ظروف مسی میماند از بین میرود و به نوعی مس سبب ضد عفونی غذاها میشود.😌😌
🌺 🌺
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
طلوع صبحگاهتون
به طراوت گلهای بهاری
روزتون به زیبایی شکوفهها
صبح زیباتون
سرشار از نیکی
بارش بوسه های خداوند پای تمام آرزوهای
قشنگتون
سلام صبح بخیر
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#نان_دانمارکی
مواد لازم :
آرد(یک و سه چهارم لیوان )
نمک(١/۴قاشق سوپخوری)
پودر خمیر مایه(١ قاشق سوپخوری)
شیر(١/٢لیوان)
تخم مرغ(١عدد)
شکر(٣قاشق سوپخوری)
روغن مایع(١/٣لیوان)
برای رومال شیرینی:
زرده تخم مرغ(١عدد)
شیر(٢قاشق سوپخوری)
زعفران دمکرده(١قاشق غذا خوری)
کره آب شده (٢ قاشق سوپخوری)
مواد میانی :
آرد (٣قاشق غذاخوری)
آب(٣/۴لیوان)
شکر(١/٣لیوان)
وانیل(١/۴قاشق چایخوری)
کره (1قاشق سوپخوری)
زرده تخم مرغ 1 عدد
ابتدا آرد +نمک رو سه بار الک کردم و کنار گذاشتم
همه ی مواد میانی رو با هم درون قابلمه ی کوچکی ریختم و با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا به غلظت فرنی بشه و بعد کنار گذاشتم تا خنک شه
حالا درون کاسه ای نصف شیر (ولرم کنید)رو ریختم و بهش یک قاشق سوپخوری از شکری که تو مواد لازم هست رو اضافه کردم و همش زدم ,حالا پودر خمیر مایه رو روش پاشیدم و بمدت ۵دقیقه بهش استراحت دادم تا خمیر بعمل بیاد ,اصن با قاشق همش نزنید یکی دوبار کاسه رو تکون بدید تا مواد با هم مخلوط شه
حالا درون کاسه ی گودی تخم مرغ +روغن+بقیه شکر+بقیه شیر رو ریختم و با همزن دستی کمی هم زدم
حالا وسط آرد رو گود کردم و به آرامی و در سه مرحله این مایه روبهمراه مایه بعمل اومده رو بهش اضافه کردم و با دست مخلوطش کردم
این خمیر رو بمدت ده دقیقه ورز دادم و یا صد مرتبه روی یه سطح صاف بکوبید
خمیر باید یه صدای پف پفی بده این موقع هست که مشخصه خوب ورز داده شده
حالا دور تا دور کاسه رو چرب کنید و این خمیر رو داخلش بزارید و روی ظرف رو سلفون بکشید و یک ساعت بهش استراحت بدید بعد بیایید ببینید چه پفی میکنه دقیقا دو برابر میشه
حالا شروع میکنیم به درست کردن نان دانمارکی به این صورت که خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز میکنیم و با کاتر گرد برش میزنیم و از مواد میانی وسطش میزارین و مانند شکل شماره 1 تا میکنیم و داخل قالب چرب شده از دیواره شروع میکنیم به چیدن تا وسط قالب تا قالبمون پر بشه بعد روی قالب یک دستمال تمیز میزاریم حدود ده دقیقه دیگه بمونه دوباره حجم بگیره به رومال کرده و در فر با درجه حرات متوسط حدود 45 دقیقه میپزیم تا روش طلایی بشه
میتونید روش عسل بریزید و با با پودر قند تزیین کنید
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مربا کدو حلوایی
کدو حلوایی پوست گرفته و تیکه شده ۱کیلو
شکر ۸۰۰گرم
آب ۱ونیم لیوان
کدوها رو با مقداری آب ۵دقیقه بجوشونید بعد آبکش کنید.حالا اب و شکر رو داخل قابلمه ریخته وقتی بجوش اومد ۵دقیقه زمان بگیرید تا شربت کمی غلیظ بشه حالا کدوها رو اروم داخل شربت ریخته مقداری گلاب(۳ق غ) و آبلیمو(۲ق غ) و دانه هل (۵عدد)و در صورت دلخواه زعفران ابشده بهش اضافه کنید و بزارین بجوشه تا غلیظ بشه و کدوها بپزن.زیاد هم نزنید که له نشن.حتما در زمان پخت کف روی مربا رو بگیرید.وقتی پخت اصلا هم نزنید با همون قابلمه بزارین خنک بشه بعد داخل شیشه بریزیدhttp://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006