#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سوم_بهمن_ماه🍌🍌
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : 1 کف دست نان ( لواش یا تافتون 2 کف دست ) + 1 قوطی کبریت پنیر با دو عدد گردو+ 1لیوان چای که با عسل شیرین شود
💚یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب
💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۱۰ عدد بادام خام
💚پیش از ناهار : 1 لیوان آب
💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + 6 قاشق غذاخوری برنج ساده یا عدس پلو یا لوبیا پلو + 1 تکه متوسط مرغ یا گوشت
💚عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد خرما
💚شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 لیوان عدس پخته یا 1 لیوان شیر + 2 عدد نان سوخاری
💚نیم ساعت روز پیاده روی شود نیم ساعت عصر پیاده انجام شود.
@shirini71
#_کتلت_سیب_زمینی_اسفناج
موادلازم:
2 متوسط سیب زمینی سرخ مایل به قرمز، پوست کنده و برش به قطعات 1 اینچ نمک 1/4 فنجان نان ساده 2 قاشق چای خوری پودر سیر 1 قاشق چای خوری فلفل 1 قاشق چای خوری نمک طعم دار 2 تخم مرغ بزرگ، ضعیف مورد ضرب و شتم 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، علاوه بر بیشتر برای سرخ کردن 1 10 اونس. جعبه یخ زده ی اسفناج خرد شده، یخ زده و خشک شده است
مواد تشکیل دهنده
✍️طرزتهیه:
مرحله 1
سیب زمینی را در یک گلدان متوسط بگذارید و روی آب شور قرار دهید. برای جوشاندن، جوش را به میزان متوسط و بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه بسیار نرم شود. خوب تخلیه و به گلدان بازگردید برای خشك كردن روی حرارت متوسط برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط كنید. مش با سس مایونز سیب زمینی.
مرحله 2
در یک کاسه متوسط، همراه با خرده نان، پودر سیر، فلفل و نمک چاشنی هم بزنید. سرخ کردن در تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری. نفت. مخلوط تخم مرغ و اسفناج را به سیب زمینی اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود.
مرحله 3
کار در دسته ها، حرارت دادن 2 قاشق غذاخوری. روغن را در یک کاسه بزرگ بر روی حرارت متوسط تا حرارت دهید. قاشق غذاخوری خمیر را به اسفناج اضافه کنید. سرخ کردن را با یک جاروبرقی و فضایی بشویید تا لمس نکنید. کوک، یک بار گلوله کشیده، تا قهوه ای طلایی و ترد، 2 تا 3 دقیقه در هر طرف. تکرار کنید، با اضافه کردن روغن بیشتر بین دسته، تا زمانی که تمام خمیر مورد استفاده قرار گیرد. حوله های کاغذی را بردارید و خنک کنید.
@shirini71
وااااااااااااای نگم از خوشمزگی این دوست داشتنی ها.... مخصوصا با بافت ونرم عالیشون
حتما امتحانش کنید.
#شیرینی_مربایی
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
روغن صاف قنادی ۱۷۰ گرم
پودر شکر ۷۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۳۰ میلی لیتر
وانیل ۱/۴ ق چ
شربت غلیظ ۱۰ میلی لیتر
شکلات شیری سفیدوتیره ۳۰۰ گرم برای تزیین
بادام ، پسته ، پودر نارگیل به میزان لازم
مارمالاد با طعم دلخواه ۱ پیمانه
طرز تهیه؛
آرد ، روغن و پودر شکر را با همزن برقی بمدت ۵ دقیقه بزنید تا یکدست بشه
تخم مرغ، شیر، وانیل و شربت را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید،
مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و یک دقیقه با همزن برقی بزنید در صورت چسبناک بودن خمیر، آن را با پلاستیک پوشانده و نیم ساعت خارج یخچال استراحت دهید (آرد اضافه نکنید بعدپخت شیرینی خشک میشه)
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
خمیر را بین دونایلون به ضخامت ۱_۲ میلیمتر باز کرده وبا قالب به شکل گل پنج پر وبا قالب سایز کوچک وسط نیمی از شیرینی ها را سوراخ کرده ودر سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل فر قرار دهید تا بمدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزد سپس از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود،روی نیمی از شیرینی های پخته شده را با شکلات آب شده تزیین کرده پسته یا پودر نارگیل بپاشید،
روی شیرینی ساده کمی مارمالاد گذاشته و شیرینی های که با شکلات تزیین کرده اید را روی ان بچسبانید،(با این مقدار مواد۴۰عدد شیرینی خواهید داشت)
@shirini71
✅ @shirini71
#ترافل_کاراملی 😍
شیرینی خوشمزه ساده که حتی شمایی که میگی فر ندارم هم میتونی درست کنی 😋👌
🔴 مواد لازم:
کره 60 گرم
شیرعسلی 1 پیماانه
شکر قهوه ای 90 گرم یا نصف پیمانه
شکلات سفید خرد شده 150 گرم
نمک دریا 1/2 قاشق چای خوری
شکلات سیاه تلخ یا نیمه تلخ 300 گرم
فندق یا بادام خرد شده در صورت تمایل
✅ @shirini71
🔴 طرز تهیه:
در کاسه ای مناسب مایکروفر کره و شیر عسلی و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و به مدت 2 دقیقه با حداکثر قدرت قرار دهید. هر 30 ثانیه یکبار هم مواد را هم بزنید. بعد 1 دقیقه دیگر هم با حداکثر قدرت زمان بدهید. (تمام این کار ها را به روش بن ماری یا حتی روی بخار کتری هم میتونید انجام بدید). وقتی مواد کاراملی را از روی حرارت برداشتید شکلات سفید خرد شده را اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا شکلات سفید آب بشه. بعد نمک دریا را اضافه کنید و روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و حدود سه چهار ساعت توی یخچال بزارید. ( از اضافه کردن نمک نترسید خوشمزش میکنه)
بعد از سه چهارساعت مواد را از یخچال خارج کنید و حدود ده دقیقه صبر کنید تو دمای محیط بمونه.در این حین شکلات سیاه رو ذوب کنید ( بهتره شکلات تمپر بشه) . با قاشق هر بار یک گلوله از مواد ترافل کاراملی بردارید و توی دستتون مثل توپ درست کنید و توی شکلات سیاه ذوب شده بزنید و با یک چنگال خارج کنید. ترافل ها را داخل یک سینی بچینید . میتونید قبل از بسته شدن شکلات ها با کمی فندق خرد شده تزئینشون کنید. این ترافل ها را داخل ظرف در بسته و توی یخچال نگه داری کنید. نوش جان 🌹
@shirini71
#مرغ_بریان_بدون_فر
#مرغ_درسته
#مرغ_مجلسی
برای درست کردن این مرغ خوشگل و خوشمزه لازم نیست شاخ غول بشکونید 😉 فقط کافیه یه مرغ متوسط کامل رو تمیز بشورید، خشک کنید و به زعفران و نمک آغشتش کنید و برای ۲ ساعت کنار بذارید. بعد تمام قسمتهای مرغ رو حسابیییی سرخ کنید. بعد داخل همون روغن ۲ عدد پیاز رو خلالی کنید و تفت بدید تا وقتی که شیشهای و سبک بشه. بعد فلفل دلمهای، نمک، فلفل، زردچوبه ادویه بهش اضافه کنید. بعد ۲ قاشق رب گوجه ویک قاشق رب فلفل اضافه کنید و حسابی سرخ کنید تا رب رنگ پس بده. بعد مرغ رو داخل سس بذارید و ۲ لیوان اب بریزید و اجازه بدید مرغ رو شعله کم مغزپخت بشه. فقط در حین پخت، مرغ رو یکیدوبار برگردونید تا همه قسمتهای مرغ پخته بشه. فقط با احتیاط اینکارو انجام بدید که گوشت مرغ صدمه نبینه. در اخر، زعفران دم کرده رو اضافه کنید. با این روش شما می تونید مرغ شکم پر هم درست کنید 👌🏼
تفاوت این مرغ با مرغی که در فر درست میشه، اینه که شما یه مرغ پخته شده با گوشت فوقالعاده لطیف و یک سس خوشمزه خواهید داشت😋👌🏼
.نکته: برای پخت سینه مرغ رو بیشتر کف تابه بزارین هم مغز پخت میشه ،هم برشته تر،هم امکان متلاشی شدن مرغ کمتره😊
.
.نکته:این خورشت مرغ یا همون زرشک پلو هست که با مرغ درسته پختم مرغ شکم پر هم با همین روش می تونید درست کنید وبا هر موادی که دوست دارید میتونیدشکمش رو پر کنید .
@shirini71
#اسنک_سیب_زمینی_ژامبون_سوخاری
سیب زمینی ۲عدد متوسط آبپز
ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده
جعفری ۳قاشق ساطوری خرد شده
سیر ۱حبه رنده شده
پنیر خامه ای ۳قاشق غ خوری
پنیر پیتزا مقداری
ادویه نمک فلفل به اندازه
آویشن پاپریکا به اندازه
موادلازم برای سوخاری اسنک:
پرک سوخاری
ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک وفلفل مخلوط کنید
تخم مرغ ۲عدد درشت
سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم وادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم
حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد
و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم
از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره
و بعد سرخش میکنیم
من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تارت محلبی با فرنی,و مارمالاد و انواع کرمهای شیرین و حتی خامه پر کنید👇
#تارت_محلبی
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید)
مواد لازم؛
۴لیوان شیر
۳ق غذاخوری نشاسته
۲ق غذاخوری ارد
۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید)
۱پاکت وانیل
۱ق غذاخوری کره گیاهی
۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید)
۱پاکت کرم شانتی
برای خمیر تارت:
۲لیوان ارد
۳ونیم ق غذاخوری پودر قند
۱۲۵گرمکره گیاهی سرد
۱عدد تخم مرغ
۱پاکت وانیل
۱پینچ نمک طرز تهیه:
ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید .
بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید.
قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید.
به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید.
برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر
را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید .
بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید.
محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید .
@shirini71