eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : پودرقند الک شده 75 گرم وانیل یک پنسه زرده تخم مرغ سه عدد پودرهل سبز الک شده یک چهارم قاشق چای خوری سرخالی آب لیموترش یک چهارم قاشق چای خوری آرد یک قاشق چای خوری در صورت تمایل گردوی نیم کوب یا خیلی ریز خردشده 60 تا 100 گرم ( من ۱۵۰ گرم ) پودرپسته کمی جهت تزیین دمای فر : 130 تا 150 درجه سانتیگراد زمان : 10 تا 15 دقیقه (فرمن ۱۵ دقیقه ) طرز تهیه : یک سینی بزرگ فر را با ورق سیلیکونی یا کاغذ روغنی بپوشانید. پودرقند،وانیل و زرده های تخم مرغ رابا همزن برقی هم بزنید تا کاملا سفیدرنگ ، غلیظ و کشدارشده،اگرمقداری ازآن رابرداشته و مجددا به ظرف برگردانیم مانند روبان روی هم چین بخورد. بیش از این مواد را هم نزنید(مدت زمان هم زدن بنا به نوع همزن و قدرت آن متغیر است ولی حدود 5 دقیقه با همزن برقی دستی معمولا کفایت می کند) پودرهل و آب لیموترش را اضافه کرده و مجددا در حد مخلوط شدن هم بزنید. درصورت تمایل آرد را اضافه کرده هم بزنید. سپس همزن را خاموش کردهوگردوها را اضافه و مواد را باقاشق هم بزنید. فرراروی حدود130 تا 150 درجه سانتیگراد روشن کنید. از مواد به اندازه یک قاشق چای خوری کوچک برداشته و به فاصله دو سانتی متر از هم روی سینی فر بریزید،مواد اندکی باید پهن شوند.سپس کمی پودر پسته روی آن بپاشید. سینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها کمی پهن و پف کرده بشوند و به سینی نچسبند و رنگ روی شیرینی لیمویی ملایم مانده و تغییر رنگ چندانی نداشته باشد. پس از پخت مرکز شیرینی شل است و باید اجازه دهید تا کاملا سردشده سپس با پالت جدا نموده و درظرف دربسته در محیط خشک و خنک نگهداری کنید.باید شیرینی ها ترد و توخالی باشند. نکته *آرد كمي شيريني را ضخيم تر ميكند و آب ليمو ترش براي كاهش دادن طعم شيرين آن است و هر دو قابل حذف هستند.اگر آرد به طور كلي حذف شود شيريني لطيف تر و شكننده تر ميشود. @shirini71
ازمه هويج .(نوعي مزه ساده ولي خوشمزه) مواد لازم ٢عددهويج متوسط ٥٠٠گرم ماست چكيده طرز تهيه هويج ها رو با رنده ريز رنده كنيد اب اضافي هويج ها رو بگيريد با ماست چكيده مخلوط كنيد.اگه دوست داشتيد مقداري هم پنير سفيد خرد كنيد بريزيد.فلفل سياه و نمك و پودر سير يا ٢حبه سير له شده اضافه كنيد.داخل ظرف سروتون بريزيد ١قاشق كره گياهي اب كنيد و روي ماست بريزيد. @shirini71 ___________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
میشه همراه با انواع چیپس خورد 👆یا همراه با نون یک غذای کامل 👌
‍ ✍مواد لازم: پودر كرم كارامل ١ بسته شير ٢ پيمانه خامه ١٢٥ گرم پودر ژلاتين ٢/٥ ق غ نسكافه ١ ق م بيسكويت پتي بور ١بسته 🍜طرز تهیه: شير رو به همراه پودر كرم كارامل بزارين كه گرم بشه و كامل در هم حل بشن پودر ژلاتين رو به همراه ١/٤ پيمانه آب بزارين كه به روش بن ماري كامل حل بشه شير رو به صورت كاملا گرم به همراه بيسكويت داخل مخلوط كن با هم مخلوط كنين بعد از اينكه كامل مخلوط شدن خامه و نسكافه رو بهش اضافه كنين و همينطور به هم زدن ادامه بدين در آخر ژلاتين حل شده رو بهش اضافه كنين و با يه قاشق با هم مخلوط كنين تو قالب مورد نظرتون بريزين و بزارين كه كامل ببنده @shirini71
خلال سیب زمینی را اغشته به روغن کرده(بدون نمک ) در سینی پیرکس مرحله اول مایکرو 900 وات 5 دقیقه سپس ظرف را روی سه پایه بلند گذاشته ترکیب گریل با مایکرو 360 وات 8 الی10 دقیقه زمان می دهیم دردستگاه سولار : سیب زمینی را اغشته به روغن کرده روی سینی فلزی ترکیب co4 با مایکرو 360 وات 15 دقیقه زمان می دهیم 🍴🧀 راهنمایی برای دستگاههای سولاردم اول کلید combi را فشار داده و با کلید چرخان co4 را انتخاب کرده و enter را فشار داده و با کلید چرخان اول 250 درجه سانتی گراد را تعیین کرده و بعد کلیدenter را فشار میدهیم و باز با کلید چرخان قدرت(180/360/600 ) را تععین کرده (صفر وات یعنی عمل پخت نداریم و فقط زیر وروی غذا برشته میشود ) کلید چرخان زمان مورد نظر را میدهیم و سپس کلید enter را فشار داده و با زدن کلید start دستگاه شروع به پخت میکنه. تو فر در دمای 240 درجه @shirini71
(ترکیه ای) طرز تهیه یک دسر خوشمزه ترکیه ای به نام کازان دیبی یا همان ته دیگ خودمون ! ناگفته نماند این دسر طعم سوختگی میدهد.   🍚 مواد لازم: شیر ..............6 لیوان آرد ................5 قاشق نشاسته گندم ..3 قاشق شکر ..............1.5 لیوان وانیل ...........1 پاکت کره .............1 قاشق 👩🍳طرز تهیه: برای تهیه این دسر ترکیه ای در یک قابلمه شیر می ریزیم رویش شکر, آرد و نشاسته گندم می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت قرار میدهیم وقتی قوام دار شد مرتب هم میزنیم تا بپزد در آخر وانیل و کره ریخته خوب مخلوط میکنیم . حالا در یک سینی یا ظرف پیرکس 2 قشق شکر میپاشیم رویش دسر آماده شده را ریخته در حرارت میگذاریم در حرارت متوسط تا قسمتهای وسطش برشته شود و طعم سوختگی پیدا کند حالا میگذاریم ولرم شود سپس در یخچال بمدت 2-3 ساعت قرار میدهیم. به تکه های بلند برس میدهیم به شکل رول می بندیم و سرو میکنیم. این مقدار دسر برای 4 نفر است. @shirini71
. مواد لازم: کیک کاکائویی صبحانه ............ 3 عدد خامه‌ ................................... 1 بسته شکلات تخته‌ای تلخ .................1 بسته شکلات تخته‌ای شیری ..............1 بسته مغز گردو .............................. 1 لیوان(ریز خرد شده) . مواد لازم : شکلات تخته‌ای تلخ ................. به مقدار دلخواه شکلات تخته‌ای شیری .............. به مقدار دلخواه مغز پسته .............................. به مقدار دلخواه(یا فندق) . طرز تهیه: را در مناسبی ریخته و روی ی کم قرار می‌دهیم تا گرم شود اما نجوشد سپس و تخته‌ای را در خامه خرد کرده و مدام هم می‌زنیم تا یک‌دست شود. های را در ظرف دیگری خرد کرده و و مغز ی خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا همه‌ی مواد به خوبی به خرد هم برود. روی میز چند لایه سلفون پهن کرده و مایه‌ی شیرینی را روی سلفون ریخته و به شکل استوانه‌ی کشیده کرده و شکل می‌دهیم و سلفون را دور مایه‌ی کیک پیچیده و سر و ته آن را محکم کرده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. برای تهیه‌ی ، شکلات تلخ و شیری را در ظرفی خرد کرده و به روش ذوب می‌کنیم. کیک را از یخچال خارج کرده و لایه‌ی سلفون را از اطراف آن باز می‌کنیم و برش می‌زنیم سپس با سس شکلاتی و مغز یا فندق خرد شده تزیین کرده و می‌کنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍌🍌 ‍ 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : 1 کف دست نان ( لواش یا تافتون 2 کف دست ) + 1 قوطی کبریت پنیر با دو عدد گردو+ 1لیوان چای که با عسل شیرین شود 💚یک ساعت پس از صبحانه : 1 لیوان شیر کم چرب 💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۱۰ عدد بادام خام 💚پیش از ناهار : 1 لیوان آب 💚ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + 6 قاشق غذاخوری برنج ساده یا عدس پلو یا لوبیا پلو + 1 تکه متوسط مرغ یا گوشت 💚عصرانه : 1 عدد میوه + 1 لیوان چای + 1 عدد خرما 💚شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + 1 لیوان عدس پخته یا 1 لیوان شیر + 2 عدد نان سوخاری 💚نیم ساعت روز پیاده روی شود نیم ساعت عصر پیاده انجام شود. @shirini71
موادلازم: 2 متوسط سیب زمینی سرخ مایل به قرمز، پوست کنده و برش به قطعات 1 اینچ نمک 1/4 فنجان نان ساده 2 قاشق چای خوری پودر سیر 1 قاشق چای خوری فلفل 1 قاشق چای خوری نمک طعم دار 2 تخم مرغ بزرگ، ضعیف مورد ضرب و شتم 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، علاوه بر بیشتر برای سرخ کردن 1 10 اونس. جعبه یخ زده ی اسفناج خرد شده، یخ زده و خشک شده است مواد تشکیل دهنده ✍️طرزتهیه: مرحله 1 سیب زمینی را در یک گلدان متوسط بگذارید و روی آب شور قرار دهید. برای جوشاندن، جوش را به میزان متوسط و بگذارید تا 15 تا 20 دقیقه بسیار نرم شود. خوب تخلیه و به گلدان بازگردید برای خشك كردن روی حرارت متوسط برای 1 تا 2 دقیقه مخلوط كنید. مش با سس مایونز سیب زمینی. مرحله 2 در یک کاسه متوسط، همراه با خرده نان، پودر سیر، فلفل و نمک چاشنی هم بزنید. سرخ کردن در تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری. نفت. مخلوط تخم مرغ و اسفناج را به سیب زمینی اضافه کنید تا کاملا ترکیب شود. مرحله 3 کار در دسته ها، حرارت دادن 2 قاشق غذاخوری. روغن را در یک کاسه بزرگ بر روی حرارت متوسط تا حرارت دهید. قاشق غذاخوری خمیر را به اسفناج اضافه کنید. سرخ کردن را با یک جاروبرقی و فضایی بشویید تا لمس نکنید. کوک، یک بار گلوله کشیده، تا قهوه ای طلایی و ترد، 2 تا 3 دقیقه در هر طرف. تکرار کنید، با اضافه کردن روغن بیشتر بین دسته، تا زمانی که تمام خمیر مورد استفاده قرار گیرد. حوله های کاغذی را بردارید و خنک کنید. @shirini71
وااااااااااااای نگم از خوشمزگی این دوست داشتنی ها.... مخصوصا با بافت ونرم عالیشون حتما امتحانش کنید. مواد لازم آرد ۳۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۷۰ گرم پودر شکر ۷۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۳۰ میلی لیتر وانیل ۱/۴ ق چ شربت غلیظ ۱۰ میلی لیتر شکلات شیری سفیدوتیره ۳۰۰ گرم برای تزیین بادام ، پسته ، پودر نارگیل به میزان لازم مارمالاد با طعم دلخواه ۱ پیمانه طرز تهیه؛ آرد ، روغن و پودر شکر را با همزن برقی بمدت ۵ دقیقه بزنید تا یکدست بشه تخم مرغ، شیر، وانیل و شربت را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و یک دقیقه با همزن برقی بزنید در صورت چسبناک بودن خمیر، آن را با پلاستیک پوشانده و نیم ساعت خارج یخچال استراحت دهید (آرد اضافه نکنید بعدپخت شیرینی خشک میشه) فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را بین دونایلون به ضخامت ۱_۲ میلیمتر باز کرده وبا قالب به شکل گل پنج پر وبا قالب سایز کوچک وسط نیمی از شیرینی ها را سوراخ کرده ودر سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل فر قرار دهید تا بمدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزد سپس از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود،روی نیمی از شیرینی های پخته شده را با شکلات آب شده تزیین کرده پسته یا پودر نارگیل بپاشید، روی شیرینی ساده کمی مارمالاد گذاشته و شیرینی های که با شکلات تزیین کرده اید را روی ان بچسبانید،(با این مقدار مواد۴۰عدد شیرینی خواهید داشت) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅ @shirini71 😍 شیرینی خوشمزه ساده که حتی شمایی که میگی فر ندارم هم میتونی درست کنی 😋👌 🔴 مواد لازم: کره 60 گرم شیرعسلی 1 پیماانه شکر قهوه ای 90 گرم یا نصف پیمانه شکلات سفید خرد شده 150 گرم نمک دریا 1/2 قاشق چای خوری شکلات سیاه تلخ یا نیمه تلخ 300 گرم فندق یا بادام خرد شده در صورت تمایل ✅ @shirini71 🔴 طرز تهیه: در کاسه ای مناسب مایکروفر کره و شیر عسلی و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و به مدت 2 دقیقه با حداکثر قدرت قرار دهید. هر 30 ثانیه یکبار هم مواد را هم بزنید. بعد 1 دقیقه دیگر هم با حداکثر قدرت زمان بدهید. (تمام این کار ها را به روش بن ماری یا حتی روی بخار کتری هم میتونید انجام بدید). وقتی مواد کاراملی را از روی حرارت برداشتید شکلات سفید خرد شده را اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید تا شکلات سفید آب بشه. بعد نمک دریا را اضافه کنید و روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و حدود سه چهار ساعت توی یخچال بزارید. ( از اضافه کردن نمک نترسید خوشمزش میکنه) بعد از سه چهارساعت مواد را از یخچال خارج کنید و حدود ده دقیقه صبر کنید تو دمای محیط بمونه.در این حین شکلات سیاه رو ذوب کنید ( بهتره شکلات تمپر بشه) . با قاشق هر بار یک گلوله از مواد ترافل کاراملی بردارید و توی دستتون مثل توپ درست کنید و توی شکلات سیاه ذوب شده بزنید و با یک چنگال خارج کنید. ترافل ها را داخل یک سینی بچینید . میتونید قبل از بسته شدن شکلات ها با کمی فندق خرد شده تزئینشون کنید. این ترافل ها را داخل ظرف در بسته و توی یخچال نگه داری کنید. نوش جان 🌹 @shirini71
برای درست‌ کردن این‌ مرغ خوشگل‌ و خوشمزه‌ لازم‌ نیست‌ شاخ‌ غول‌ بشکونید‌ 😉 فقط کافیه یه مرغ متوسط کامل رو تمیز بشورید، خشک کنید و به زعفران‌ و نمک آغشتش‌ کنید و برای‌ ۲ ساعت‌ کنار‌ بذارید. بعد‌ تمام‌ قسمت‌های‌ مرغ‌ رو‌ حسابیییی سرخ‌ کنید. بعد‌ داخل‌ همون‌ روغن‌ ۲‌ عدد‌ پیاز‌ رو خلالی‌ کنید‌ و تفت‌ بدید‌ تا‌ وقتی که‌ شیشه‌ای‌ و سبک‌ بشه. بعد‌ فلفل‌ دلمه‌ای، نمک، فلفل، زردچوبه ادویه‌ بهش‌ اضافه کنید. بعد ۲ قاشق رب گوجه ویک قاشق رب فلفل اضافه کنید و حسابی سرخ‌ کنید تا رب رنگ‌ پس‌ بده. بعد مرغ رو داخل سس بذارید و ۲ لیوان اب‌ بریزید‌ و اجازه بدید‌ مرغ رو شعله‌ کم‌ مغزپخت‌ بشه. فقط در حین‌ پخت‌، مرغ رو یکی‌‌دوبار برگردونید‌ تا‌ همه‌ قسمت‌های مرغ پخته‌ بشه. فقط با احتیاط اینکارو‌ انجام‌ بدید که گوشت مرغ صدمه نبینه‌. در اخر، زعفران‌ دم‌ کرده رو اضافه‌ کنید. با این روش شما می تونید مرغ شکم پر‌ هم‌ درست کنید‌ 👌🏼 تفاوت این‌ مرغ‌ با مرغی‌ که در فر‌ درست‌ میشه‌، اینه‌ که شما‌ یه‌ مرغ پخته‌ شده‌ با گوشت‌ فوق‌العاده لطیف‌ و یک‌ سس‌ خوشمزه‌ خواهید داشت😋👌🏼 .نکته: برای پخت سینه مرغ رو بیشتر کف تابه بزارین هم مغز پخت میشه ،هم برشته تر،هم امکان متلاشی شدن مرغ کمتره😊 . .نکته:این خورشت مرغ یا همون زرشک پلو هست که با مرغ درسته پختم مرغ شکم پر هم با همین روش می تونید درست کنید وبا هر موادی که دوست دارید میتونیدشکمش رو پر کنید . @shirini71
سیب زمینی ۲عدد متوسط آبپز ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده جعفری ۳قاشق ساطوری خرد شده سیر ۱حبه رنده شده پنیر خامه ای ۳قاشق غ خوری پنیر پیتزا مقداری ادویه نمک فلفل به اندازه آویشن پاپریکا به اندازه موادلازم برای سوخاری اسنک: پرک سوخاری ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک وفلفل مخلوط کنید تخم مرغ ۲عدد درشت سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم وادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره و بعد سرخش میکنیم من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم سوخاری شده و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم @shirini71
تارت محلبی با فرنی,و مارمالاد و انواع کرمهای شیرین و حتی خامه پر کنید👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تارت محلبی با فرنی,و مارمالاد و انواع کرمهای شیرین و حتی خامه پر کنید👇
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید) مواد لازم؛ ۴لیوان شیر ۳ق غذاخوری نشاسته ۲ق غذاخوری ارد ۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید) ۱پاکت وانیل ۱ق غذاخوری کره گیاهی ۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید) ۱پاکت کرم شانتی برای خمیر تارت: ۲لیوان ارد ۳ونیم ق غذاخوری پودر قند ۱۲۵گرم‌کره گیاهی سرد ۱عدد تخم مرغ ۱پاکت وانیل ۱پینچ نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید . بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید. قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید. به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید. برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید . بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید. محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید . @shirini71
تارت میوه ی
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: صد گرم کره سرد رو به همراه دویست گرم آرد و پنجاه گرم پودرقند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دریا. یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل و یک هشتم ق چ نمک اضافه و مخلوط کنید یک تا دو ق س آب سرد رو هم اضافه مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را داخل نایلون گذاشته نیم ساعت استراحت داده با وردنه باز کرده به شکل قالب درآورده در فر صد و هشتاد تا وقتی که از اطراف خمیر جدا بشه میپزیم‌ به دلخواه میتونیم تزیین کنیم برای کرم داخلش من از استفاده کردم... دو عدد زرده تخم مرغ. یک قاشق غذاخوری آرد. یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت. یک پیمانه شیر. 1/4 پیمانه شکر. 1/4 قاشق چایخوری وانیل. کره 30 گرم طرز تهیه:  اول از  همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین. شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه. شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید. مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید. میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره. زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست. شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه. زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین. زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید. @shirini71
تارتها جزو دسرهای شیک و مجلسی هستن که به راحتی می تونید تو تنوع بالا درست کنید 👆
الان د ای روز برفی چی میچسبیه؟ بجیتو بچسبیت وِ کشکینه😂 کشکینه بی بن دو وآ فلفل😋 یا همون شاید کشکینه را بتوان به عنوان اولین غذای نیمه آماده شناخت، اگه تا حالا نخوردید پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید چون عاشقش میشید.👌 مواد لازم ابتدا طرز تهیه کشکینه خشک شده به عنوان ماده اصلی این غذا،بلغور گندم که با دوغ گرما دیده ترش شده قاطی میشه و بعد چندروز که حالت خمیرمانند گرفت میتونید یا همونجور خیس فریز کنید و یا حالت کلوچه گرد کنید و درجای تمیز و هوای آزاد خشک کنید کشکینه به روشی که گفته شد »چند تکه ماش یا عدس»یک کاسه سالاد خوری پونه و نعناع»به اندازه لازم سبزی آش »مقداری زردچوبه نمک فلفل و سیر ،روغن مقداری برای پیاز داغ که اگه حیوانی هم باشه که چه بهتر»به مقدار لازم کشک پاستوریزه، نعنای تازه پیاز سرخ شده هم میتونید برای تزیین استفاده کنید طرز تهیه: از شب قبل تکه های کشکینه رو تو آب گرم میذاریم تا خوب خیس بخوره، بعد چون ترخینه زود آماده میشه بایدماش یا عدسو جدا بپزیم ، سپس کشکینه های خیس خورده رو با همون آبش قاطی میکنیم تا کاملا له بشه بعد باهمون آب به همراه سبزی تو دیگ یا پاتیل میریزیمو نمک و زرد چوبه و فلفل رو اضافه میکنیم چندجوش که زد ماش یا عدس پخته شده رو اضافه میکنیم،مرتب هم هم میزنیم تا ته نگیره و بسوزه،بعد ده دقیقه غذامون آماده میشه و تو کاسه میریزیمو تزیین میکنیم.نوش جان پ.ن: کشکینه از جمله آشهای معروف ، قدیمی و محبوب در لرستان است،که به دلیل استفاده از سیر و فلفل در آن از دیرباز به عنوان دارویی جهت رفع سرماخوردگی و بخصوص در فصل زمستان مورد استفاده می گرفته است.همچنین این آش لعابدار بسیار برای خس خس سینه مفید می باشد خیلی ها به سبکهای دیگری این آشو تهیه، میکنن اما روشی که من تهیه کردم مربوط به شهر خرم آباد هست. shirirn71 پ.ن قرصهای بزرگ ترخینه رو از عطاریها میتونید تهیه کنید‘‘’’ تهرانی های عزیز بازار بزرگ تجریش به وفور یافت میشه """""" این آش بسیار لذیذه ارزش یکبار امتحان کردن رو تو این هوا داره نوش جانتون @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁 البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗 . خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟ مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋 میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید. مواد لازم : 2تا3 عددپیاز رنده شده 3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه) 1تا2 عدد فلفل سبز 3تا4 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز 1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری گراماسالا نمک اب برای تخم مرغ تفت دادن: روغن 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نمک کمی 5 عدد تخم مرغ آبپز شده طرز تهیه : 1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید. 2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. 3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید. 4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار. 5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید. اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🍎🍏 ‍💦 روزی 8 لیوان آب حتما میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو+ 1 قاشق عسل طبیعی 💚صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + چای دارچین + یک قوطی کبریت پنیر + یک عدد گردو 💚یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 💚ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد مویز 💚نیم ساعت قبل از ناهار : ۱ لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 💚ناهار : یک کاسه سالاد بدون سس +پنج تا قاشق برنج + 3 قاشق خورشت 💚عصرانه : ۱ لیوان شیر کم چرب+یک عدد خرما 💚شام : سالاد بدون سس + یک تکه ماهی آب پز یا یک تکه سینه مرغ آب پز 💚بعد از شام 2 عدد خرما 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71