#نیمرو_رنگی_بارنگ_مجاز_خونگی🍳🍳
#صبحانه
آموزش نیمرو رنگی
. بدون رنگ خوراکی مصنوعی
پ.ن ۱ : خب اول توضیح بدم که نیمرو✔ اصلا بوی کلم نمیگیره...چون مقدار اب کلم خیلی کمه . تاثیری روی مزه نداره..... ...
.
برای سرگرمی بچه ها به نظرم یک بار هم که شده امتحان کنین🤗😊 .... .
البته من خودم بیشتر برای درست کردن این نیمرو هیجان داشتم 😅 .
یه عکس از یه پیج خارجی دیده بودم
گفتمحتما یه تست باید بکنم ببینم همینجور که تو عکس بود میشه یا نه .... که شد 🤗😊😄
.
حتما درست کن . قیافه پسر من که دیدنی بود ، کلی ذوق میکرد
پ.ن ۲ : من به خاطر کلیپ که بیشتر از یه دقیقه نشه . زود کات کردم . البته که زرده باید بیشتر پخته بشه
@shirini71
روبان های#ژله اي#
براي تهيه اين روبان هاي ژلاتيني بايد به نسبت يك و نيم به يك آب و ژلاتين را تركيب و سپس رنگ دلخواه را اضافه كنيد. ( مي توانيد از بسته پودر ژله هاي آماده هم استفاده كنيد ولي مقدار آب آن را كمتر بريزيد تا حالت سفت تري داشته باشد. هر بسته ژله .یک لیوان آب اضافه کنید)
ژلاتين را در آب حل و سپس رنگ دلخواه اضافه شود..
ابتدا سطح ناصافي كه ترجيحا جنس نايلوني داشته باشه رو انتخاب مي كنيم.
با برس و يا هر وسيله ديگري از مايه آماده روي اين ورقه نايلوني طرحدار مي ماليم ( تقريبا به ضخامت 2 ميلي متر)
مدت 2 تا 3 ساعت زمان بدهيد تا خوب خودش را بگيرد ( در يخچال)
حالا به ابعادي كه نياز داريد از اين ورق برش بدهيد...
خيلي آرام لايه پلاستيكي زير ژله را جدا كرده و به آرامي به ژله حالت انحنا بدهيد مي توانيد دو سر ژله را با كمي آبجوش بهم بچسبانيد. در آخر اين حلقه ها رو با كمي از همان مايه ژلاتين بهم بچسبانيد
@shirini71
#کوبیده_مرغ
.
سلام دوستان،
بریم سراغ یک غذای خوشمزه👌🏼
.
۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه☺️این مدل کوبیده مرغ اصلا خشک نمیشه.
@shirini71
#ته_انداز_بادمجان
#مقلوبه_بادمجان
مقلوبه بادمجان يا به عبارتي ته انداز بادمجان بسيااااار خوشمزه
ابتدا بادمجان ها رو كه نيم ساعتي در اب نمك قرار داديم تفت ميدهيم سپس ته قابلمه اول پياز حلقه اي فلفل دلمه اي وسپس گوجه حلقه اي و بادمجان ها و دوباره گوجه و سيب زميني و هويج حلقه اي قرار دادم و سپس برنج ابكش شده كه ميتونيد از عدس پلو ابكش شده هم استفاده كنيد و لابلاي برنج رو دارچين و زعفران اب كرده ميريزيم
@shirini71
بادمجون_پلو 😄
مواد لازم:
۲ پیمانه برنج
1-2 بادمجان بزرگ
1 گوجه فرنگی بزرگ
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 پیاز
1 حبه سیر رنده شده 3 فنجان آب گرم نمک ، فلفل
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
ابتدا پوست بادمجان ها را گرفته و آنرابه مکعب های با اندازه متوسط برش دهید. سپس در روغن داغ سرخ کنید و با یک دستمال آشپزخانه روغن اضافی را بگیرید.
از طرفی 2 قاشق غذاخوری روغن درون یک ماهیتابه مناسب ریخته، پیاز ریز خرد شده ، سیر را اضافه کنید. 2 دقیقه تفت دهید. سپس ، گوجه فرنگی ریز خرد شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت میدهیم. سپس ، آب و برنج اضافه می شود ، مخلوط می شوند ، کره ، نمک ، فلفل و اضافه میشود. جوش بیاید. بعد از جوش آمدن ، شعله را کم کرده تا پخته شود( به صورت کته برنج و پخته،شما میتونید برنج و به صورت دمی بپزید و دیگه نیازی به آب نیست)
. 1 قاشق چای خوری نعنا را روی برنج پخته شده بپاشید.
در آخر مقداری از بادمجانهای سرخ شده را روی برنج اضافه کنید . زعفران دم کرده روی برنج بریزید.
من آن را با گوشت و ماست سیر سرو کردم
@shirini71
💝:
#کاپ_کیک_شکلاتی_دوتخم_مرغی
#شیرینی
سلام دوستان،بازم #کاپ_کیک،اونم با دوتا تخم مرغ و شیوه خیلی ساده،و اینکه چون من از یه عالمه خامه روی کاپ کیک زیاد خوشم نمیاد،به این دلیل گنبدیش کردم که ظاهر خوبی داشته باشه.
@shirini71
آرد دوپیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
شکر پودر شده یک پیمانه
آبجوش یک پیمانه سرخالی،یا نصف لیوان
پودر کاکایو دوق.غ سرپر
بیکینگ پودر دو ق.م
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغهارو با شکر پنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر به،بعد کم کم روغن مایع رو اضافه کنید،بعد از اون شیر،بعد پودر کاکایورو بریزید داخل آبجوش هم بزنید و بع مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید،بعد آردو بیکینگ پودر رو که سه بار الک کردید و به مواد کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن یک دقیقه بزنید تا مواد یکدست بشه،کپسولهارو تا دوسوم پر کنید،اگر میخواهید کاپ کیکتون گنبدی بشه،فر و با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید ،وقتی کاپ کیکهارو گذاشتید تو فر ،دمارو به190 کاهش بدید و بذارید نیم ساعت بمونه تا مغز پخت بشه.
بافت عالی ای داره
شیرینی بهشتی رو اگه یکی دو قاشق آرد اضافی تر بریزیید می تونید قالب بزنید اگه خمیرش نرمتر بود,میشه با انواع قیف و ماسوره شکوفه زد مثل این عکسها
رسپی بهشتی قیف زدنی👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_بهشتی
روغن صاف 150 گرم
پودر قند 130 گرم
آرد الک شده 300 گرم
روغن مایع 25 گرم
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 ق غ
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
اسانس هل چند قطره
کنجدوخرفه برای تزیین
.
. اول از همه روغن جامد را آب کردم تا صاف بشه و بمدت ۲۴ ساعت گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه.
روغن صاف و پودرقند را در کاسه ای ریختم و با همزن برقی حدودا ۸ دقیقه هم زدم تا کاملا سبک و سفید بشه وانیل را اضافه کردم و هم زدم نصف روغن مایع را اضافه کردم و مجددا هم زدم تا خوب مخلوط بشه. سپس آرد رو کم کم اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم و بعد بقیه روغن مایع رو اضافه کردم خمیر را به 2 قسمت کردم به 2 رنگ در آوردم به یکی زعفرون غلیظ دم کرده اضافه کردم(حتما باید زعفرون غلیظ باشه آبکی باشه شیرینی رو خراب میکنه) و به اون یکی یک قاشق غذاخوری کاکائو اضافه کردم(اگه دیدید سفت هست مجددا خیلی کم روغن اضافه کنید)سپس خمیر را داخل قیف ریختم و با ماسوره روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتم شکوفه زدم و روشو خرفه و کنجد پاشیدم و داخل فر که از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه طبقه وسط گذاشتم تا بپزه(همین که زیرش تغییر رنگ بده کافیه)از فر خارج کردم و دست نزدم تا یک ساعت که تو دمای محیط بمونه و خنک بشه
نکته ها:اگر از شکراستفاده کردید حتما آسیاب کنید که پودر بشه.
تا چند ساعت بعد پخت اصلا به شیرینی دست نزنید چون خیلی نرمه خرد میشه .
اگر روغن صاف قنادی ندارید روغن جامد لادن طلایی رو حرارت بدید و بزارید یخچال تا دوباره جامد بشه .
این مقدار حدود ۳۰۰ گرم شیرینی به ما میده
ماندگاری این شیرینی سه هفته الی یکماه است با ظرف دربست در یخچال یادر محیط خنک
@shirini71