شیرینی بهشتی رو اگه یکی دو قاشق آرد اضافی تر بریزیید می تونید قالب بزنید اگه خمیرش نرمتر بود,میشه با انواع قیف و ماسوره شکوفه زد مثل این عکسها
رسپی بهشتی قیف زدنی👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_بهشتی
روغن صاف 150 گرم
پودر قند 130 گرم
آرد الک شده 300 گرم
روغن مایع 25 گرم
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 ق غ
زعفران دم کرده غلیظ مقداری
اسانس هل چند قطره
کنجدوخرفه برای تزیین
.
. اول از همه روغن جامد را آب کردم تا صاف بشه و بمدت ۲۴ ساعت گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه.
روغن صاف و پودرقند را در کاسه ای ریختم و با همزن برقی حدودا ۸ دقیقه هم زدم تا کاملا سبک و سفید بشه وانیل را اضافه کردم و هم زدم نصف روغن مایع را اضافه کردم و مجددا هم زدم تا خوب مخلوط بشه. سپس آرد رو کم کم اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم و بعد بقیه روغن مایع رو اضافه کردم خمیر را به 2 قسمت کردم به 2 رنگ در آوردم به یکی زعفرون غلیظ دم کرده اضافه کردم(حتما باید زعفرون غلیظ باشه آبکی باشه شیرینی رو خراب میکنه) و به اون یکی یک قاشق غذاخوری کاکائو اضافه کردم(اگه دیدید سفت هست مجددا خیلی کم روغن اضافه کنید)سپس خمیر را داخل قیف ریختم و با ماسوره روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتم شکوفه زدم و روشو خرفه و کنجد پاشیدم و داخل فر که از قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه طبقه وسط گذاشتم تا بپزه(همین که زیرش تغییر رنگ بده کافیه)از فر خارج کردم و دست نزدم تا یک ساعت که تو دمای محیط بمونه و خنک بشه
نکته ها:اگر از شکراستفاده کردید حتما آسیاب کنید که پودر بشه.
تا چند ساعت بعد پخت اصلا به شیرینی دست نزنید چون خیلی نرمه خرد میشه .
اگر روغن صاف قنادی ندارید روغن جامد لادن طلایی رو حرارت بدید و بزارید یخچال تا دوباره جامد بشه .
این مقدار حدود ۳۰۰ گرم شیرینی به ما میده
ماندگاری این شیرینی سه هفته الی یکماه است با ظرف دربست در یخچال یادر محیط خنک
@shirini71
#شیرینی_آردی
#شیرینی_بهشتی
250 گرم کره نرم شده
1 لیوان پودر شکر
3عدد زرده تخم مرغ
1 بسته وانیل 5گرمی ترک (یا کمی وانیل ایرانی)
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2/5 لیوان آرد
1 استکان نشاسته ذرت
برای روی شیرینی میتونید یا از ژله بریلو ویا مارمالاد یا شکلات استفاده کنید.
طرز تهیه :
کره نرم شده و پودر شکر را در ظرف بریزید وکمی باهمزن بزنید زرده تخم مرغ را اضافه وکمی هم بزنید بعد این مرحله دیگه احتیاجی به همزن نیست بقیه مواد بجز آرد را اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید ودرآخر آرد را بریزید ومخلوط کنید.(میتونید با دست هم مواد رو مخلوط کنید)
خمیر نسبتاً کمی چسبناک هست اونو در قیف با سر ماسوره ستاره بریزید. (میتونید بدون ماسوره هم کار کنید وبا دست گرد کنید)، درسینی فر کاغذ روغنی بندازید وباهمون خمیر کمی بزنید زیر کاغذ روغنی تا به سینی بچسبد وحرکت نکند.
خمیر را با فاصله در سینی بچینید وبا ته قاشق ویا هر وسیله ای که به آرد آغشته کرده اید در وسط شیرینی ها فشار دهید وسینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170تا180 درجه به مدت 8تا10 دقیقه تا پخته شود.بعد خنک شدن وسط بیسکویت ها را با ژله بریلو پر کنید.
@shirini71
شیرینی آردی یا شیرینی بهشتی قیفی که می تونید وسطش رو با بریلو یا شکلات تزیین کنید👆
💝:
💝:
#کیک_تولد
#کیک_شیک
#کیک_مجلسی
💝:
@shirini71
مواد لازم کیک:
تخم مرغ سه عدد
شکر ۷۵گرم
ارد ۷۰گرم
وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
شکلات رنده ریز شده ۵۰,گرم
بادام پودر شده ۵۰گرم
روغن مایع دو.قاشق سوپخوری
شیر دو.قاشق سوپخوری
پکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
مواد رویه کیک
#روکش_کیک
شکلات پارمیدا قهوه ای تیره ۲۵۰گرم
خامه صبحانه ۴۰۰گرم
نسکافه سه قاشق چایخوری
اب داغ سه قاشق چایخوری
ژلاتین دو.قاشق چایخوری
اب سرد سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
قالب بیست سانت گرد را کاغذ انداخته,در کاسه ایی زرده و سفیده را جدا کنید,زرده و نصف شکر وانیل را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود,روغن و شیر را اضافه کنید,سفیده را با بقیه شکر خوب هم بزنید تا فرم بگیرد,و به زرده اضافه کنید,بادام و شکلات را اضافه در اخر ارد الک شده را اضافه کنید در فر ۱۸۰,درجه به مدت نیم ساعت
بعد از پخت و خنک شدن کیک را از قالب خارج و کاغذ را جدا کنید و دور کیک رینگ ببندید
مواد رویه؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید,ژلاتین هم در اب سرد,وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید,این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد روی کیک بریزید,در یخچال به مدت سه چهار ساعت تا خوب بسته شود,بعد دور رینگ را خارج کنید.
💝:
#کیک_پیتزا
#فست_فود
#پیتزا
💝:
@shirini71
آب دو پیمانه
شکر یک ق چ
مایه خمیر یک ق چ
روغن زیتون ۳ ق س
آرد به مقدار لازم (تا حدی که خمیر به دست نچسبد)
نمک یک ق چ
سس قرمز به مقدار لازم
پنیر موتزارلا به مقدار لازم
فلفل دلمه ای یک عدد
سوسیس یک عدد
کنجد و آویشن به مقدار لازم
پیاز خردشده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه
قارچ ورقه شده ۱۰۰ گرم
پیاز را در مقداری روغن تفت داده،گوشت را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه تا گوشت بپزد و در انتها قارچ و سوسیس و فلفل دلمه ای تا مواد با هم ترکیب شوند.سپس آویشن را اضافه کرده ، از روی حرارت برداشته و بگذارید سرد شود.
روغن،آب گرم،شکر،نمک و خمیرمایه فوری را مخلوط کرده و کم کم آرد اضافه کنید تا خمیری بدست بیاید که به دست نچسبد.روی خمیر را با سلفون و حوله بپوشانید و یک ساعت آنرا استراحت دهید.
خمیر را به شش قسمت تقسیم کرده و چهار قسمت را جداگانه با وردنه به اندازه قطر قالب و به ضخامت نیم سانت باز کنید و هرکدام را به مدت۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت۱۸۰ درجه پخته و سرد کنید.یکی از دوچانه باقیمانده را کف قالب و آخرین چانه را به دیواره های قالب بیندازید.مقداری سس قرمز به خمیر کف قالب بمالید و از مواد گوشتی و پنیر پیتزا بریزید،سپس از خمیر پخته شده یک لایه گذاشته و مواد و پنیر بریزید.اینکار را تکرار کنید تا لایه ها تمام شود،روی لایه آخر را با سوسیس و فلفل دلمه ای تزیین کرده و کنجد بپاشید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید.
🎀با#خمیرجادویی هم می تونید درست ک
#کوفته_سبزی_شیراز
@shirini71
اين غذا در واقع #آش و كوفته باهم هستش و حتي بهش #آش_كوفته_سبزي هم ميگن.
.
مواد لازم براي پنج نفر:
برنج نيم دانه يك ليوان(براي كوفته)
و يكچهارم ليوان (براي آش)
،لپه نصف ليوان
،گوشت چرخكرده حدودا نيم كيلو،
سبزي معطر ريز خرد شده نيم كيلو (تره،شويد،ترخون، كمي جعفري و ريحون) ،
پياز داغ و كشمش و گردو،نمك و فلفل
طرز تهيه:
برنج و لپه رو جداگانه خيس كنيد،حداقل پنج ساعت.ميتونيد از شب قبل هم بخيسونيد.
يكچهارم ليوان برنج+يك سوم ليوان سبزي و كمي پياز داغ رو به همراه آب داخل قابلمه روي شعله بزاريد تا بجوش بياد بعد شعله رو ملايم كنيد.آب غذا كم نباشه چون ميخوايم رقيق بمونه.
بقيه برنج+لپه+سبزي و گوشت و كمي نمك و فلفل رو داخل غذاساز بريزيد و يكربع مخلوط كنيد.مخلوط بدست اومده بايد كاملا چسبناك باشه و خوب ورز خورده باشه تا كوفته ها وا نره.داخل غذاساز خوب ورز داده ميشه.
از مواد به اندازه پرتقال برداريد و در دست باز كنيد،وسطش پيازداغ،كشمش و گردو بزاريد و خوب كوفته رو ببنديد و گرد كنيد.
همه كوفته ها رو آماده كنيد.شعله رو زياد كنيد تا آش داخل قابلمه زياد بجوشه،اينجوري كوفته ها وا نميره.يكي يكي كوفته ها رو داخلش بزاريد،هر كوفته رو كه داخل آش گذاشتيد صبر كنيد دوباره بجوش بياد و بعدي رو بزاريد.
در قابلمه باز باشه و وقتي همه كوفته ها رو در آش گذاشتيد و خوب شروع به جوشيدن كرد،نمك و فلفل سياه آش رو بريزيد و در قابلمه رو نيمه باز بزاريد و شعله رو ملايم كنيد تا حدود يكساعت بپزه.
آش اين غذا نبايد خيلي سفت باشه،البته بعضيها ميزارن كاملا سفت بشه ولي بنظرم رقيقتر بهتره.