eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 4 نفر عطر و طعم و مزه بیست 🥴 ٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مهلوط به صورت كتلت سرخ كنيد براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد @shirini71
کیک موکا با سس آینه ای 👇👇👇
🍫 🍫 _آینه ای 🍫آرد..2 پیمانه 🍫شکر..1پیمانه 🍫تخم مرغ..4عدد 🍫پودر کاکائو..2قاشق سوپ خوری 🍫روغن مایع......نصف پیمانه 🍫شیر ..1پیمانه پر 🍫پودر قهوه...1 سوپ خوری 🍫وانیل...نوک قاشق چای خوری 🍫پکینپودر .....1قاشق غذا خوری مواد لازم برای: سس آینه ای 🍫خامه صبحانه :3 قاشق غذاخوری پر 🍫پودر کاکائو :2 قاشق غذاخوری 🍫شکلات _50 گرم 🍫آب _3/4 لیوان 🍫ژلاتین _یک قاشق غذاخوری 🍫شکر _1 پیمانه تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنیدبعدشکر رو بریزید باز بزنید .تا حجمش دو برابر بشه و( پودر قهوه و پودر کاکائو داخل شیر ولرم بریزد تا کامل حل بشه.بزارید سرد بشه) روغن رو به تخم مرغ و شکر اضافه کنید .یه یکم با همزن بزنید بعد مخلوط شیر و قهوه رو بریزد. پکینپودر رو به آرد اضافه کنید دو بار الک کنید بعد به مواد اضافه کنید خیلی کم با همزن بزنید فقط در حدی که با بقیه مواد مخلوط بشه. قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید مواد کیک رو داخلش بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه 75به مدت 45 دقیقه قرار بدید. البته درجه حرارت فرها فرق میکنه حتما چک کنید. حالا بریم سراغ سس اب، خامه، کاکائو شکر رو باهم قاطی کنید بزارید روی حرارت مدادم هم بزنید بعد وقتی جوشهای ریز زد گاز رو خاموش کنید و شکلات رو اضافه کنید تا ذوب بشه در آخر هم ژلاتین بنماری شده رو بریزید بعد اینکه کیک سرد شد سس سرد شده رو بریزید بزارید یخچال بعد سرو کنید کیک خیلی خوشمزه ای هس امیدوارم درست کنید لذت ببرید 🍫نکته : من داخل کیک پودر فندق و گردو ریختم 🍫نکته : برا تزیین از پودر نارگیل استفاده کردم @shirin
دسر شیر عسلی رو می تونید از زعفرون,کاکاعو,نسکافه می تونید استفاده کنید تو هر قالبی دوست داشتید می تونید درست کنید ,می تونید با هرچی دوست داریید تزیین کنید وحتی می تونید همراه با ژله تلفیقی درست کنید👇 شیر عسلی رو بصورت قوطی در فروشگاهها و سوپر مارکتها می فروشن ,خودتون هم می تونید تو خونه درست کنید
شیر عسل برعکس اسمش که همه فک میکنن که حتما با عسل درست میشه توش اصلا عسل نداره و فک کنم بخاطر غلیظ شدن شیر که به حالت عسل در میاد به این اسم معروف شده درست کردنش خیلی راحت ولی کمی زمانبره ولی به نتیجش میارزه انشالله درست کنید وخوشتون بیاد اول یه قابلمه گود انتخاب کنید چون اگه کمی قابلمه بزرگ باشه کارتون راحتتره یک لیتر شیر را را با یک لیوان سر خالی شکر داخل قابلمه ریخته مخلوط کنید و رو حرارت بذارید تا بجوشه به محض جوشیدن نصف قاشق مربا خوری پکینگ پودر بریزید وخیلی سریع هم بزنید چون شیر کف میکنه و ممکنه سر بره پس سعی کنید خیلی تند هم بزنید که بعد چند لحظه این حالت برطرف میشه وبعد رو حرارت ملایم هر پنج دقیقه هم میزنید تا ته نگیره و تقریبا ۵۰ دقیقه وقت میبره که شیر عسلتون غلیظ بشه واواخر کمی وانیل بزنید و مرتب هم بزنید چون زود ته میگیره و توش گلوله گلوله میشه وبعد از رو حرارت بردارید حتما وقتی شیر عسلی به غلظتی که تو فیلم نشون دادم رسید از رو حرارت بردارید چون بعد خنک شدن کمی غلیظتر میشه اگه بعد برداشتن از رو حرارت دیدید توش گلوله شده نگران نباشید میتونید یه دور با همزن برقی یا گوشت کوب برقی....بزنید تا کاملا صاف و یکدست بشه وبعد تو شیشه بریزید وتو یخچال تا ده روز قابل نگهداریه ولی چون یه شیشه کوچیک در میاد زود هم تموم میشه 😉 میتونید برا انواع دسر و روی کیک وبرا صبحانه استفاده کنید از یک کیلو شیر تقریبا ۳۵۰ تا ۳۷۰ گرم شیر عسل بدست میاد دستور ترجمه یه رسپیه خارجی هستش که اگه نکات رو رعایت کنید نتیجه؛ عالی میشه @shirini71
🍮🍯 ✍️مواد لازم شير عسلي الفجر نصف قوطي شكر نصف پيمانه شير ٤پيمانه خامه صبحانه صورتي يك بسته پودر ژلاتين سه ق.غ نشاسته ذرت ٣ق.غ زرده تخم مرغ دو عدد وانيل نصف ق.چ آب يك چهارم پيمانه 🍜طرز تهیه ابتدا شير و شكر و شيرعسلي و نشاسته ذرت و با هم مخلوط كنيد،بذاريد رو شعله ملايم تا شير گرم بشه و شكر حل بشه،بعد دوتا زرده رو با همزن دستي بزنيد و بهش اضافه كنيد . انقدر رو شعله بمونه و هم بزنيد تا كمي غليظ بشه. بعد بذاريد خنك بشه. پودر ژلاتين و با يك چهارم پيمانه آب بن ماري كنيد. به موادتون اضافه كنيد. موادتون كه از داغي افتاد كمي ازش برداريد و به خامه اضافه كنيد و باهاش مخلوط كنيد ،بعد به كل مواد اضافه كنيد. يهو كل خامه رو به كل مخلوطتون اضافه نكنيد. بريزيد تو قالب،به مدت شش ساعت داخل يخچال تا ببنده. @shirini71
اگه دنبال یه دسر خوش طعم و خاص می گردیید دسر شیر عسلی رو امتحان کنید ,خوش طعم و خوشمزه و مجلسی👌 👆
این غذا یکی از محبوب ترین غذای کشور تونس که شبهای عید معمولا این غذا رو سرو میکنند ابتدا دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم،سپس رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هم‌مخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم،حالا میریم سراغ مواد گوشتی یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده،داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم،سپس سیب زمینی های رنده شده رو(اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم)کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم،و داخل یک تخم مرغ زده شده میزنیم،سپس داخل پودر سوخاری میغلتونیم،و داخل روغن فراون داغ سرخ میکنیم @shirini71 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔷 ابتدا پیاز رو با زردچوبه تفت میدیم و و گوشت چرخکرده رو بهش اضافه میکنیم و کاملا تفت میدیم تا نرم بشه وابدار باشه زیاددسرخ نکنید . نمک فلفل پودر سیر و کمی آویشن اضافه میکنیم . قارچ رو تفت میدیم با گوشت . روی خمیر پیتزا سس گوجه و آویشن و سپس از مواد گوشتی روش میریزیم . پنیر پیتزا اضافه میکنیم و کمی آب اسپری میکنیم (اسپری کردن آب باعث کش اومدن پنیر میشه ). و فلفل دلمه خرد شده و گوجه خرد شده ذرت رو روش قرار میدیم و پنیر پیتزای فراوون میریزیم و کمی آب اسپری میکنیم مجددا و کمی آویشن و میفرستیم توی فر تا پنیر ها آب بشن و میتونید باز کنید و ببینید زیرش طلایی شده یا نه ؟؟ اگه شده بود برای دو سه دقیقه گریل رو روشن کنید . و پیتزا ی ما آماده ست . اگه یادتون باشه گفته بودم یا خمیر رو خودم درست میکنم و یا از نونوایی خمیر نون باگت فرانسوی استفاده کنید . نکته اینکه قارچ و ورق ورق کنید و داخل ماهی تابه بریزید یکم ب ابلیمو اغشته کنید..تا سیاه نشهه قارچمون و بزارید ابش یکم کشیده بشه چون اگر خام بریزید رو پیتزا آب میندازه .پیتزا شل میشه @shirini71
🌸🍃 😇😇 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود. 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71