eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006 کره نرم شده 200 گرم پودر شکر 100 گرم آرد 275 گرم عصاره وانیل1 ق چ نمک 1 پنسه پودر کاکائو 1/3 پیمانه کره و شکر را با هم زن بزنید تا کرمی شود آرد را قاشق قاشق اضافه کنید وانیل را هم اضافه کنید خمیر را با دست مخلوط کنید و به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت از آن پودر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود خمیرها را در کیسه پلاستیک گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال گذاشته فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را با وردنه به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید و با کاتر دایره 5 سانتی قالب بزنید و با کاتر دایره کوچک تر وسط دایره فشار آورده شیار ایچاد کنید با نی یا سیخ چوبی سوراخهای دکمه را ایجاد کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و به مدت 10 دقیقه در فر گذاشته یا تا زمانی که لبه ها طلایی شوند ❣️❣️❣️
کره یا مارگارین آب شده سرد یا به دمای محیط رسیده 80 گرم آرد سفید گندم مخصوص قنادی الک شده 250 گرم نمک یک چهارم ق چ وانیل یک دوم ق چ پودر قند یا شکر الک شده 1 ق س در صورت تمایل زرده تخم مرغ 1 عدد در صورت تمایل آب یا مخلوط آب و گلاب حدود 90 گرم یکی از شیرینیهای پرطرفدار فانتزی که خیلی درخواست داشته آموزش بدیم شیرینی های مغربی هست کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده ولی نجوشد و ترجیحا از الک ریزی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود اما کامل نبندد. آرد و نمک و وانیل و پودر قند را در کاسه ای ریخته و میان آن حفره ای ایجاد کنید. کره را در حفره میان آن ریخته و مخلوط کنید. در صورت نیاز با سر انگشت تمام گلوله ها را باز کنید. در صورت تمایل به استفاده از تخم مرغ آن را با آب دستور مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. تخم مرغ باعث می شود که رنگ شیرینی پس از پخت کمی تغییر کند. پس از اضافه کردن آب خمیر کمی شل میشود که با ورز دادن چسبندگی آن برطرف می شود. خمیر را زیاد ورز ندهید تا در حین استراحت به روغن نیفتد .خمیر را در حد لاستیکی و کشدار شدن ورز دهید و با پارچه پوشانده و نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از استراحت دادن خمیر اگر رنگ با آن به خوبی مخلوط نمی شود آن را خیس کرده و مجدد ورز دهید. در صورت استفاده از پودر کاکائو آن را با آب خمیری کرده و بعد اضافه کنید. اگر پس از استراحت خمیر شل بود کمی آرد به آن اضافه کرده و یک ربع استراحت مجدد دهید. زمان پخت شیرینی ها بستگی به دمای فر دارد و مدت زمان پخت تا زمانی که طلایی شوند می باشد. اندازه این شیرینی پس از پخت تغییر چندانی نمی
این افراد حتما صبح‌ها ناشتا آب جوشیده ولرم ناشتا بنوشند !👌👇 ↫افرادی که کمردرد دارند ↫افرادی که زودعصبانی میشوند ↫افرادی که بیماریهای عفونی دارند ↫افرادی که استرس بیش از حد دارند 🌸حالا خواص نوشیدن آب فاتر درصبح :😍👇 💧روده بزرگ راپاک میکند 💧خون جدید تولید میکند 💧وزن بدن درافراد چاق کم میشود 💧چهره راصاف وشفاف میکند😌 💧جلوگیری از سکته قلبی 👌 🌺 🌺http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن گل با نون لواش 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 🔱 🔱http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_برنجی 👇 😋من سه قاشق روغن،یه قاشق کره،دوقاشق روغن کرمانشاهی را آب کردم بعد سردشدن2قاشق پودرشکر اضافه کردم خوب هم زدم تا حل بشه، بعد نصف زرده تخم مرغ،نصف سفیده رااضافه کردم وهم زدم، یک قاشق گلاب اضافه کردم، بعد5قاشق آردبرنج راریختم وباقاشق هم زدم، این مخلوط را24ساعت دریخچال گذاشتم، بعداندازه فندق کمی بزرگتر تو دست گردکردم باماسوره رو خمیرفشاردادم، هم نقش افتاد هم خمیرباز میشه، وتوسینی چرب شده چیدم، کمی خرفه رو نون برنجی هاریختم، ودرقابلمه که ازقبل داغ شده بودروی پایه گذاشتم،ودم کنی به قابلمه گذاشتم باشعله کم، درحدود30دقیقه درست شد، همین مقدارکه درعکس است بهم شیرینی داد http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
-پلو ابتدا لپه رو گذاشتم بپزه یه بار آب لپه رو عوض کردم و کفشو گرفتم گذاشتم خوب بپزه بعد گوشت مرغ رو آبپز کردم ابشو نگه داشتم بعد پیاز را سرخ کردم و بعد مرغ رو ریش ریش کردم سرخش کردم بعد رب رو با آب مرغ سس درست کردم بعد اضافه کردم به مواد همه مواد رو مخلوط کردم بعد دو تا گوجه فرنگی رو رنده کردم ریختم داخل مرغ و پیاز و لپه نمک و زرد چوبه و فلفل هم ریختم بعد که روغن انداخت کشمش رو یه کم تفت دادم ریختم داخل مواد گاز رو خاموش کردم بعد رفتم سراغ برنج .ابتدارشته سوپ رو سرخ کردم بعد به اندازه برنج آب ریختم دو پیمانه بیشتر بعد اینکه آبش کشیده شد میزارم تا خوب دم بکشه بعد با مواد که درست کردم میریزم رو پلو و تزیین میکنم . سیده زهرا 😋 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کاله کباب دسر خوشمزه گیلانیها😊😊😊👇👇👇👇👇👇👇🌸🌸🌸🌸🌸
طرز تهیه کاله کباب بادمجان تنوری ۴ عدد- گوجه تنوری پوست گرفته یک عدد گردو سابیده نصف لیوان سیر سابیدچهار حبه سبزی معطر گشنیز- چوچاق و نعناع و کوتکو دو قاشق انار ترش سابیده یا رب انار ترش (یا رب اناره شیرین) ادویه فلفل ونمک و کاپر به مقدار لازم بادمجان و گوجه له شده رابا گردو سابیده مخلوط میکنیم وبعد سبزی معطر بهش اضافه میکنم خوب مخلوط شد سیر سابیده بعلاوه ادویه ها رو بهش اضافه میکنیم دسر فوق العاده خوشمزه ما شمالیه ها و گیلانیهاست 😋😋😋😋🌸🌸🌸🌸🌸http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
ايتاليايي . دو عدد پياز رنده شده رو با روغن تفت ميديم ،سپس دو عدد سينه مرغ رو نگيني كرده و تفت ميديم ،بعد ادويه ايتاليايي رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم ، دو عدد گوجه پوره شده رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم سپس يك ق غ رب گوجه و سس كچاپ رو اضافه ميكنيم و باز هم تفت ميديم بعد نصف استكان آب اضافه ميكنيم تا مرغها مغز پخت بشه و نمك رو اضافه ميكنيم دو عدد فلفل دلمه اي رو روي منقل يا توي فر كبابي ميكنيم و بعد پوستش رو جدا ميكنيم و بصورت نگيني خرد ميكنيم و به موادمون اضافه ميكنيم و بعد تفت ميديم بعد ماهي تابه رو از روي اجاق بر ميداريم و بعد پنير خامه اي و پنير موزارلا اضافه ميكنيم مخلوط ميكنيم ، موادمون آماده شد نون باگتها رو با چنگال خالي ميكنيم و پر از مواد ميكنيم بعد روي نون باگتها با سس مخصوص بوسيله برس آشپزي رومال ميكنيم اين سس شامل كره ذوب شده و جعفري و پنير پارمسان و يك حبه سير رنده شده و بعد نونها رو توي فر ميذاريم تا كمي روي نونا برشته و طلايي بشه . . . شما ميتونيد براساس ذائقه خودتون تغيير بدهيد . . . .طرز تهيه ادويه ايتاليايي👇👇👇 . .جعفري خشك ١/٢ ق غ . .گياه مريم گلي آسياب شده ١/٢ ق چ . .رزماري خشك شده يك ق غ . .ريحان خشك يك ق غ . . . .اورگانو دو ق غ . . . .گياه مرزنگوش (مرزنجوش) يك ق غ . . .آويشن ١ ١/٢ ق چ . . .پودر سير يك ق چ . . . . پودر فلفل سياه ١/٢ ق چ . http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006