#شیرینی_سنتی _کناک.
مواد لازم:
آرد برنج ۲۰۰ گرم آرد قنادی ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد گردو ریز خرد شده ۵۰ تا ۸۰ گرم. پودر قند ۸۰ گرم کره یا روغن صاف ۱۴۰ کرم . هل و رازیانه از هر کدوم ۱ ق چ. نمک کمی.
پودر قند و کره رو خوب زده تا کرم رنگ شه بعد تخم مرغ رو اضافه کرده دوباره میزنیم بعد همزن رو کم کرده آرد برنج و بعد آرد گندم و نمک رو کم کم اضافه میکنیم تا کمی جمع شد همزن رو خاموش کرده رازیانه و هل و گردو رو اضافه کرده با دست خمیر رو جمع میکنیم و نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم بعد از خمیر گلوله هایی اندازه ی گردوی کوچک برداشته در دست گرد میکنیم و با ته ماسوره روش شکل میدهیم و روش رو با گردو یا خرفه تزیین کرده میره فر دما ۱۵۰ زمان ۴۰ تا ۴۵ دقیقه. تا زمانی که شیرینی خوب پخته شه.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#خورش_ترش_واش👇
یک غذای عالی گیلانی😊😊😊😊
سبزی سرخ شده ترش واش را همراه با مرغ (در شمال با اردک یا مرغ محلی) میپزنند
بعداز نیم ساعت بهش چند دانه آلوچه ترش اضافه میکنیم
بعد از پنچ دقیقه خورش آماده هست
بادمجان ورقه شده و سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده برای تزیین روی خورش استفاده میکنیم
سبزی ترش واش در ناحیه شرق گیلان رشد میکند😊😊😊😊
سبزی ترش واش را همراه با سبزی کشنیز و نعناع و چغندر و سبزی محلی و معطر چوچاق و کوت کوتو و بنجل و سیر فراوان چرخ میکنند و به شکل بالا سرخ میکنند😊😊😊😊😊
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیاین
در این روزای
آخرسال دو جمله رو
به کسی که واسمون مهمه بگیم
١- تشکربرای بودنت درسال گذشته
٢- آرزو برای داشتنت درسال آینده
@baklasbashim
#بادمجون_شکم_پر
ابتدا بادمجون پوست کرده و شکمش یه برش بلند زدم فقط برشش تا انتها نباشه که از هم جدا بشه,بعد بهش نمک و زردچوبه زدم و بعد یک ساعت داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کردم تا کامل بپزه و گذاشتم کنار.بعد یدونه پیاز رو رنده درشت زدم و سرخ کردم و کمی نمک و زردچوبه زدم و بعد از طلایی شدن سبزیجات معطر داخلش ریختم(اوجی,زلنگ,اناریجه,نعنا,جعفری,گشنیز)و خوب سرخ کردم و بعد گردو آسیاب شده اضافه کرده و کمی تفت دادم و بعد رب انار و کمی انار دو شده ترش اضافه کردم و کمی هم فلفل سیاه زدم و مخلوط کردم ,مقدار کمی آب ریختم داخلش تا رب انار رنگ باز کنه و زیرشو کم کردم.
بعد از اینکه سس آماده شده داخل بادمجونا ریختم و دوباره داخل سس گذاشتم حدود ده دقیقه تا یک ربع تا بادمجونا خوب مزه دار بشه.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_بیسکوییت
#دسر
#شیرینی_تر
۱ بسته بیسکوییت پتی بور
۲ بسته پودر پودینگ نسکافه ای
به اندازه ی ۴ پیمانه شیر
۱ قاشق غذا خوری کره
خامه ی قنادی، به اندازه ی نیاز برای تزئین
طرز تهیه:
۲ بسته پودر پودینگ نسکافه رو طبق دستور با ۴ لیوان آب روی حرارت ملایم درست کرده و آخر سر یک قاشق غذا خوری کره را به آن اضافه میکنیم
سپسقالب مربوطه را آماده کرده ، و طبق فیلم یک لایه بیسکوییت و یک لایه پودینگ رو میریزم ، و آخر سر خامه را روی مواد ریخته و به دلخواه تزئین میکنید با پوره ی بیسکوییت و میوه و...
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
#کیک_رولت_بیسکوییتی
#دسر
#شیرینی
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲پاکت
کره آب شده و خنک شده ۱۰۰گرم
شیر ۱لیوان
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
شکلات تلخ آب شده ۲ ق غ (به دلخواه)
برای داخل کیک:
پودر کرم شانتی ۱ پاکت(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید ، با 1 لیوان شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد، یا میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید)
پودر نارگیل یک ونیم لیوان
برای روی کیک:
شکلات آب شده یا سس شکلاتی
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کرده و داخل ظرفی بریزید.
وانیل ، کره آب شده و سرد شده و شیر را به بیسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید.
شکلات آب شده را اضافه کنید و باز هم بزنید. کرم شانتی و شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد (میتوانید به جای پودر کرم شانتی و شیر از خامه قنادی استفاده کنید) پودر نارگیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
مخلوط بیسکوییتی را روی سلفون بریزید و شکل مستطیل بدید روی مواد بیسکوییتی سلفون بکشید و با وردنه باز کنید. مخلوط خامه و نارگیل را روی مواد بیسکوییتی بریزید و در تمام قسمتها پخش و صاف کنید. سپس با کمک سلفون از قسمت عرض مستطیل رول کنید و با سلفون بپوشانید. در یخچال بذارید تا سرد شود. سپس بیرون آورید و شکلات آب شده را روی کیک بریزید.
نوش جونتون
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
دوتا کیک بیسکوییت آسون وبی نهایت خوشمزه مجلسی 👆http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
💝:
#پنکیک_ماست
#صبحانه
💝:http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
مواد لازم برای تهیه پنکیک ماست
آرد ۷ قاشق غذاخوری
ماست ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک کمی
طرز تهیه پنکیک ماست
کف ظرفتون رو خیلی کم چرب کنید. دقت داشته باشید که این نون روغن رو به خودش میکشه. پس هرچی کمتر بریزید سالم تره.
مقدار کمی کره یا روغن کف ظرف بریزید
بعد که یک طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف بعدی هم سرخ شه.
در انتها هم اگه کم شیرین درست کرده بودید میتونید با عسل یا انواع شیره ها میل کنید.
💝:
#واویشکای_بادمجان
#خورشت
💝:
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
بادمجان 2 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر یک حبه
سیب زمینی 1 عدد
رب گوجه فرنگی دو ق غ
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم.
ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و صورت مکعبهای کوچک خرد کنید.
کمی نمک روی بادمجانها بپاشید و 20 دقیقه داخل یخچال قراردهید تا تلخیش گرفته شود.سپس آبکشی کنید و با فشار دست آب اضافی بادمجانها را خارج کنید و در روغن سرخ کنید.
پیاز و سیر را رنده کرده و در مقدار کمی روغن تف دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تف دهید تا رنگ گوشت تغییر کند در ادامه گوجه فرنگیها را اضافه نمایید. در قابلمه را بزارید تا مواد بپزد. سپس رب و ادویه جات را اضافه کرده و کمی تف دهید تا مواد خوب ترکیب شوند.
سیب زمینیها را هم مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ نمایید و سپس به همرا بادمجان های سرخ شده به خوراکتان اضافه نمایید. حرارت را خاموش کنید کمی آبلیمو به خوراکتان بزنید و سپس آن را داخل ظرف بریزین و با نان یا پلو سرو کنین.
نکات:1.فلفل دلمه ای و قارچ هم به دلخواه میتوانین به مواد خوراکتان اضافه کنید.
2.در صورت تمایل به جای مکعبی کردن بادمجانها میتوانین آن را کبابی کنید و پوستش را بگیرین و بکوبین و بعد به مواد خوراک اضافه کنین.
3.پس از اضافه کردن بادمجان و سیب زمینی دقت کنین که خوراک واویشگا را بیش از حد مخلوط نکنید تا سیب زمینیها له نشوند.
4. میتوانین از سبزی خشک مثل شوید یا جعفری هم استفاده کنین. 5.همچنین میتوانین روی خوراک واویشگاتون کمی پنیر پیتزا بریزین ت
#انرژی_مثبت
🌱زندگے ڪوتاه است
فرصت ها رفتنے
و حسرت ها ماندنے ...
هرگز اجازه ندهید
ڪسے خوشبختے امروز را
بہ بهانہ سعادت فردا، از شما بگیرد.
✨صبح بخیر
❣️❣️❣️