eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
اول یه پیاز داغ می گیریم پیاز که سرخ شد یه کم زردچوبه می زنیم وگوجه ریز خرد شده رو اضافه می کنیم تا گوجه خوب نرم بشه در یک ظرف جدا قارچ رو سرخ می کنیم وبعد به گوجه نرم شده اضافه می کنیم نمک وفلفل می زنیم وتخم مرغ ها رو می شکنیم هم می زنیم وقتی املت آماده شد روی املت رو پنیر پیتزا می ریزیم ومی گذاریم داخل توستر تا پنیر روش طلایی بشه تموم😍 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ مواد لازم برای خمیر باقلوا شیر: نصف پیمانه (80 گرم) بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری نمک: یک هشتم قاشق چایخوری کره: سه قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ: دو عدد آرد الک شده: 225 گرم مواد لازم برای داخل باقلوا پودر پسته: دو پیمانه گلاب: دو قاشق غذاخوری پودر قند: یک پیمانه هل: یک قاشق چایخوری (برای مواد داخل باقلوا می‌توان به همراه پودر پسته از پودر بادام نیز استفاده کرد ولی قبل از تهیه پودر بادام باید پوست آن را گرفت) مواد لازم برای شربت باقلوا شکر: یک پیمانه (150 گرم) آب: نصف پیمانه (70 گرم) گلاب: یک چهارم پیمانه (40 گرم) جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط می‌کنیم سپس آرد را کم کم به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت دو ساعت آن را در دمای محیط قرار می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا خمیر وَر بیاید. پس از طی این مدت، به اندازه یک گردو از خمیر برمی‌داریم و با وَردَنه به شکل مربع باز می‌کنیم. مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط نموده و به اندازه یک قاشق از آن را روی خمیر باز شده قرار داده و چهارگوشه خمیر را به طرف بالا جمع کرده و به آن یک پیچ می‌دهیم و لبه‌های آن را برمی‌گردانیم تا به شکل گل رز درآید. تا اتمام خمیر این عمل را تکرار می‌کنیم. پس از پیچیدن باقلواها، آن‌ها را در سینی و در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه بپزد (بهتر است قبل از گذاشتن باقلواها در فر، کمی روغن روی آن‌ها ریخته شود). کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج می‌کنیم و در شربت می‌اندازیم تا شیره به خورد آن برود و در نهایت روی باقلواها پودر قند یا پودر پسته می‌پاشیم. برای تهیه شربت باقلوا مواد لازم اعم از شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا اندکی بجوشد و غلیظ شود. باید اجازه دهیم شربت کاملاً سرد شود زیرا اگر شربت داغ باشد باقلواها خمیر می‌شوند @shirini71
@shirini71 شامی رودباری يه غذای خیلی خیلی خوشمزه 😋😍 شامي رودباري تنها شامي محليه كه توش روغن زيتون استفاده ميشه و علت اون هم اينه كه مبدا اين شامي رودبار است با روغن زيتونهاي معروفش😍 طرز تهيه: اول به گوشت چرخ شده پیاز رنده می کنیم ونمک و فلفل زردچوبه وگلپر اضافه میکنیم وبعد به گوشت ریحون وگشنیز خشک شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم وبعد شامی هارا داخل روغن سرخ میکنیم و بعداز سرخ شدن شامی ها را داخل سس که با رب و کمی روغن زیتون تفت داده شده مخلوط میکنیم ومیگذاریم تا کمی شامی ها داخل سس بپزد وبابرنج نوش جان کنید 😍
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 سوسیس خانگی: مواد لازم: گوشت قرمز یا مرغ 800گرم(من از 600گرم سینه مرغ و200گرم ران استفاده می کنم) خامه صبحانه 200میلی لیتر نان تست 3ورق تخم مرغ 1عدد کامل و 2عدد سفید ه روغن مایع 4ق غ شیر 6ق غ سیر 3حبه ادویه شامل:پودر دارچین، زنجبیل، فلفل قرمز، فلفل سیاه، تخم گشنیز آسیاب شده، هر کدام نصف ق مرباخوری نمک 2ق مرباخوری پودر آویشن 1ق مرباخوری، 2عدد میخک پودر شده پودر سیر یا موسیر1ق مرباخوری پودر جوز هندی یک چهارم ق مرباخوری *ادویه را با ذائقه خود میتونید کم یا زیاد کنید ویا بعضی هارو حذف کنید رنگ مجاز خوراکی صورتی چند قطره در صورت تمایل اسانس دود نصف ق غ، یا سس باربیکیو 2ق غ در صورت تمایل *من به این دستور نصف لیوان نشاسته (خمیر شده) اضافه کردم *همه مواد بجز ادویه باید سرد باشد. طرز تهیه: اول دور قهوه ای نان تست ها رو ببرید و شیر را اضافه کنید و کنار بذارید تا شیر به خورد نون بره مرغ یا گوشت را در غذا ساز بریزید و با سیر و میکس کنید تخم مرغ و سفید ه را اضافه کنید و میکس کنید ، نون تست را فشار بدید تا شیر آن کاملا بریزه و به همراه خامه اضافه کنید، ادویه ها و بقیه مواد رو اضافه کنید و میکس کنید من خودم به دستور بالا یک پیمانه سر خالی نشاسته که بصورت خمیر خیلی سفت درستش کردم، اضافه میکنم، بخاطر اینکه حالت لاستیکی بگیره، مواد رو داخل قیف بریزید و داخل غلاف سوسیس بریزید، من کیسه فریزر رو پهن می کنم، با قیف روی لبه کیسه فریزر میریزم بعد کیسه فریزر رو رول می‌کنم، بعد دوطرف اون رو با نخ محکم می بندم و وسط رول رو هم می بندم یعنی سوسیس رو دو قسمت تقسیم می کنم، در آخر یک قابلمه را آب بریزید و بذارید جوش بیاد و سوسیس هارو داخل آب جوش بریزید طوری که آب روی آنها رو بگیره، من سوسیس هارو داخل آبکش میذارم و روی آب قرار میدم و با درِ قابلمه روی آبکش رو میذارم، یعنی بخار پز می کنم، حدود یکساعت آماده میشه، بعد از سرد شدن داخل فریزر نگهداری کنید. *من به این دستور نصف لیوان نشاسته (خمیر شده) اضافه کرد
یک عدد پیاز رو خرد کنید وسرخ کنید بعد سیصد گرم گوشت را بهش اضافه کنید وقتی ابش کشیده شد دو قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را ریخته وبعد ادوبه وزردچوبه را ریخته وتفت میدهیم در اخر سه لیوان اب را میریزیم ومیزاریم تا گوشت بپزه .وقتی پخت دویست گرم لوبیا سبز خرد شده ودو تا هویج خرد شده یا مثل من قالب زده را میریزیم ومیزاریم بازم کمی روی حرارت بمونه وهویج ولوبیا بپزه وخورشت جا بیفته .نمک وفلفلش رو هم اندازه کنید وبعد سرو کنید .این خورشت باید کم اب باشه . نکته .میزان گوشت وهویج ولوبیا رو به دلخواهتون میتونید تغییر بدهید . @shirini71
1کیلوکدو حلوایی را پوست کنده و قطعه‌قطعه می‌کنیم و تکه‌های کدوحلوایی را درظرف مناسبی ریخته و 1پ شکر را روی تمام سطح تکه‌های کدوحلوایی ریخته و اجازه می‌دهیم به مدت یک شب بماند. روز بعد 1/2پ آب را به مخلوط کدوحلوایی اضافه کرده و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم تا کدوحلوایی‌ها بپزد و آب آن خشک شود سپس ظرف را از روی شعله‌ی اجاق برمی‌داریم و اجازه می‌دهیم کدوحلوایی‌های پخته خنک شود. تکه‌های کدوحلوایی پخته را در غذاسازپوره می‌کنیم و در ظرفی می‌ریزیم سپس 175gبیسکویت پتی_بور را در غذاساز خرد کرده و به همراه1/2پ مغزگردو یافندق خرد شده و 1ق.چ پودردارچین به پوره‌ی کدوحلوایی اضافه کرده و همه‌ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم. از مخلوط تکه‌هایی جدا کرده و کف دست گرد می‌کنیم وتوپ های کدو‌حلوایی را به دلخواه در پودرنارگیل می‌غلتانیم یا یک قسمت از توپک‌ها را درسس شکلاتی که از ذوب کردن شکلات تخته‌ای به روش بن_ماری تهیه کرده‌ایم، فرو می‌کنیم و در سینی که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم، می‌چینیم و روی توپک‌ها را با سس_شکلاتی تزیین کرده و سینی را به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید @shirini71